Ili-ili

Чекај сад,

Јел видиш да Лагерта управо проживљава катарзу гвоздене метле по дубини институција у Анти-Республица ... :cool:
Lagerta to odavno izjavljuje ali ne generalizuje. Nit su svi "dođoše" takvi nit smo svi ovde "cveće" pročita li šta ona pametnica izjavljuje o studentima? Takvi su ono srpsko dno zbog koga smo i u istoriji prošli kako smo prošli...

Чекај сад,

Јел видиш да Лагерта управо проживљава катарзу гвоздене метле по дубини институција у Анти-Республица ... :cool:
znamo oboje jako dobro kako se izvodi drzavni udar ako si ozbiljan faktor.
da bi nesto dobio moras nesto da izgubis, stara istina toliko puta proverena.

budes covek i kazes direktoru ili sefu drzavne ustanove, da ti ja malo majku milu i onome ko te postavio na to mesto i das otkaz. pa na ulicu sa sve barjakom.
a ne, sad cu ja malo platicu, pa cu na poslu jel ste videli onu bahatu decurliju sta rade zvrndovi? a kuci pred decom, ako deco samo udrite ove i blokirajte.

Sad mi je jedan član na drugoj temi objašnjava kako imamo opoziciju 🤣

Значи треба чистити много дубље од партија и институција.

Почињеш да разумеваш прочишћење структуре, а не прање српске структуре.

Само Хришћански:

1.прање је крштење, овоземаљско - водом
2.прочишћење је оноземаљско - ватром

--
То под 2. нам треба... :cool:

Lagerta to odavno izjavljuje ali ne generalizuje. Nit su svi "dođoše" takvi nit smo svi ovde "cveće" pročita li šta ona pametnica izjavljuje o studentima? Takvi su ono srpsko dno zbog koga smo i u istoriji prošli kako smo prošli...
zavrsena je studentska prica.
dali su zutima sve preferencijale da dalje vode a znamo koje su to dileje i sto vidimo na delu.
koliko ove sa vlasti zabole za malog coveka, zute zabole jos vise. samo da komsiji crkne krava.

danas je jedan mazgov u 26ici kod masinskog ostavio neki suzavac pre no sto je izasao. ljudi poceli da se guse, placu, mole da izadju.
takvome polomiti kosti je plezir.

dali su zutima sve preferencijale da dalje vode a znamo koje su to dileje i sto vidimo na delu.koliko ove sa vlasti zabole za malog coveka, zute jos vise.
Ne, ovo su građanske neposlušnosti, nevezane za bilo koju opozicionu stranku. I jesu im studenti dali smernice a ne opozicija.

Шта њих брига када немају осећај традиције, жртве за модерну државу, парламентарну монархију, универзитете које је покретао усред боја Карађорђевић. није то њихов осећај. Не осећају они то потпуно својим. Ако може нешто да се добије од Србије, а да се не уложи у Србију ништа

Значи треба чистити много дубље од партија и институција.

Почињеш да разумеваш прочишћење структуре, а не прање српске структуре.

Само Хришћански:

1.прање је крштење, овоземаљско - водом
2.прочишћење је оноземаљско - ватром

--
То под 2. нам треба... :cool:
filozofija je zavrsena dragi moj.
sad je na delu kovacnica.
ko bolje kuje po mjesecu ovaj sa svojim mujama ili oni koji su kovali sablju kraljevica marka.

Sa nekim istorijskim delovima, da..Potičem iz krajeva gde su kadrovi iz Hercegovine pobile ili pohapsile i oduzele imovinu više srpskih domaćina. :(
Па то се дешавало и у Херцеговини, питај Херцеговце колико је домова ојадио "народни херој" Сава Ковачевић, зашто мислиш да се то дешавало само у Србији?

Па гдје је ту фаворизовање било кога, ако кажем немојте да нас браните?
Moj pokušaj da ukažem da Srbi odavde ne mrze nikoga već su samo besni jer nema podrške od ostalih Srba i da bez obzira na sve , uvek ste u Srbiji dolazili kad zagusti a ti na to kažeš da ne moramo da vas branimo? Pa ja ne znam je li ti misliš da sam priglupa da shvatim poentu?

znamo oboje jako dobro kako se izvodi drzavni udar ako si ozbiljan faktor.
da bi nesto dobio moras nesto da izgubis, stara istina toliko puta proverena.

budes covek i kazes direktoru ili sefu drzavne ustanove, da ti ja malo majku milu i onome ko te postavio na to mesto i das otkaz. pa na ulicu sa sve barjakom.
a ne, sad cu ja malo platicu, pa cu na poslu jel ste videli onu bahatu decurliju sta rade zvrndovi? a kuci pred decom, ako deco samo udrite ove i blokirajte.

Ништа без Вожда, па да ископамо и науљимо наоружање.

Када ја будем штрајковао, биће то само са оружјем и устаницима који су прокламовали Вожда испод 6-то летног храста !

