IGRE PREKO NETA???

Naisao sam na jednu do jaja MMO.Voyage Century Online.Igra je u piratskom stilu.Imas brod imas posadu tralala.Uglavnom izgleda mi mnogo dobro.Danas sam poceo da skidam na torrentu.Procitao sam stosta o igri u GamePlay-u.

shwargla:
Naisao sam na jednu do jaja MMO.Voyage Century Online.Igra je u piratskom stilu.Imas brod imas posadu tralala.Uglavnom izgleda mi mnogo dobro.Danas sam poceo da skidam na torrentu.Procitao sam stosta o igri u GamePlay-u.
Igra je toliko prosirna i treba jako puno vremena za savladavanje osnova. I nije mi se nesto puno svidela....

elektrotehnichar:
Ogame je super igra ako imash puno, puno vremena.
Ako stvarno hocesh da budesh dobar u ogame morash po ceo dan da ga igrash, nije teshka igra, ali zahteva mnogo vremena.

Nije tacno..
potrebno ti je ajd recimo pola sata da posaljes flotu ili da stavis da se gradi nesto.
Ostalo izracunas sam i znas kad treba da se ukljucis.Ako je to tebi puno vremena...
Tajming, buraz.

pazi ta crna materija ti je kao kredit koji kupujes evrima jer postoje ljudi koji ne zele da plate celokupni iznos registracije ve samo deo. pa onda dobijes nesto materije i iskoristis za neki cin koji ti zelis 35000 kosta 2e dok 500000 kosta oko 30e.
igra li ko bitefight na 2 serveru tj s2 ako igra neka mi posalje pp radi ulaska u savez.
na s1.gladijatus sam 6 level sa userom
a ogame 10 univerzum savez SRB pa prikljucite se... pitanja posaljite na pp ako vam nesto nije jasno...

Back