IGRE PREKO NETA???

dude..
treba tebi puno do gausovog..
evo ti jos jedan savet..
ako imas vise planeta..
nek ti resursi cirkulisu izmedju planeta..
tako recimo dok spavas siguran si da ti neko nece uzeti rese..
mozes cak i brzinu da menjas

Jel ima neko u uni 8??? Ja sam trenutno 519!!!!

@ Happiness ma jedan gausov manje vise!!! Meni nije pomogla ni ova jadna odbrana od 62 raketobacaca (nekad bilo 120), 7 malih lasera (50), 5 velikih lasera (20), 3 jonsaka topa, 7 gausa (9) i bile nekad mala i velika stitna kupola!!!!! :D Ma samo trosi resurse na rudnike, elektrane i istrazivanje!!!! Jer kad nemas mnogo resursa nece niko da te napada!!!! :) :D

Trazite jedan zakon i potpuno besplatan MMORPG.
Odgovor je Voyage Century online.
to je potpuno besplatna pomorska i gusarska ratna igra smjestena u 17.stoljece.
Ima priko 40 realnih gradova.
Izaberi hoces li biti:
Mocan ratnik
Bogat trgovac
Mudar industrijalac
ili jednostavno nezaustavljiv pirat.
To nije jos jedna igra kao ova gdje nemozes upravljat bitkom,nego je 3D.
Sto jos cekate?
Ajte na www.voyagecenturyonline.com,snimite igricu(1GB),udite na Columbus server i u guild CRNA GUJA.
Primamo sve ljude sa podrucja balkana.
Cekamo vas.... :D

Od pomenutih su zarazne po meni:

Gladiatus i Travian

Posto niko nije pomenuo, vreme je da se pomene i kralj nad kraljevima :) Fallen Sword

Ako volite korene RPGa, znaci ne nasminkane nego zarazne igre pune questova ovo je prava igra :)

Stepenica nize je BattleDawn

battledawn1.jpg

Pozdrav svima

Pa u principu ti nista ne downloadujes niti instaliras, ali postoji teoretska mogucnost da na samom sajtu zaradis neki virus kao sto i mozes na bilo kojem drugom sajtu ukljucujuci i ovaj forum :)
Ja jos ni jednom nisam naleteo na neki virus igrajuci ove igre.

http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Caz

Da se igra siri medju ljudima u Srbiji, govori da smo imali 3 aktivna igraca, sada ih imamo preko 30 :)

A sam sajt ima 60 000 clanova.. Dobro nisu bas svi aktivni.. ali jako zarazno.. Trebace vam malo da se uhodate, ali na engleskom sajtu imate uputstvo i na srpskom, a i mozete uvek potraziti medju klanovima srpski klan (AMT ili AMT junior ) Tu ce vam biti sve objasnjeno. Ali, nemojte da ja budem kriv kada se zarazite :D

Back