Ili-ili

"Uspešni, pametni i obrazovani " pljuju ljude koji su za njih svetlosnim godinama ispred , Đokovića, Bodirogu, Štimac, Gagija... Simo, Bodiroga je iz tvojih krajeva, vidiš kako ima ljudi velikih iz tih krajeva..
Bodiroga je iz istočne Hercegovine,nije iz mog kraja.Doduše porijeklom sam s materine strane iz ist.Hercegovine.

Par sto kilometara haha.
Pa bila je rasprava ovde o prečanima, kako ih neko ovde u Srbiji ne prihvata. Pogrešna postavka, u Srbiji sve prihvatamo u zavisnosti od toga jesu li ljudi ili ne. Koslav se ubio od dokazivanja kako mi ovde i nismo pravi Srbi a onda meni prebacuje kako izmišllam i izvćem..valjda je ovde narod navikao da polovina ne čita dobro nečije postove i ne ume da prepozna suštinu napisanog..i mene svrstao u tu grupu :mrgreen:

Pa bila je rasprava ovde o prečanima, kako ih neko ovde u Srbiji ne prihvata. Pogrešna postavka, u Srbiji sve prihvatamo u zavisnosti od toga jesu li ljudi ili ne. Koslav se ubio od dokazivanja kako mi ovde i nismo pravi Srbi a onda meni prebacuje kako izmišllam i izvćem..valjda je ovde narod navikao da polovina ne čita dobro nečije postove i ne ume da prepozna suštinu napisanog..i mene svrstao u tu grupu :mrgreen:
Najbitnije je da te ja ne svrstavam u tu grupu haha.

Istorija nije počela 1945.
Prvi koji su doveli dođoše u Srbiju i podjelili srpsku kraljevinu 1918. s Hrvatima i Slovencima nisu bili crveni,nego Karađorđevići.
Odrekli se kraljevine Srbije u korist Jugoslavije.
Regent Aleksandar Karađorđević je forsiro Jugoslovenstvo više od tite.
Jeste ali od 44-45 kreću zločini prečana po Srbiji. Ubijanja, pljačka, otimanje imovine. Mi smo vas 1918 zbog zlog Pasića i poremećenog Aleksandra prihvatili kao braću a vi ste nam 1944 vratili zločinima po Srbiji. Pamtimo mi dobro ko je doneo zlo koje ovde traje i dan danas. S tim da Srbe iz vojvodine ne ubrajam u prečane nego u nešto najbolje što srpski narod ima. Naravno one Srbe koji vuku korene iz vojvodine pre 1945.

Poslednja izmena:
Ovako zvuči govor mržnje prema nekome ko ne misli isto, ovako zvuči neko ko je ili dobro plaćen ili besmisleno ubeđen u reči glavnog velikog ''vođe''. Kad neko tuđu decu nazove teroristima, šta očekivati od takve osobe osim mržnje?
Ma bravo, bravisimo.
Od odmah da se teroristi sirom sveta vise ne hapse, jer i oni su , zamislite, necija deca.
A ja mislila donele ih rode.
To sto ste necija deca, ne abolira vas bre da rusite drzavu i terorisete vise od polovine gradjana iste.
Priznajte da ste glupi i isfrustrorani svojim promasenim zivotima, pa vecito trazite krivca u kurti i murti.
Pametnom i uspesnom coveku nikad niko nije kriv, nego je sam kovac svoje sudbine.
A vi to niste, ste najgluplja i najpropalija teroristicka organizacija koju je svet video.
Pa jos nazivate sebe akademicima, intelektualcima, inteligencijom.
U bre, da ti se smuci zivot.

Jeste ali od 44-45 kreću zločini prečana po Srbiji. Ubijanja, pljačka, otimanje imovine. Mi smo vas 1918 zbog zlog Pasića i poremećenog Aleksandra prihvatili kao braću a vi ste nam 1944 vratili zločinima po Srbiji. Pamtimo mi dobro ko je doneo zlo koje ovde traje i dan danas. S tim da Srbe iz vojvodine ne ubrajam u prečane nego u nešto najbolje što srpski narod ima. Naravno one Srbe koji vuku korene iz vojvodine pre 1945.
Srbi iz Vojvodine su ti većinom prečani/Prekodrinci.

Мене би било срамота да овако слажем, хајде нађи моју поруку да сам рекао нешто у овом смислу.
Ovi je suština napisanog, kako sam ja razumela tvoje izlaganje. Imam prava da sažeto navedem šta sam zaključila ili ne? I imaš prava da mi kažeš da sam pogrešno zaključila ali ne i da me vređaš kako ja nešto izvrćem, jer samo čitam napisano.

