IKEA

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
s tim sto moras na netu da vidis kako da dobro radis sa takvim stvarim, jer je kartonsko punjenje unutra i kad bi isekao stocic, nasao bi karton bukvalno. ne moze sraf kako hoces, jer sraf nece drzati dugo. to ako hoces da recimo spojis dva lack stola.

taj tapacirung njegov je valjda 3 milimetra, lako se smirgla, posle ispod nadjes nesto sto mozes da ofarbas.

Žena se zeznula i kupila neke stvari koje su kao bile izložbeni modeli. Natovare ti na dvoja kolica naplate i onda si prepušten sam sebi. Daju ti čekić i šrafciger tu se završava radost i veselje a dobra volja pretvara u maltretman. Nisu imali ni šrafilicu da mi daju niti da je kupim.

Užasno loše i neprijatno iskustvo. Ne preporučujem nikome.

Pre neki dan opet prolazim istovaruju šleper sa "izložbenim" modelima koji su u stvari vraćen i reklamiran razvaljeni kartonski ikea nameštaj. Sušeci prljavi, slinavi ma užas blagi sve iščukano i izlupano.

Ugl epilog šrafljenje, vukljanje, sklapanje. Krevet od 280 evra je 100 evra.

IMG_20230518_161118.jpg

IMG_20230518_161125.jpg

IMG_20230518_172226.jpg

IMG_20230518_200938.jpg

Poslednja izmena:
Dobar kvalitet drveta,...solidan, ustvari.
Asortiman i dizajn, nije nešto. Ali su skupi obzirom na osrednji kvalitet. Žale se ljudi i zbog problema sa montažom nameštaja. Kvalitet u Yusk-u je katastrofa!
Mrzi me više i da reklamiram.

Back