Igrice prosecno inteligentnih zena

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.102
Uvod:
Clan sam vise sajtova i foruma i onda prema rangiranju tih sajtova u smislu inteligencije i percepcije, takve teme i odgovore tamo i plasiram...Ako sajt padne po kvalitetu , padne kvalitet i mojih odgovora, sto nije opravdanje ka onima koji misle da sam glup jer takav sam kakav sam.

Osim 6 natprosecno inteligentnih zena, ostale zene koje sam sreo u zivotu , a mnogo ih je, su skoro ravnopravno podeljene u tupaste (nije pezurativno i nije moje misljenje) i u normalno inteligentne.
Od ovih 6 natprosecno inteligentnih nijedna nije igrala igrice blefiranja (naravno moze da bude da nisam primetio njihov blef) vec su sve isle prilicno direktnom putanjom, a imale su totalno razlicite zahteve i u seksu i u strasti i po pitanju zivota i po pitanju sponzorusha i nesponzoriranja...

Za razliku od njih, ove tupaste , a tako ih zovu drugi, i zene i muskarci, su takodje manje ili vise direktne, ali znaju i da igraju neke cudne igrice, ali uglavnom su sto se tice ljubavi prilicno fer i otvoreno i jasno ....
Naravno to ne znaci da su fer i otvorene po pitanju prevare i po drugim pitanjima, vec su otvorene po pitanju sta zele od muskarca....

I na kraju grupa prosecno inteligentnih, tako ih zovu, zovu ih jos i prosecno pametne, a meni se cini da nema nikakve veze sa prosecnom inteligencijom posto tu ima takvih glupanderki ali i nekih prosecno inteligentnih....
E zajednicko za tu grupu je da sve vole da igraju bleferske igrice i da kao cimnu pa citaju muskarca...
Moj utisak je da su vecinom seljanke, ali jako je moguce i da gresim...jer se sve poseljacilo pa sad i iz vecih gradova vidjam iste manire...

I interesantno , muskarci koji imaju slican stil, koji sve shvataju kao igricu bolje su prihvaceni od svih ovih kategorija zena i shvaceni su kao pametniji....skoro da je recept, muskarac je ok kad je blefer i kod ovih inteligentnih stvarno i kod ovih zatupastih (simbolicki zatupastih) i kod ovih normalnih...
Apropo MZ odnosa to dovodi do zakljucka da je ovo seljacko okruzenje jer u takvom okruzenju vazi pravilo bas takvog nastanka veza, tj prvo se varkamo i neobavezno , posle zakljucak pa mogli bi da probamo , godi nam i na kraju najvise smo legli jedno drugom...

Ono sto je tema je uticaj ovih bleferija zena na bilo koju varijantu izgradjivanja MZ veze...znaci i ovo sto opisah kao seljacku, precica kroz sljivak i jurenje po livadama i sumarcima za stadom, kao i druge varijante muvanja i vezivanja.

I sad uvod ima smisla jer i to je jedan vid blefa i adaptacije okruzenju, pravljenje nekulture i blesavljenja kad vidis da sa takvima imas posla....sto moze biti preventivna igra zene.
Da li je glumatanje i lazne igre nekad i preventivna igra zene?

U doba masovnog foliranja trebalo bi da ste prepuni iskustava za ovakvu temu.

Uvod:
Clan sam vise sajtova i foruma i onda prema rangiranju tih sajtova u smislu inteligencije i percepcije, takve teme i odgovore tamo i plasiram...Ako sajt padne po kvalitetu , padne kvalitet i mojih odgovora, sto nije opravdanje ka onima koji misle da sam glup jer takav sam kakav sam.

Osim 6 natprosecno inteligentnih zena, ostale zene koje sam sreo u zivotu , a mnogo ih je, su skoro ravnopravno podeljene u tupaste (nije pezurativno i nije moje misljenje) i u normalno inteligentne.
Od ovih 6 natprosecno inteligentnih nijedna nije igrala igrice blefiranja (naravno moze da bude da nisam primetio njihov blef) vec su sve isle prilicno direktnom putanjom, a imale su totalno razlicite zahteve i u seksu i u strasti i po pitanju zivota i po pitanju sponzorusha i nesponzoriranja...

