Ovde je sadržan odgovor ali mora da se pročita svih 644 strane
https://dereta.rs/p/6518/Ili-ili
https://dereta.rs/p/6518/Ili-ili
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam iz Bg.Ja sam seljak.Ok. Onda vi vidite u Beogradu vidite bez nas koji smo van istog. Sa srećom.
u mozak ubijenJa nisam iz Bg.Ja sam seljak.
S obzirom da ti je takav posao ovde verovatno si videla da sam pokušavao da budem neutralan pa me prozivali za to.Posle protesta jednostavno se mora zauzeti stav..ili ste ovi ograđeni i ograničeni ili ste ovi slobodni, izbor je vaš. Opaske tipa: ja nisam ni za koga al ne nasilju su smešne posle svih režiranih pokušaja da se narod koji se buni predstavi nasilnicima i rušiteljima.
Pa što mene seljaka onda zezaš?Ja nisam iz Bg.Ja sam seljak.
Moj predlog je da Djokić i Lompar moraju formirati svaki svoje partije od ljudi 40+ i tako izgurati likove poput Đilasa, Miloša i Nestorovića sa scene. Studenti im mogu biti aktivisti u tim partijama ali oni teško mogu biti lideri jer prvo mnogo ih je, drugo razlikuju se, treće neiskusni su. Sve više idu u pravcu anarhije. Dovedu dosta ljudi na protest ali ti ljudi ih na kraju ne slušaju i podele se na tri grupe: one što ih slušaju, one što odu kući i one što idu da se ganjaju sa policijom jer su istakli zahtev da se ukloni Ćacilend.
Pa smeni ga i pošalji u Zabelu. Brzo. Šta čekaś?Ja sam za brzu smenu vlasti. Znači brzu. Ne za 2, 3, 5 ili 10 godina nego za brže. Pošto nikome to ne odgovara i pošto to niko ne zagovara onda jbg ja nemam gde da se svrstam. Mene ne zanimaju osobe koje planiraju da grade karijere na protestima i protivljenju Vučiću. Ne zanimaju me samoproglašene mesije koje imaju iste šifre kao on. Mene zanima brza promena ove vlasti i redovno menjanje vlasti u budućnosti. Što češće to bolje. Mene zanimaju samo ljudi koji bi njega brzo makli sa vlasti i poslali u Zabelu. Sve osim rušenja režima i hapšenja zlikovaca me ne zanima. Nikakve filozofije. Prvo i osnovno to pa onda sve drugo što treba. Znači lustracija i bez opraštanja. Svako ko je učestvovao u korupciji i kriminalu da bude kažnjen i sprečen da ikada ponovi to. Mi sa ovim čovekom imamo problem od neke 1995 godine i on mora iz rešetaka. Nikakav drugačiji scenario ne spašava ovu teritoriju.
Ne zezam te.Samo kazem da je Srbija jako centralizovana drzava.A kao brinu se za selo.Pa što mene seljaka onda zezaš?![]()
Mislim da je 7 meseci sasvim dovoljno da skupiš informacije i vidiš šta se dešava..ja sam prvenstveno ovde član koji volontira da bi forum bio ok mesto. A ako si ti za tih 7 meseci video da je ovo pogrešno, niko ti ne brani da imaš takav stav. Ničim nisam nikoga pozvala da krene sa nasiljem već da krene sa korišćenjem logike i razuma. I to je sve.S obzirom da ti je takav posao ovde verovatno si videla da sam pokušavao da budem neutralan pa me prozivali za to.
Uglavnom silom prilika sam morao da obratim pažnju na unutrašnju politiku.
Skupljam informacije,Slušam procenjujem.
Ovaj tvoj post i sama tema je skriveni poziv na sukobe i dalje raslojavanje društva i nove probleme.
Ono sto sam video,čuo čitao lično osetio u zadnjih 7,8 meseci je da morate biti kažnjeni.
Ovde neko rece da imao decu tamo,poznanike etc.nije jedini imali su i drugi imao sam i ja.takve kao što si ti krivim za gubitak školske godine i sve probleme i troškove sto imam oko toga a posebno ako sada ne bude mogla barem da se obnovi godina.
Evo ga, upravo o ovome sam pricao- niko od vas nema nikakvu komunikaciju, samo gledate da trljate nos nekom, celo vreme sam podrzavao studente, sad sam kritikovao nedostatak organizacije, da se ne zna ko treba tacno da preuzme vlast i odmah si mi nabio epitet naprednjaka, jednostavno vam je ta propaganda ucinila da cim neko nesto drugacije kaze odmah se okuzi.Vi naprednjaci ste odlično namazani.
Grupni zadatak druže. Ja da robijam zbog rušenja poretka a vi bi da šetate i održavate sns na vlasti. Vi se posle dogovorite sa vučkom i budete kao 99% opozicije njegovi submisivni partneri a ja da robijam. Malo morgen. Neka vas mlate naprednjaci onda kada nemate petlju da vraćate. Ajde ajde i on ne može da se okove na ovaj svet možda se 2056 povuče sa vlasti....Pa smeni ga i pošalji u Zabelu. Brzo. Šta čekaś?
