Ja imam ove aspekte u karti uran jarac 5 kuća kvadrat jupiter vaga 2 kuća evo karte pa tko hoće da vidi što je potrebno
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam uran u jarcu u 5 kući i Jupiter u vagi 2 kući nemam baš neke sreće tu
Meni je jupiter, vertex, mc i neptun u 5.kuci u znaku jarac. Sta to znaci za loto?
Pitaj ti ako ti je to palo na pamet za mene jer i meni je palo na pamet ali niko nece da pomogne covjekuNe znam šta znači to.
Baš nitko neće da pomogne čovjeku.Javit će se sigurno neko.Pitaj ti ako ti je to palo na pamet za mene jer i meni je palo na pamet ali niko nece da pomogne covjeku
A sa ovim kvadratom jupitera u vagi 2 kući i uranom u jarcu 5 kući rečeno mi je da su šanse za dobitke male.Ljubicu i mene zanima kakve imamo šanse za igre na sreću iz natalne karte.Ja sam postavila kartu ona isto.
Pitala sam citiraj nekog tko zna senseija recimo ili analitičnog 13Pitaj ti ako ti je to palo na pamet za mene jer i meni je palo na pamet ali niko nece da pomogne covjeku
Znači da :Meni je jupiter, vertex, mc i neptun u 5.kuci u znaku jarac. Sta to znaci za loto?