ILEGALNI IMIGRANTI POLAKO POSTAJU LEGALNI I TO NE U EVROPI VEĆ SRBIJI???!!!

kristiansand

Veoma poznat
Poruka
10.393
http://sloboda.snd-us.com/index.php?option=com_content&view=article&id=767:srbija-pos

Upravo sam gledao prilog sa B92. Hteo sam da se malo povučem sa dnevno-političke scene najvećeg srpskog foruma ali je to izgleda nemoguće.:evil::rtfm:
Novinar B92 je intervijuisao nekoliko imigranata i par lokalnih domorodaca. Gotovo SVI imigranti su rekli da bi VRLO RADO ostali u Srbiji i da im se ovde više dopada nego u Evropi. Lokalni domorodci, tipične ERE. Sve dok si sa njima iole OK, dok ne počneš BAŠ da ih satireš drvljem i kamenjem, govore. "Ma neka ih. Ljudi nas ne diraju, dobri su. Ako žele ostati, neka ostanu".
ŠTO EJ NAJGORE. Gotova SVA deca imigrannata idu u škole u Srbiji i već su se odomaćili. B92 je poznat po svojim liberalnim stavovima a ne bih isključio i da imaju nekakvih veza sa imigrantskom mafijom.

E NEĆE MOĆI TAKO, GOSPODO IZ IMIGRANTSKE MAFIJE. NI JEDAN JEDINI IMIGRANT NE SME DOBITI AZIL- SVE DO JEDNOG, POSLATI NATRAG. UTVRDJIVANJE MATIČNE ZEMLJE I SLANJE NATRAG.
NE INTERESUJE ME.
NEKA PLATE JAT-u KARTE A OVAJ NEKA IH RAZVEZE.
ZAPRTITI KOMPLETNE JUŽNE GRANICE SRBIJE, DA MUVA NE MOŽE DA PROĐE I NAREDITI DA GRANIČARU UBIJU ONE KOJI NEĆE DA SLUŠAJU.

SVI ODLIČNO ZNAMO ŠTA ĆE BITI ZA SAMO 10-ak GODINA. NAMNOŽIĆE SE U ZAPADNOJ SRBIJI. POČEĆE DA ALAČU I TRAŽE SVOJA PRAVA... ITD. POSVUDA ĆE MO GLEDATI ZABRAĐENE MUŠKARCE I POKRETNE NINDŽA ŽENE. MINARETI ĆE ZASENITI CRKVE A ARLAUKANJE SA RAZGLASA ZVUK ZVONA CRKAVA NA CENTRALNIM TRGOVIMA SRPSKIH GRADOVA.

TO SU LJUDI SKORO PA POTPUNO RAZLIČITI OD NAS I KAO TAKVI, NE SMEJU OSTATI OVDE :rtfm::rtfm::rtfm:

wut? Zasto ne bi smeli ostati ovde ako su potpuno razliciti :lol: ?
Ispada da i legalni imigranti ne mogu ostati ako se razlikuju .

Problem je što se ilegalni imigranti polako legalizuju.
Idu uškole, uče jezik i polako se uključuju u srpsko društvo.
Nama NE TREBAJU somalijska, afganistanska ili već koja deca, već SRPSKA.
Ja treba da živim još 50 a možda i veći broj godina u ovoj zemlji.
Ako budem primetio da se ovaj proces nastavlja, NAPUŠTAM OVU ZEMLJU.
Otići ću u Latinsku Ameriku.
SIGURAN SAM da će za mnom na HILJADE mladih Srba.
Ako su ovoj državi važniji Afganistanci od Srba. MA KAKVI DA SMO. OK.
OTIĆI ĆE MO a ova zemlja biti pretvorena u modernu DŽAMAHIRIJU.
NE MRZIM NIKOGA ali SE BOJIM NEKIH delova muslimanske kuture.
Jednostavno MI NE PRIJAJU NEKE STVARI.
ZATO IH NIKAKO NE ŽELIM OVDE.