Za razliku od njih, ove tupaste , a tako ih zovu drugi, i zene i muskarci, su takodje manje ili vise direktne, ali znaju i da igraju neke cudne igrice, ali uglavnom su sto se tice ljubavi prilicno fer i otvoreno i jasno ....
Naravno to ne znaci da su fer i otvorene po pitanju prevare i po drugim pitanjima, vec su otvorene po pitanju sta zele od muskarca....

I na kraju grupa prosecno inteligentnih, tako ih zovu, zovu ih jos i prosecno pametne, a meni se cini da nema nikakve veze sa prosecnom inteligencijom posto tu ima takvih glupanderki ali i nekih prosecno inteligentnih....
E zajednicko za tu grupu je da sve vole da igraju bleferske igrice i da kao cimnu pa citaju muskarca...
Moj utisak je da su vecinom seljanke, ali jako je moguce i da gresim...jer se sve poseljacilo pa sad i iz vecih gradova vidjam iste manire...

I interesantno , muskarci koji imaju slican stil, koji sve shvataju kao igricu bolje su prihvaceni od svih ovih kategorija zena i shvaceni su kao pametniji....skoro da je recept, muskarac je ok kad je blefer i kod ovih inteligentnih stvarno i kod ovih zatupastih (simbolicki zatupastih) i kod ovih normalnih...
Apropo MZ odnosa to dovodi do zakljucka da je ovo seljacko okruzenje jer u takvom okruzenju vazi pravilo bas takvog nastanka veza, tj prvo se varkamo i neobavezno , posle zakljucak pa mogli bi da probamo , godi nam i na kraju najvise smo legli jedno drugom...

Ono sto je tema je uticaj ovih bleferija zena na bilo koju varijantu izgradjivanja MZ veze...znaci i ovo sto opisah kao seljacku, precica kroz sljivak i jurenje po livadama i sumarcima za stadom, kao i druge varijante muvanja i vezivanja.

I sad uvod ima smisla jer i to je jedan vid blefa i adaptacije okruzenju, pravljenje nekulture i blesavljenja kad vidis da sa takvima imas posla....sto moze biti preventivna igra zene.
Da li je glumatanje i lazne igre nekad i preventivna igra zene?

U doba masovnog foliranja trebalo bi da ste prepuni iskustava za ovakvu temu.
Jeste, mozda cak mnogo cesce nego sto se cini na prvi pogled.
Potreba za dubinom i istinom moze da bude mnogo jaca od povrsnosti.
Snaga sigurno privlaci zene.

Ako si los u igranju i zbog toga je ne volis, ne mora znaciti da je ista glupa.

Kao i u svemu ostalom postoje nacini da se nesto radi glupo ili smisleno i pametno, u ovom slucaju mozemo reci slobodno, lijepo. Direktnost kao suprotnost ne bas omiljene ti igre, ima smisla u odredjenoj fazi, trenutku, gdje treba da bude lisena svake visemislenosti ... upucena ranije ne cini nista vise od obicne priprostosti i ne rijetko vulgarnosti, dok ona koja dodje sa zakasnjenjem cesto bude osudjena na neuspjeh.

Igra moze biti glupa ili jako dobra ... sve zavisi od igraca. :D

Ovo zadnje sam ocekivao kao odgovor i jos od srednje skole se secam svog zakljucka, a to je....ako je zena animalna a jeste, a igra je animalna po svom karakteru, to znaci da svaku igru mozes da pobedis, ama bas svaku...
Jedino sto igrajuci tu igru, gubis vreme , novac, zelju, a dobijas animalni prestiz (korisno kod ovakvog drustva), kres (to je i dobitak i gubitak , kako se uzme), zabavu ili nezabavu (ako ti se ne igraju igrice)...
Nebitno za dobitak, ali svaku zenu mozes pobediti u njenoj igri, jer su pravila igre animalna , sto znaci da joj uvek mozes naci ugao gde ce biti posesivna i braniti teritoriju...
Bilo da je to ljubomora, posesivnost posedovanja, strah od gubljenja, strah od gubljenja u igri, doslednost u sopstvenom kodeksu u igri, rutina, navika, gordost, siljenje, snobizam, ignorisanje, manje posvecivanje paznje i slicno...

