Igre na sreću

Peta kuca izmedju ostalog predstavlja i igre na srecu, kako u njoj imas jupitera i urana, moguce je da sasvim nenadano recimo uplatis tiket lotoa, onako iz sale, i da slucajno dobrijes, ali iako je tu jupiter, zbog urana se isto tako moze desiti da na kocki sve i izgubis. Sa lepse strane, izuzetno si kreativna osoba, imas mnogo neobicnih talenata, verovatno i jako popularna osoba u drustvu. Sve sto ima veze sa kreativnim izrazavanjem ti odgovara. Isto tako i rad sa decom. (Ovo se odnosi samo na petu kucu, ostatak horoskopa moze drasticno da promeni stvari)
Ja imam uran u jarcu u 5 kući i Jupiter u vagi 2 kući nemam baš neke sreće tu

Sta vi mislite , kada su u pitanju igre na srecu , sta je potrebno da se ima u horoskopu da bi covek mogo da se nada nekom dobitku?

Koje kuce , planete i aspekti su bitni po tom pitanju? I dali ima neke veze natalni horoskop u svemu tome?

Primer:
V kuca u strelcu u petoj kuci su Jupiter i Uran ( to je u natalnom horoskopu tako)
Da li ta osoba moze da se nada za dobitak, tek kada Jupiter prolazi koroz drugu kucu ili kako stoje stvari po tom pitnaju?

Aj`mo narode da cujemo komentare :lol:
Sampha,nijesi dobio pravi odgovor.Pošalji kartu na uvid nekom ko bi mogao da bude konstruktivniji za ovo pitanje.

Jel može meni tko vidjeti za igre na sreću kakve imam predispozicije

Prilozi

• Screenshot_2023-07-21-15-53-02-551_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-07-21-15-53-02-551_com.android.chrome.jpg
    96,1 KB · Pregleda: 1
Sta vi mislite , kada su u pitanju igre na srecu , sta je potrebno da se ima u horoskopu da bi covek mogo da se nada nekom dobitku?

Koje kuce , planete i aspekti su bitni po tom pitanju? I dali ima neke veze natalni horoskop u svemu tome?

Primer:
V kuca u strelcu u petoj kuci su Jupiter i Uran ( to je u natalnom horoskopu tako)
Da li ta osoba moze da se nada za dobitak, tek kada Jupiter prolazi koroz drugu kucu ili kako stoje stvari po tom pitnaju?

Imam u petoj kući uran u jarcu u 2 kući Jupiter u vagi

Primer:

Obzirom da su dve te igre nameštene ništa ti ne znači položaj plsneta...

Obzirom da su dve te igre nameštene ništa ti ne znači položaj plsneta...
Zavisi.Nijesu namještene sve,jesu mnoge.
Nego je zanimljivo da kad kladionice naprave neki vid ponude za npr "najveću pogođenu kvotu" puno ljudi i ne zna da li ima neke šanse u takvoj igri.
Ja sam juče pročitao da kladionica iz mog okruženja pravi takvu igru i sastavio opis dobitnika prema astrološkim faktorima.Ali,opet,šta kad nema ko da čuje tu priču i povjeruje.

Zavisi.Nijesu namještene sve,jesu mnoge.
Nego je zanimljivo da kad kladionice naprave neki vid ponude za npr "najveću pogođenu kvotu" puno ljudi i ne zna da li ima neke šanse u takvoj igri.
Ja sam juče pročitao da kladionica iz mog okruženja pravi takvu igru i sastavio opis dobitnika prema astrološkim faktorima.Ali,opet,šta kad nema ko da čuje tu priču i povjeruje.
Zato je loto namješten.

Primer:

Meni je jupiter, vertex, mc i neptun u 5.kuci u znaku jarac. Sta to znaci za loto?

Back