Ma bravo, bravisimo.
Od odmah da se teroristi sirom sveta vise ne hapse, jer i oni su , zamislite, necija deca.
A ja mislila donele ih rode.
To sto ste necija deca, ne abolira vas bre da rusite drzavu i terorisete vise od polovine gradjana iste.
Priznajte da ste glupi i isfrustrorani svojim promasenim zivotima, pa vecito trazite krivca u kurti i murti.
Pametnom i uspesnom coveku nikad niko nije kriv, nego je sam kovac svoje sudbine.
A vi to niste, ste najgluplja i najpropalija teroristicka organizacija koju je svet video.
Pa jos nazivate sebe akademicima, intelektualcima, inteligencijom.
U bre, da ti se smuci zivot.
Ko je tebe uznemirio?Propada ti namešten tender? Ne ide roba zbog blokada? :mrgreen: opštinski ćata zarađuje platu? ;) zamisli ljudsko dno koje hiljade ljudi svoje države naziva teroristima :roll:

Ovi je suština napisanog, kako sam ja razumela tvoje izlaganje. Imam prava da sažeto navedem šta sam zaključila ili ne? I imaš prava da mi kažeš da sam pogrešno zaključila ali ne i da me vređaš kako ja nešto izvrećem, jer samo čitam napisano.
Па хајде наведи гдје сам ја било кад рекао да су неки Срби бољи од других само зато што су из неког краја, а ево шта пише колега форумаш па реци да ја измишљам:

Па хајде наведи гдје сам ја било кад рекао да су неки Срби бољи од других само зато што су из неког краја, а ево шта пише колега форумаш па реци да ја измишљам:
Zašto mi navodiš post drugog člana? Ja mislim na komunikaciju tebe i mene.

Nju, izgleda da je u akademiji pa odrađuje diplomski ;)
I moj komša se zaposlio preko stranke i njemu je Srbija raj na zemlji. Ne znoji se, ne bole ga leđa, ne razmislja i ne koristi mozak na drzavnom poslu, ne rizikuje ništa svoje i ne ulaže u nešto, izlazi kad hoće sa posla itd. Njemu je sve ekstra. Veruj mi da samo postaju gori tako. Džabe sve to kad opet ne zna ništa, nema hobi, nema prijatelje, kumove, familiju. Ima čovek stranku.

Zašto mi navodiš post drugog člana? Ja mislim na komunikaciju tebe i mene.
Па рекао сам ти за нашу међусобну комуникацију, наведи гдје сам ја некога фаворизовао на основу мјеста рођења, а што се тиче другог члана, наводим примјер, ти си мене спомињала у комуникацији са другим чланом, да ли ћеш и овог Џонија споменути, да се не слажеш са њим и да се не слажеш са његовим ставом!?😉

100% neki dođoš.Nema ko drugi bit.
Zamisli Simo, u tvoj grad dođe neki lik, odnekud, upadne u stranku, zaposli celu familiju a tvoj sin i ćerka sa završenim fakultetima rade kod Kineza? Naravno da narod to ume da razbesni. Posebno u manjim sredinama gde se više manje svi poznajemo. Nije to bes prema teritoriji odakle dolaze već prema takvom stavu koji donesu sa sobom..

Па рекао сам ти за нашу међусобну комуникацију, наведи гдје сам ја некога фаворизовао на основу мјеста рођења, а што се тиче другог члана, наводим примјер, ти си мене спомињала у комуникацији са другим чланом, да ли ћеш и овог Џонија споменути, да се не слажеш са њим и да се не слажеш са његовим ставом!?😉
Mislim da si do sada imao prilike da čitaš moje postove, da uvek i jasno odgovorim na svaki post sa kojim se ne slažem ili slažem a i navedem zašto tako mislim. Ako se ne budem slagala , naravno da ću ga pomenuti ,je li tako Simo.;)

Mislim da si do sada imao prilike da čitaš moje postove, da uvek i jasno odgovorim na svaki post sa kojim se ne slažem ili slažem a i navedem zašto tako mislim. Ako se ne budem slagala , naravno da ću ga pomenuti ,je li tako Simo.;)
Значи слажеш се са постом коjи сам цитирао од уваженог колеге DzoniDzon?😎

A što se tiče favorizovanja, kako da shvatim tvoje reči, ja kod vas nikad ne bih ni došao, nemojte vi nas da branite i slično?

Back