masovna ubistva nisu se desila...i brojevi koje citiras nisu tocni (pogledaj optuznicu hrv. generalima..Strbac laze masovno i kao takav je vec provaljen)
e to masovno unistavanje imovine je tocno i to je doista strasno...moje osobno misljenje je da se to moralo sprijeciti, ali da nije bilo volje da se to sprijeci...sad dali je bilo naredeno, doista neznam sto da mislim...nelogicna mi je ta naredba, jer se vec tada znalo da ce se sve morati obnoviti i nadoknaditi...cini mi se da ce prije biti da su lokalni serifi to dozvoljavali uz nadu da ce time onemoguciti povrat Srba...pri sudenju Gotovini kaze se da je vojna policija nakon oluje podnijela 4500 kaznenih prijava zbog unistavanja imovine, da su doticni suspendirani i necasno otpusteni iz vojske, ali sto je meni bitno...zasto nisu kaznjeni...? jer kad bi samo jedan od njih dobio metak u glavu, ostali bi prestali...da, to je tocno....ali to nema veze sa protjerivanjem cjelokupnog stanovnistva, jer su oni organizirano , na zapovijedi i pod prijetnjom vlastitih voda, pobjegli...i ja sam i danas duboko uvjerena, da su kojim slucajem doista svi ostali, predali oruzje i docekali HV da se mnogo toga nebi desilo...