A, ti to ovo kao neku erotsku fantaziju, kreso bi ovu, kreso bi onu, a realnost nešto sasvim stoto. Onda u redu, nastavi da maštaš, neće da škodi.
Ne menjaju se vlasti kao čarape.Ja sam za brzu smenu vlasti. Znači brzu. Ne za 2, 3, 5 ili 10 godina nego za brže. Pošto nikome to ne odgovara i pošto to niko ne zagovara onda jbg ja nemam gde da se svrstam. Mene ne zanimaju osobe koje planiraju da grade karijere na protestima i protivljenju Vučiću. Ne zanimaju me samoproglašene mesije koje imaju iste šifre kao on. Mene zanima brza promena ove vlasti i redovno menjanje vlasti u budućnosti. Što češće to bolje. Mene zanimaju samo ljudi koji bi njega brzo makli sa vlasti i poslali u Zabelu. Sve osim rušenja režima i hapšenja zlikovaca me ne zanima. Nikakve filozofije. Prvo i osnovno to pa onda sve drugo što treba. Znači lustracija i bez opraštanja. Svako ko je učestvovao u korupciji i kriminalu da bude kažnjen i sprečen da ikada ponovi to. Mi sa ovim čovekom imamo problem od neke 1995 godine i on mora iz rešetaka. Nikakav drugačiji scenario ne spašava ovu teritoriju.
????????Zašto nisu prihvaćeni izbori koji su se nudili u martu ?
Ko je to odlučio , evo , umesto mene?
Bitno je imati toleranciju za naprednjake na vlasti koji ubijaju i kradu. I nikako da se svetimo kad padne vlast. Opet bez lustracije i opet da nas jašu u nedogled.Evo ga, upravo o ovome sam pricao- niko od vas nema nikakvu komunikaciju, samo gledate da trljate nos nekom, celo vreme sam podrzavao studente, sad sam kritikovao nedostatak organizacije, da se ne zna ko treba tacno da preuzme vlast i odmah si mi nabio epitet naprednjaka, jednostavno vam je ta propaganda ucinila da cim neko nesto drugacije kaze odmah se okuzi.
Tolerancija ravna nuli, i kako nauciti iz gresaka ako se one ne priznaju i ako se kritike ne uvazavaju?
Ima ih par, ali brzinom svetlosti se pokrene pljuvačka kampanja na takve ljude. Pevaljke nazivaju profesore i dekane debilima, narkomani nazivaju stručne ljude kriminalcima, o čemu mi ovde govorimo...Nađite nikog kandidata da nema dvojno državljanstvo i da nema deset računa kod stranih banaka. Da iznese program i ne kipti od mržnje prema ovom sadašnjem predsedniku pa da vidimo može li šta učiniti.
Tvoj grupni zadatak donosi grupne robije i pojedinačno gubljenje glave na ramenima. Ili ga skinite na izborima ako ste za to sposobni ili ga trpite ako ste za pobedu na izborima nesposobni a jeste nesposobni.Grupni zadatak druže. Ja da robijam zbog rušenja poretka a vi bi da šetate i održavate sns na vlasti. Vi se posle dogovorite sa vučkom i budete kao 99% opozicije njegovi submisivni partneri a ja da robijam. Malo morgen. Neka vas mlate naprednjaci onda kada nemate petlju da vraćate. Ajde ajde i on ne može da se okove na ovaj svet možda se 2056 povuče sa vlasti....
Nije se moglo izaći na izbore dok većina naroda ne uvidi čime se sve koristi vlast. Par lokalnih izbora je otvorilo oči narodu, ali na to je neko trebao da ukaže prvo inače bi izbori u martu bili pokradeni i koja je poenta onda...????????
Loš izgovor.Nije se moglo izaći na izbore dok većina naroda ne uvidi čime se sve koristi vlast. Par lokalnih izbora je otvorilo oči narodu, ali na to je neko trebao da ukaže prvo inače bi izbori u martu bili pokradeni i koja je poenta onda...
Opasan elementLoš izgovor.
Mene zanima ko odlučuje u moje ime,
Reci , jesam opasna ?![]()
Trebalo je tada izaći na izbore. Apsolutno pogrešan potez i sada mi više ništa nije simpatično u celoj priči. Ko je osoba , osobe koje nisu prihvatile tada opciju?Opasan elementja ti ne iznosim izgovore već dešavanje na terenu. Takva atmosfera ne pogoduje izborima ali niko nije branio narodu koji hoće izbore da izađe na ulice. Da li je neko, osim studenata i prosvete bio u nekom štrajku, protestu? Nije. A onda pitaš zašto..
Ja sam bila u štrajku. Ne znam gde je bio ostali narod, u zoni komfora? Neka, drugi će se izboriti umesto mene?.Trebalo je tada izaći na izbore. Apsolutno pogrešan potez i sada mi više ništa nije simpatično u celoj priči. Ko je osoba , osobe koje nisu prihvatile tada opciju?
Ne može se blokirati stihijsk, bez neke ideje u nedogled.
Narod na ulice , a gde je narod kada su bili izbori?
tacno takoJa sam bila u štrajku. Ne znam gde je bio ostali narod, u zoni komfora? Neka, drugi će se izboriti umesto mene?.