Kao sto lopov i neposten imaju jaku prednost nad postenim kad je rat u pitanju, jer imaju daleko siru lepezu izbora poteza, tako i neko ko nije u igricama ima mnogo vecu prednost ako igra igricu , jer nije animalan, vec obara i zavodi onog ko igra igrice....ne igra za cilj niti po pravilima nego igra na animalca...

Naravno , ova prica je ocigledno iz ugla nekog ko ne voli igrice i vidi repove igrica kasnije u MZ odnosima, mada mogu da se odigraju scenariji da se navede suprotna strana da oprosti....i onda imamo idilu tipa Zona Zamfirova, gde se Zona nije ljutila sto je buduci muz ucini ku.ravom u javnom mnjenju jer je pustio glasinu da se svalerisala i bezala sa muskarcima...

Zato sam i naveo igrice prosecnih zena (a drugi ih vide kao prosecno inteligentne, mada ja smatram da koliko glupih ima u ovoj grupi , toliko inteligentnih ima u grupi tupavice).
Jako inteligentne zene i jako posvecene zene svom cilju (ono sto muskarci cesto zovu ku cke, ku rve bas u naglasenom smislu, a ne ovom naivno Balkanskom gde od drske zene prave kucku a nezasluzeno...) vrlo retko igraju igrice....one procene situaciju i bez tih nadigravanja i prave zaplet ili intrigu ili razvijaju scenario....u svakom slucaju svrsishodno povlace poteze i razvijaju svoju poziciju, a ne toplo hladno igrarije ili navlacenja sujetnih , napaljenih i posesivnih....Naravno , ako vide takvog , odigraju potez cisto da brzo zavrse neku korist, filmski Katherina Zita Jones......

Dobro, ako nisi zrtva, onda valjda vidis zaplet i intrigu, a ako jesi , valjda ne vidis, inace je zaplet lose odradjen.....I tu dolazi do izrazaja jos jedna stvar, a to je da svaku igru mozes da oboris, i onda je sve samo gubljenje vremena oba igraca...Jer ako ja ne padam na igru nego na psihu igraca, onda se igrac zaebo jer moze igrati igru godinu dana max , a ne verujem, ali posle toga ne moze....pokaze se na skeneru kako god da mrda...

Samo da pojasnim, igrice nisu isto sto i muvanje....igrice su isceniranje raznih situacija cisto radi lomljenja karaktera, psihe i stavova onog drugog...
sto se vama cini da je nemoguce, a ustvari se stalno desava, tj nadmudrivanje i doterivanje u poziciju u kojoj zelite da bude partner...

Pod igre sam podrazumijevao zavodjenje, tvrdjenje pazara i sve te pikanterije ... u vezi su one tolerantne samo ako se radi u partnerovu korist, u suprotnom slucaju nikako. Cini mi se da navodis primjere gdje ljubav, koja bi trebala da bude temelj i osnova svake veze, ovdje nema nikakav kontekst.

Kao sto lopov i neposten imaju jaku prednost nad postenim kad je rat u pitanju, jer imaju daleko siru lepezu izbora poteza, tako i neko ko nije u igricama ima mnogo vecu prednost ako igra igricu , jer nije animalan, vec obara i zavodi onog ko igra igrice....ne igra za cilj niti po pravilima nego igra na animalca..

Mislim da ovo poredjenje ne stoji, jer po toj logici, neko ko je u igrama ima mnogo vecu prednost.