http://sloboda.snd-us.com/index.php?option=com_content&view=article&id=767:srbija-pos

Upravo sam gledao prilog sa B92. Hteo sam da se malo povučem sa dnevno-političke scene najvećeg srpskog foruma ali je to izgleda nemoguće.:evil::rtfm:
Novinar B92 je intervijuisao nekoliko imigranata i par lokalnih domorodaca. Gotovo SVI imigranti su rekli da bi VRLO RADO ostali u Srbiji i da im se ovde više dopada nego u Evropi. Lokalni domorodci, tipične ERE. Sve dok si sa njima iole OK, dok ne počneš BAŠ da ih satireš drvljem i kamenjem, govore. "Ma neka ih. Ljudi nas ne diraju, dobri su. Ako žele ostati, neka ostanu".
ŠTO EJ NAJGORE. Gotova SVA deca imigrannata idu u škole u Srbiji i već su se odomaćili. B92 je poznat po svojim liberalnim stavovima a ne bih isključio i da imaju nekakvih veza sa imigrantskom mafijom.

E NEĆE MOĆI TAKO, GOSPODO IZ IMIGRANTSKE MAFIJE. NI JEDAN JEDINI IMIGRANT NE SME DOBITI AZIL- SVE DO JEDNOG, POSLATI NATRAG. UTVRDJIVANJE MATIČNE ZEMLJE I SLANJE NATRAG.
NE INTERESUJE ME.
NEKA PLATE JAT-u KARTE A OVAJ NEKA IH RAZVEZE.
ZAPRTITI KOMPLETNE JUŽNE GRANICE SRBIJE, DA MUVA NE MOŽE DA PROĐE I NAREDITI DA GRANIČARU UBIJU ONE KOJI NEĆE DA SLUŠAJU.

SVI ODLIČNO ZNAMO ŠTA ĆE BITI ZA SAMO 10-ak GODINA. NAMNOŽIĆE SE U ZAPADNOJ SRBIJI. POČEĆE DA ALAČU I TRAŽE SVOJA PRAVA... ITD. POSVUDA ĆE MO GLEDATI ZABRAĐENE MUŠKARCE I POKRETNE NINDŽA ŽENE. MINARETI ĆE ZASENITI CRKVE A ARLAUKANJE SA RAZGLASA ZVUK ZVONA CRKAVA NA CENTRALNIM TRGOVIMA SRPSKIH GRADOVA.

TO SU LJUDI SKORO PA POTPUNO RAZLIČITI OD NAS I KAO TAKVI, NE SMEJU OSTATI OVDE :rtfm::rtfm::rtfm:
Из таквог миљеа је произишао онај идиот Туцовић који се није много разликовао од Кандићке.
Утеха је само што је доцније када је боље упознао Албанце променио мишљење о њима.

- - - - - - - - - -

Imamo i sada u Vrbasu ,Kuli ,Vjeterniku ... :mrgreen:
Дефиниши то.

Eh kamo lepe srece da ove zemlja bude poput "zelene" Gadafijeve Dzamahirije...................a i kamo lepe srece da ti i takvi iskompleksirani sabani i zagovaraci mrznje kao ti odu odavde jednom zauvek
Чекају те твоји миљеници:
detroit-public-transit.jpg

Из таквог миљеа је произишао онај идиот Туцовић који се није много разликовао од Кандићке.
Утеха је само што је доцније када је боље упознао Албанце променио мишљење о њима.

- - - - - - - - - -

Дефиниши то.
Pa imaju iste običaje u zavičajima , neka plemena u 21 veku , patrijarhat , krvne osvete i sl . isto ko i oni iz Lovćenca . :lol:

- - - - - - - - - -

Дефиниши то.

