Igraonica na Vozdovcu

pele27

Primećen član
Poruka
959
Pozdrav! Zanima me da li neko zna da li na Vozdovcu ima neka dobra, kvalitetna igraonica za malecnu decu? U pitanju je deckic od godinu i po koji bi se igrao u igraonicici..Jedan mali drugar je slavio rodjendan u igraonici Bubamara u Piramidi i odusevili smo se svi..bas je onakva kakvu sam zamisljao..tu su devojke koje takodje vode racuna o decici, tako da se i moze opusteno popiti jedan brzi espresso..E sad, posto nam Piramida i nije bas blizu, pitao sam se da li neko zna dobru igraonicu ovde u kraju - Jerkovic, Medakovic, V. Stepe... Hvala vam svima unapred!!

Bila sam tamo u nekoliko igraonica, iako nisam iz tog dela grada.
Dobra je igraonica Peca i Deca u Jerkovicu, kao super sredjena kuca sa dvoristem, na spatu je igraonica. Pogledaj na sajtu.
Takodje igraonica Loko u Medaku, Indire Gandi je OK.

Mi bas treba da obidjemo Bubamaru za rodjendan da pogledamo, ali su mi rekli da je otvorenog tipa, tj. u igraonici se igraju i druga deca za vreme rodjendana, sto mi se ne dopada. Kako je to izgledalo kad si ti bio?

Hm..Peca i Deca u Jerkovicu..nikada nisam cuo da imam tako nesto u blizini..moracu da pogledam..
Inace je mene Bubamara odusevila jer je po mom ukusu, ali, vidis, kao sto kazes ipak jeste otvorenog tipa..to mi je tek sada palo na pamet..kada u tu igraonicu udjes odmah sa desne strane je nesto nalik na kafic gde sedis, narucis kafu i td..a pravo pa levo iza coska je kao odvojen deo sa dvosedima i stolovima sto je predvidjeno SAMO za rodjendane..sto znaci da gosti na rodjendanu sede tu, a treca lica koja dolaze sede tamo u 'kaficu' i njihova deca se mesaju sa slavljenickom...jeste malo glupo, kad razmislis..

Back