Poslednja izmena:
Pod igre sam podrazumijevao zavodjenje, tvrdjenje pazara i sve te pikanterije ... u vezi su one tolerantne samo ako se radi u partnerovu korist, u suprotnom slucaju nikako. Cini mi se da navodis primjere gdje ljubav, koja bi trebala da bude temelj i osnova svake veze, ovdje nema nikakav kontekst.

Mislim da ovo poredjenje ne stoji, jer po toj logici, neko ko je u igrama ima mnogo vecu prednost.

Ajde prvo ovo drugo.....
neko ko je u igrama , igre mu znace, nesto nalik javnom mnjenju, igrac je mocniji u takvim manipulacijama, ali neko koga bas zabole za javno mnjenje razbija takvog igraca bas zato sto ga zabole, naravno sanse su 50 50 da ce biti prezren ili da ce mu biti oprosteno zato sto je uspesan u razbucavanju onog mnjenje igraca...
Igrac igrica je bolji u igricama, ali samo dok su u safety zoni,

Za prvo, ljubav je razdvojena od svih ovih igrica...i od igrica muvanja i od igrica pomeranja mozga i od igrica postavljanja partnera u poziciju u vezi...
Mislim da vecina misli da je prvo i drugo obavezno danas, a trece i ne primecuju...
Ja , naprotiv mislim da je nemoralno pola poteza kod prvog, sve kod drugog, a trece je obavezno ali je pola pola nemoralno, tacnije neeticno...
Muvati se moze tako prljavo, npr svaka veza se moze razbiti, ne postoji nijedna koja moze da opstane, samo igrac koji je rusi mora da ostane u tajnosti, nerazotrkiven, a to se moze...
U igricama pomeranja mozga, tj ono cuveno zensko hocu da ga promenim, menjanje karaktera, naravno da nista nije uvazavanje partnera, tako da to smatram neetickim...dresurom...
A u igricama postavljanja na mesto, e tu da su ljudi samosvesni i pristojni , smatrao bih ove igre nepotrebnim i neetickim, ali nisu...nego su samozivi , egocentricni i sebicni , i onda su igrice postavljanja dupeta partnera na mesto obavezne...

E sad , ti pominjes ljubav, a ja ne vidim zasto....jer ona je totalno nevezana za bilo koji od ovih procesa ....
Cak se koristi kao sredstvo u sva tri....

Shvatam tvoju perspektivu za one kojima je stalo do igre, i za one kojima nije. Samo kazem da ti ono poredjenje i nije bilo neko ... tu je vise poredjenje srodnije onih koji kartaju za lovu, i oni koji igraju radi razonode ... gdje po nekom nepisanom pravilu ovi kreativci imaju vece sanse za pobjedu, no dobro ...

Ti igru nuzno vidis kao nesto lazno, nemoralno i nedostojno covjeka sa dignitetom, ali to je samo jedna strana price ... nije pravilo, i ista moze biti lijepa, cudesna i pogodak u sridu. Igrom treba da izazivamo emocije kod drugih i gledamo kako one uticu na njih, na osnovu cega dobijamo predstavu o toj osobi,a opet na cemu dalje zasnivamo nase korake. Igra ne mora biti pokoravanje, vodjenje zednih preko vode i sl. na cemu ti insistiras

Ljubav kao motivator i inicijator uopste tako nekog opstenja ne moze biti ostavljena po strani

Shvatam tvoju perspektivu za one kojima je stalo do igre, i za one kojima nije. Samo kazem da ti ono poredjenje i nije bilo neko ... tu je vise poredjenje srodnije onih koji kartaju za lovu, i oni koji igraju radi razonode ... gdje po nekom nepisanom pravilu ovi kreativci imaju vece sanse za pobjedu, no dobro ...