Ma ja NE SPORIM da je i među tim imigrantima MASA SUPER LJUDI. Međutim, UVEK sa njima dođe i 10, 50 ili 5000 onih koji su tu da naprave varnice i
raspire mržnju. ZATO ali i iz MNOGO drugih razloga je MNOGO BOLJE za Srbiju da NE PRIMI NI JEDNOG IMIGRANTA.
Opet kažem.
OK.
Nisam ja jedini stanovnik ove zemlje.
Ako većina misli drugačije od mene.
Otići ću.
Ko sam ja da određujem drugima šta će i kako postupati prema imigrantima ili bilo kojoj pojavi u životu ove zemlje.
Ništa.
Otići ću.
U Argentini ili Ekvadoru će me primiti, siguran sam.
Ja, kao čovek prosečnog intelekta sa nadam se fakultetskim ali ne baš efektivnim obrazovanjem i nisam tako bitan za ovu zemlju.
Međutim, samnom će na 10000-tine hiljad aljudi. Siguran sam.

E odlicno , znas jbga nije to nista licno protiv tebe ali ja samo zelim da zivim u zemlji gde su svi ljudi dobre volje dobrodosli.

JA NE ŽELIM.
ZATO ŠTO JE NEMOGUĆE IZFILTRISATI SAMO LJUDE DOBRE VOLJE.
UVEK, sa njima dođu oni koji baš i nisu raspoloženi za dobru volju.
A protiv mene možeš pisati slobodno, BOLI ME STO...KO za to.
Odavno sam oguglao na to.
Da nisam, ne bih bio tako dugo ovde.

Pa imaju iste običaje u zavičajima , neka plemena u 21 veku , patrijarhat , krvne osvete i sl . isto ko i oni iz Lovćenca . :lol:
Бандаш, чак ни у Ловћенцу немају крвну освету, а племена само ти видиш.

- - - - - - - - - -

E odlicno , znas jbga nije to nista licno protiv tebe ali ja samo zelim da zivim u zemlji gde su svi ljudi dobre volje dobrodosli.
Што га онда тераш?

Ma taj patrijarhati ikrvna osveta mene ne brinu previše.
NE VOLIM arhitekturu, osećaj za lepo, nered, NAPADNO šarenilo, odvratne zabuljene žene, odvratna muzika...
LEPO je da o praktikuju u svojoj zemlji ali ne i ovde.:evil:

Pa jbga tako je svugde , uostalom ni vecina Srba u Srbiji nije "dobre volje" pa jbga sta sad da radimo , zivot je tezak , vremena su teska i ako zelimo da nam bude bolje i bar malo da si olaksamo zivot mi moramo da se tolerisemo.
Uostalom nije Srbija nicije privatno vlasnistvo i bilo koji covek na kugli zemaljskoj ima pravo da se slobodno krece (to je mozda i osnovno ljudsko pravo svakog coveka) i da boravi tamo gde mu prija. (A sad ako oni budi tamo radili nesto sto ne treba svakako bice sankcionisani)

I ovako je Srbija skebana zemlja načisto.
SVI MI, SRBI smo po pitanju reda i sklada TOTALNI ANTI TALENTI.
Tu spadam I JA i ako mi to smeta akda putujem BUS-em ka Beogradu.
kada pogledam kako izgledaju smederevska pa i beogradska prigradska naselja.
MASA, MASA đubreta uz put. Čak i uz auto put.
Polomljene ograde, savijene saobraćajne znakove, stubove od ograde, papire, plastične prazne čaše na sve strane.
Pocepane plakate, grafite...
Sve to puta 5 ili 10 će biti ako se ovi masovno izreprodukuju ovde.

NE INTERESUJE ME.
a kog zivana si nakacio Norvesku zastavu Srbendo?Vecina tih ljudi je pobegla od rata i ako postuju zakone Srbije i drzavu Srbiju neka ih u nekom normalnom broju,u Kanadi zivi preko stotinu razlicitih nacija i drzava funkcionse perfektno

Back