Ne, ovo su građanske neposlušnosti, nevezane za bilo koju opozicionu stranku. I jesu im studenti dali smernice a ne opozicija.
ne, ovo je bezocnost, necemo se sloziti iako smo se u konceptu slagali.
ako misle da ce ovim sto blokiraju saobracaj nesto postici, mogu ti reci da ce im se zestoko obiti o glavu, pa ako nastave makar mesec dana, na eventualnim izborima nece imati ni 10 posto.

ljudima je vise pun q.

Па то се дешавало и у Херцеговини, питај Херцеговце колико је домова ојадио "народни херој" Сава Ковачевић, зашто мислиш да се то дешавало само у Србији?
Jer su se skoncentrisali na centralnu Srbiju koja je poslovično bila protiv komunizma..

Moj pokušaj da ukažem da Srbi odavde ne mrze nikoga već su samo besni jer nema podrške od ostalih Srba i da bez obzira na sve , uvek ste u Srbiji dolazili kad zagusti a ti na to kažeš da ne moramo da vas branimo? Pa ja ne znam je li ti misliš da sam priglupa da shvatim poentu?

и због користи долазе !

А, структура из 1944.г их прима - ајде овај је наш ! Проверен

dali su zutima sve preferencijale da dalje vode a znamo koje su to dileje i sto vidimo na delu.
koliko ove sa vlasti zabole za malog coveka, zute zabole jos vise. samo da komsiji crkne krava.

danas je jedan mazgov u 26ici kod masinskog ostavio neki suzavac pre no sto je izasao. ljudi poceli da se guse, placu, mole da izadju.
takvome polomiti kosti je plezir.

https://www.threads.com/@tara_dona_...QF0lBtS0j5RnCL3YVhnYLKwtxDr8BBlxFU_Q5pXZVB9dA

onog trenutka kada je obznanjeno da se mole drugovi poslanici opozicije da se pridruze blokadama, ali da nikako ne vrate mandate, grohotom sam se nasmejao.
kao da gledam bajdenovo alchajmer razmisljanje.

Poslednja izmena:
Шта њих брига када немају осећај традиције, жртве за модерну државу, парламентарну монархију, универзитете које је покретао усред боја Карађорђевић. није то њихов осећај. Не осећају они то потпуно својим. Ако може нешто да се добије од Србије, а да се не уложи у Србију ништа
ako bi pravio stih probu, odgovorno tvrdim da bi debil djuka vise znao o parlamentarnoj monarhiji, nego neki nabedjeni akademski "gradjanin".

onog trenutka kada je obznanjeno da se mole drugovi poslanici opozicije da se pridruze blokadama, ali da nikako ne vrate mandate, grohotom sam se nasmejao.

НАТО-позиција или НАТО-опозиција / структура је једна , а промена експонената је Режим А /против/за смену/ Режима Б.

Ово данас је много дубљи и озбиљнији проблем од гласања између 2 иста, пореклом из 1944.г.

Кад и са које стране су замољени ?

Нису ни пожељни ни тражени.

НАТО-позиција или НАТО-опозиција / структура је једна , а промена експонената је Режим А /против/за смену/ Режима Б.

Ово данас је много дубљи и озбиљнији проблем од гласања између 2 иста, пореклом из 1944.г.

За све је крив Карађорђевич и мајски преврат

rekoh, pravo svakog od nas je da pljuje rezim koje je zasluzio svaku ruznu rec.
kao sto je pravo svakoga da hvali studenstku ideju.

ovo od danas blage veze nema sa "gradanskom neposlusnoscu", jer ja nisam gradjanin, znaci zut kao limun, ja sam deo srpskog naroda.
a to ce zuti debili uvek osporito svakome, posto za njih postoje samo gradjani a nikako narod.

за њих постоје грађанисти и поданици

Грађанин је озбиљна јединица: основна политичка функција једног друштва.

Србија данас нема грађанина, већ грађанисте (циввилног друштва) и поданике (лојалне деспотији).

Борба 2 зла - треба их пустити да се истребе међусобно !!! остаје 40% традиционалних Срба

Рачунај око 2 милиона - мало, али право !!!

kreativno razmisljanje.

tacka 1. pokazao si da je narod srbije uz mlade i pametne a nikako uz oktroisne potomke najgorih *********.
tacka 2. trazis izbore jer smo svi videli da je vecina naroda uz tu i takvu ideju progresivne srbije.

onda dolazi tacka 3. pocinjes da ***** narod u mozak ogranicavajuci mu egsiztencijalne potrebe, a nikako vlast, jer ona ima mehanizme da se tome odupre malim prstom.

tacka 4.mislis da si mnogo pametan a ne shvatas da si atrofiran zutac koji sve bitke gubi. imas svu vlast a neko ti ubije premijera, prvog coveka? ti onda nisi vlast, ti si budaletina. a ovo vode sada budaletine, a studentske budaletine bez mozga ih slusaju.

Back