Za 8 crvene dobiješ 25 godine garancije. Malo ti je?
ali 25 godina garancije dobijas, ako je sudopera ugradjena po njihovim propisima.
ne znas ti ikeu..ja sam zbog dogadjaja oko vaucer, malo iscitala sta rade ljudima i kako zavlace za novac, nekima su kuhinje radili mesecima, fale delovi, salju pogresne delove, prave se belsavi. skidaju duplo sa racuna, narocito kod onlajn kupovine. ako hoces da kupis pouzecem onda ti povecaju cenu, ako je proizvod poskupeu u medjuvremenu.
tih 25 godina garancije mozes macki o rep da vezes.
jedino kod ikee sto se meni isplatilo jeste to sto sam ja upravo uzimala njihove jeftine proizvode i hakovala ih tjah menjala im funkciju uz manju ili vecu obradu. taj tvoj lack stocic je jedan od najvise hakovanih proizvoda...em sto su ga bojili ljudi, prepravljali su ga ne samo da bude stocic, nego kupe dva lacka, pa naprave npr. nocni stocic ili kuhinjsko ostrvce ili prave police za otvoreni garderober....mislim da su bili, lack i kalax njihovi proizvodi koje su ljudi najvise menjali i menjali im funkciju.
bili biblioteka je q za knjige police ulegnu pod teskim knjigama, ali od bili biblioteke su npr. pravili kuhinjski pult.

posebno na zapadu to je jeftin proizvod.
onda npr. ljudi sa malim kuhinjama kupe kuhinjska vrata, nataknu ikeine adils noge i dobiju stocic za kuhinju koji je mali i jeftin.
onda imaju neku ciniju blanda mislim da se zove od inoxa, koja je dzabe...uzmu ljudi najvecu ciniju, stave na neku dasku u kojoj izrezu otovr, sve lepo postave i naprave lavabo za kupatilo od cinije.
najskuplja stvar koju sam kupila u ikei je njihovi perjani jorgani fjalbracka koji je kostali su u novembru 13 hiljada po komadu 150x200. ali kod nas tih jorgana vise nece biti. ovu velicinu 150x200 vise nemaju, a na sajtu im je onaj veci 200x200 pod odeljkom poslednja prilika za kupovinu.
od namestaja sma kupovala sam ono sto sam u stvari htela da prepravim tja kako to kazu hakujem.

meni ikea za namestaj kao takav njihov nije privlacna da ja sad tamo kupim ormare, krevete, dvosed i slicno...zanimljiva je bila samo zbog jeftinog namestaja pogodnoga za igru i kreacije.