Kaffica
Iskusan
- Poruka
- 5.734
Vrlo retko i odma mi dosade
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Обзервер нас све прати.Redovno pratim sve teme koje Tihi i Obzerver otvore na Krsti, racuna li se to?![]()
Sta se podrazumeva pod spijuniranjem?
Ako neko postavlja neke slike na drustvenoj mrezi onda valjda zeli da budu vidjene, i s informacijama isto, s moje tacke gledista problem je zapravo obrnut- ljudi ugnjavise s citatima, milion slika i objava, tako da ne samo da ne spijuniram nikog vec i retko zalazim na drustvene mreze.
Pa ako je neko postavio sliku poenta i jeste da vide koji treba da vide- rodjaci, prijatelji, piznanici itd… Ako neko ne zeli onda da bude “vidjen” onda ne mora da postavlja ili se cak ne mora ni registrovati ili moze ugasiti nalog.Није реч о томе да видиш слику.
Него, кад видиш слику кренеш да анализираш. Аха, слика с мора. Да видимо са ким је отишла на море. Да видимо на које је море отишла. Да видимо на коју плажу иде.
ObaveznoNaravno da ne.
Spijunirate li ovde koga, na forumu?
kakve drustvene mrexe koristi se gps koji se na kvarno instalira u fon i onda se tacno zna gde je a ima i varijanta da se cuje sve sta se prica na telefonu
Ovo je 21 vek
Imam i ja detektivskog iskustva.
Jedno jutro me direktorica pozvala u kanc. i ,,naredila,, da odem s njenom ličnom kartom po listing tel.poziva. Vjerovatno je to već dan prije sredila, jer listing poziva može samo na lični zahtjev. Odem ja i žena mi da već pripremljenu listu. Platim i uzmem. Pogledam, telefon na ime njenog supruga! Ljubomorna mi direktorica!!! Opa!
Donesem i ona mi kaže zaključaj svoju kanc. i ovdje kod mene imaš posla. Uradim, po naređenju.
Kaže, ovo je strogo povjerljiva stvar. Uzmi olovku i zaokruži brojeve koji su najčešće pozivani.
Tako i uradim. Par brojeva ima poveći broj poziva. Predam joj listu i krenem prema vratima. Stani kaže. Stanem.
Hajde sada zovi i smisli nešto da je banka, anketa, bilo šta da vidimo imena, izvuci imena iz njih. Prvo ovaj broj, taj je. Vidi koliko poziva!?
Uzemem taj svoj spisak i okrećem prvi broj sa najviše poziva. U glavi sam već smislila šta da pitam. Zvoni telefon. Zvoni i direktorici u torbi. Zvoni, niko se ne javlja...
Ona uzima torbu i vadi telefon! Pita, šta mene zoveš?! Vas? Nisam znala da je to vaš broj telefona?! Njen broj ima najviše poziva!!!
Kako ljubomora zaslijepi!