Igrice za android

Исти случај; на крају сам престала да их играм.

Скоро инсталирала апликацију као учење руског.

Док не буде лове за неки курс; неће да одмогне у сваком случају. :aha:

Problem je što danas teško možeš da nađeš dobru Android igru a da nije zatrovana onim budalaštinama sa jedinicama energije (kad ti se istroše ne možeš više da igraš nego čekaš da ti se nakupe, ili kupuješ pravim novcem), mikrotransakcijama i njima sličnim kancerogenim stvarima koji ubijaju svaki užitak kod mobilnih igara.

Koji te žanr igara zanima?

Samo da nije lose uradjena app i da spelovanje ili izgovor nisu losi..

Inace sam svasta probala da igram (od draguljcica i slagalica, preko farmi do trka automobila i dungeon i defense igrica) i ni na cemu ne mogu dugo da se zadrzim... sve na kraju ispadne ili dosadno ili pretesko ili se dugoooooooo ceka...

Meni omiljena igra je trenutno League of Angels.. igram je po par sati dnevno (naravno kad stignem) :) Jako zarazna :D + ponekad igram Candy Crush, al slabije, jer sam odavno prešao na 550lvl, pa je malo teže :/
p.s. ako tko ima ideju za custom igru, moze pogledat i predat ideju za izradu Android igre
.

Shadow Fight 2, UFC, i od skoro pikam Mad Skills Motocross 2.

Osim toga mozda sam igrao onu sa zombijima kad pravis rekord u metrazi bez da te dodirnu i malo Euro Truck Simulatora ali nije to to. Ove prve 3 rade i igraju se brzo, bar su meni ok za ubijanje vremena.

Ali Shadow Fight 2 definitivno naj do sada meni.

Ako hoćeš neku komplikovaniju igricu - GTA SA. Deluje zanimljivo ? Besplatno je skini sa Aptoida, od milaupv. Ako ne voliš GTA, probaj sa šahom, ili minecraftom. Ne volim te igrice tipa Clash of clans ili clash royale, dosadne su, prvenstveno zbog toga što preteruju sa reklamama. Reče neko gore, probaj piano tiles 2.

Back