nisliya
Iskusan
- Poruka
- 6.510
kompliment?
he he he... 8)
prvo protumacim kao dobro, tako sam nastrojen

a ako je lose onda mi kazi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kompliment?
he he he... 8)
prvo protumacim kao dobro, tako sam nastrojenops:
a ako je lose onda mi kazi![]()
pa naravno da nisu sve istine ni dobre ni korisne
to je samo istina i nista vise
ali uvek se moze izmedju redova procitati sta je pisac hteo da hoce (a sto nije rekao:x)
u hebote al' ti brzo odg na poruke
imam utisak da si stalno prisutna :green:
evo ti/vam raspored (nije striktan vec onako...sat gore sat dole...dan vamo dan tamo...)
11 - 13(14)
18 - 20
23 - 02
ugodno druzenje/izbjegavanje nam/vam zelim...![]()
Nišlija, Vragana, prenesite ovu priču na PP ili IRC. Pustio sam vam cijeli dan ovaj off-topic pa mislim da je bilo dosta.
Nišlija, Vragana, prenesite ovu priču na PP ili IRC. Pustio sam vam cijeli dan ovaj off-topic pa mislim da je bilo dosta.
a ako je zaista to istina....zasto place...?? od tuge od srece?
ma besmisleno...i glupo
a ako je zaista to istina....zasto place...?? od tuge od srece?
ma besmisleno...i glupo
liz, liiiz, liiiiz ...![]()
![]()
liz, liiiz, liiiiz ...![]()
![]()
Vala bas.Mogao bi da ostavi pertle da mozemo posle samo da ga povucemo![]()
![]()
![]()
Salim se,naravno![]()
Neverovatno šta sve modovi dopuštaju ovde (ne mislim na mišljenja i opredeljenja, već na količinu off-topica)... Pitanje je samo da li je veća sramota ljudi koji pišu takve, da se slobodno i bez trunke griže savesti izrazim, glupostima ili modova i admina koji dopuštaju ovakav off topic.
Religiozan sam... Verujem da verujem. Težim tome da samo verujem. Dajem sve od sebe da poštujem veru, Boga, grešnik sam i toga sam svestan, samo je jedan bio bezgrešan. Da ikone plaču, možda, eto da zadovoljim većinu bogohulja i nevernika ovde, nikad nije dokumentovana.
A šta onda imate da kažete za Večni plamen u Jerusalimu? Da Vas vidim sad, bezbožnici! Odgledajte jednu pametnu emisiju na TV-u umesto američkih filmova, koji su Vam i isprali mozak, zaslepljujući Vas dolarima, kolima, avionima, mobilnim telefonima, gde ste i Vi sličniji njima od Nas (znate moju podelu, na Vas i Nas) predstavljeni kao ubice, divljaci, teroristi... Odgledajte edukativno- dokumentarni program nekad i vidite i sami šta je Božje čudo, nešto što ne može da se izmontira, namesti, slaže, kako ste sve Vi definisali pravoslavnu veru. Inače, ako nekog interesuje, imam skoro 20 godina, i moje mišljenje je, barem na osnovu ovog ovde viđenog, mnogo zrelije nego većine Vas.
Ako ikone nisu plakale do sad, posle ovog Vašeg postovanja na ovoj temi, sigurno hoće...
Iskreno, sramota me je što se u svetu stavljamo u isti koš! Srbi, pravoslavci, novosađani, vojvođani, kako god. Ne bitno! Sramota me je! Al svoje ne dam! Doći će sudnji dan, to što mislite da neko ne vidi Vaš greh, znajte da uvek ima neko ko gleda...
Nek ste mi svi Vi živi i zdravi. Bog Vam svima oprostio.
Poseban pozdrav nisliyi, valheru i Medi Božaninu