Ti igru nuzno vidis kao nesto lazno, nemoralno i nedostojno covjeka sa dignitetom, ali to je samo jedna strana price ... nije pravilo, i ista moze biti lijepa, cudesna i pogodak u sridu. Igrom treba da izazivamo emocije kod drugih i gledamo kako one uticu na njih, na osnovu cega dobijamo predstavu o toj osobi,a opet na cemu dalje zasnivamo nase korake. Igra ne mora biti pokoravanje, vodjenje zednih preko vode i sl. na cemu ti insistiras

Ljubav kao motivator i inicijator uopste tako nekog opstenja ne moze biti ostavljena po strani

Postoji nesto sto zovem hajzenbergov princip neodredjenosti u psihologiji....ne mozes nesto skenirati i testirati a da ne utices na rezultat.
Tako da pipanje i provokacija, sto je tacnije receno ovo tvoje shvatanje igrica, sasvim sigurno ostavlja repove...
Ok, nekad su oni prihvatljivi osobama jer gledaju svet pun igrica pa samo biraju one beningnije...naravno kad su skuvane...
Predstavljanje sarmantnim je jedna obmana...
Ja mogu svaki gest predstaviti sarmantnim....znaci tako uzdizem ego i narcisa....dakle slazem zato sto mi je stalo.....odstranim konkurenciju koja je bolja zato sto sam zaljubljen jako a ne zato sto sam skot...itd...drugacije receno koliko sam demagog i slatkoreciv , toliko sam i sarmantan u tom igrackom smislu...
Medjutim sarmantan covek moze biti i preko svojih gestova koji su nedvosmisleno ugodni...naravno onda nije animalac...

Kod animalnog se ceni impulsivno , sebicno i mocno...ono sto prikazuje moze mi se i znao sam i stisnuo sam petlju, a drugi ili nisu mogli ili nisu se dosetili ili nemaju jaja...

Postoji nesto sto zovem hajzenbergov princip neodredjenosti u psihologiji....ne mozes nesto skenirati i testirati a da ne utices na rezultat.
Tako da pipanje i provokacija, sto je tacnije receno ovo tvoje shvatanje igrica, sasvim sigurno ostavlja repove...
Ok, nekad su oni prihvatljivi osobama jer gledaju svet pun igrica pa samo biraju one beningnije...naravno kad su skuvane...
Predstavljanje sarmantnim je jedna obmana...
Ja mogu svaki gest predstaviti sarmantnim....znaci tako uzdizem ego i narcisa....dakle slazem zato sto mi je stalo.....odstranim konkurenciju koja je bolja zato sto sam zaljubljen jako a ne zato sto sam skot...itd...drugacije receno koliko sam demagog i slatkoreciv , toliko sam i sarmantan u tom igrackom smislu...
Medjutim sarmantan covek moze biti i preko svojih gestova koji su nedvosmisleno ugodni...naravno onda nije animalac...

Kod animalnog se ceni impulsivno , sebicno i mocno...ono sto prikazuje moze mi se i znao sam i stisnuo sam petlju, a drugi ili nisu mogli ili nisu se dosetili ili nemaju jaja...

Ako se pozna jedan visi nivo egzistencije, cemu gubiti uopste vrijeme sa takvim slucajevima. Mnogo raspredanja o antipodima sopstvene licnosti koji ne zasluzuju toliki osvrt, u najmanju ruku. Nije mi jasno zasto navodis samo zene u naslovu, zar nisu ta pravila za vecinu ljudske populacije? I naravno, tema moze imati manje mizantropski ton, i trebala bi, pogotovo ako govorimo sa aspekta iznad.

Dobro hajde drugacijom terminologijom.

Sadjenje tikava sa djavolom je uzbudljivo i profitabilno, ali ponekad i bolno. Jedini razlog sto ljudi i dalje obozavaju da sade tikve sa djavolom je sto preneus ceh i posledice na druge, a za sebe zadrze one posledice koje im ne smetaju.
Dinamika i zar opasnosti cine neophodan adrenalin za zivot animalnog bica, koje bi se u protivnom mozda i dosadjivalo a zivot smatralo dosadnim i neuspesnim koliko bi inace moglo...

Back