Igrajmo se pitanjima

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lako. Nisam baš dostupna, niti imam živaca da slušam kojekakva pametovanja.
Tu sam u svakom smislu da pomognem ako treba i ako je moguće, a nikakva natezanja niti filozofiranja ne tolerišem. Pa ko voli i kome prijam, nek' izvoli :)

Da li vam nagomilana emocija daje stvaralačku inspiraciju?

Zavisi od emocije.
Tuga mi ne pruža nikakvu inspiraciju.

A radost sam tražim.

Ko vas raduje u stvarnosti, mimo foruma?

Ko vas raduje u stvarnosti, mimo foruma?

Nasmeja me pitanje.

Virtualu ne doživljam za radovanje, to mi je 'nužno zlo' u doba korone.
Volim dobar i smislen post, lepu sliku, muziku, dobru prozu ili poeziju, nevezano za osobu sa foruma.

U reali me raduje porodica, prijatelji, svi prijatni ljudi koje susrećem na ulici ili na šalterima javnih institucija.

Planirate li godišnji odmor za 2021. godinu?

Nasmeja me pitanje.

Virtualu ne doživljam za radovanje, to mi je 'nužno zlo' u doba korone.
Volim dobar i smislen post, lepu sliku, muziku, dobru prozu ili poeziju, nevezano za osobu sa foruma.

U reali me raduje porodica, prijatelji, svi prijatni ljudi koje susrećem na ulici ili na šalterima javnih institucija.

Planirate li godišnji odmor za 2021. godinu?

I ti me nasmeja, odgovorom.
O, naravno, neko sa skoro 16 000 postova je ovde sasvim slučajno! I u vreme korone, a i pre vremena korone.

Što se tiče "prijatnih ljudi na šalterima javnih institucija", nemam isto mišljenje.
Šalteruša mi je dosta.

Odmor za 2021. ne planiram u smislu obilaska dvoraca južne oblasti Austrije. :hahaha:
Imam moj Krčedin, imam Zlatibor....snaći ćemo se.

I ti me nasmeja, odgovorom.
O, naravno, neko sa skoro 16 000 postova je ovde sasvim slučajno! I u vreme korone, a i pre vremena korone.

Naravno da nisam slučajno
Ovde sam bezmalo 13. godina.
10.000 postova sam 'nagurala' za ovih par meseci.
Ovih 6000 za 12 godina., pa ako smatraš da je to preterana aktivnost, uvažiću tvoje mišljenje.
I ne razumem, bitisanje na forumu je isključivo što nas neko sa foruma 'raduje'?!

Nisi postavio pitanje.

Naravno da nisam slučajno
Ovde sam bezmalo 13. godina.
10.000 postova sam 'nagurala' za ovih par meseci.
Ovih 6000 za 12 godina., pa ako smatraš da je to preterana aktivnost, uvažiću tvoje mišljenje.
I ne razumem, bitisanje na forumu je isključivo što nas neko sa foruma 'raduje'?!

Nisi postavio pitanje.
Pitanje je: ako si stvarno toliko srećan u životu, imaš sve... porodicu, prijatelje, stvarnu ljubav... Koji đavo tražiš/tražimo ovde?

Ja cu pokusati ?
Isto je , pod jednim nikom 10-15000 postova
Ili pod 3-4 nika po 5000 postova
Sta je postenije ????
Mislim da ovde nije pitanje postenja ni da li je neko pod jednim nikom 15 god ili pod nekoliko različitih isto toliko. Svako ima svoje razloge za to.
Suština pitanja je ako smo svi u privatnom životu toliko srećni i imamo sve, šta tražimo ovde?

Mislim da ovde nije pitanje postenja ni da li je neko pod jednim nikom 15 god ili pod nekoliko različitih isto toliko. Svako ima svoje razloge za to.
Suština pitanja je ako smo svi u peivatnom životu toliko srećni i imamo sve, šta tražimo ovde?
Dodatno zadovoljstvo :zkez:
meni licno ovde dobro jer mogu da iskuliram i iskljucim koga hocu, sto bas u privatnom zivotu nije uvek izvodljivo !

Suština pitanja je ako smo svi u peivatnom životu toliko srećni i imamo sve, šta tražimo ovde?
Pobogu Kamalini, svi sa ove teme smo razumeli pitanje koje je vrlo jednostavno i nema potrebe za pojašnjavanjem.

Sama znaš da je većina naloga iz vremena kada su forumi bili 'in', kada se pisalo i živelo na forumu.

Pitanje imputira očekivani odgovor.
I nisu mi jasni ljudi koji pišu sa više naloga.
Šta? Sa jednog su fini, romantični, nežni, sa drugog provociraju, impulsivni, ili šta? Ne razumem!

pošteno je imati jedan nik..i pisati

Jeste li imali klon naloge?
Nisam i ovaj mi je previše!

Pitanje:

Da li pišete i razmišljate isto u svakoj situaciji, ili vam se promeni raspoloženje ako pojedete malo čokolade, ili popijete koje piće ;) ?

Pobogu Kamalini, svi sa ove teme smo razumeli pitanje koje je vrlo jednostavno i nema potrebe za pojašnjavanjem.

Sama znaš da je većina naloga iz vremena kada su forumi bili 'in', kada se pisalo i živelo na forumu.

Šta? Sa jednog su fini, romantični, nežni, sa drugog provociraju, impulsivni, ili šta? Ne razumem!

Duki, ja sam se nekako više obratila Branku i mislim da smo se on i ja razumeli.
Nisam pokušavala nikom ništa da pojasnim; nikad to nisam ni ranije radila.
I nisam mislila na to da li neko postuje sa nekoliko naloga istovremeno, što sam i čula da rade, mada iskreno mene to apsolutno ne dotiče i ne zanima, nego da ima osoba koje ugase nalog pa otvore drugi i tako nekoliko puta tokom svog bitisanja na forumu.

Pitanje:

Da li pišete i razmišljate isto u svakoj situaciji, ili vam se promeni raspoloženje ako pojedete malo čokolade, ili popijete koje piće ;) ?
Pisem u afektu i kako se tog trnutka osecam !
Mogu da "siznem" i od cokolade i da se rasplacem uz pivo :D

meni se promeni raspolozenje u momentu :dash:

VI ?

Duki, ja sam se nekako više obratila Branku i mislim da smo se on i ja razumeli.
Nisam pokušavala nikom ništa da pojasnim; nikad to nisam ni ranije radila.
I nisam mislila na to da li neko postuje sa nekoliko naloga istovremeno, što sam i čula da rade, mada iskreno mene to apsolutno ne dotiče i ne zanima, nego da ima osoba koje ugase nalog pa otvore drugi i tako nekoliko puta tokom svog bitisanja na forumu.
Kami, sada se osećam kao da se mešam u Tvoj i Brankov privatni razgovor.
Pitanje je za sve pa ko naleti.
Mislim da je Branko korektno i konkretno postavio pitanje.
Drugi su se, u međuvremenu, nadovezali na temu, i mislim da smo svi ovde pisali o višestrukim istovremeno aktivnim nalozima, mislim da je to bila suština Brankovog pitanja. Ili se varam?
No, meni ne smetaju nalozi ni pojedinačni ni višestruki, niti me opterećuju :)

Normalno!
Nalog, otvoren na nekom forumu, ne predstavlja ličnu kartu forumaša. Nalog se otvara pod pseudonimom, i niko ne može ograničiti forumašu da zatvori jedan nalog, i otvori drugi, i da nastavi pisati sa tog naloga.
E, sad, to što je je dozvoljeno da istovremeno i paralelno jedan forumaš ima dva aktivna naloga, valjda je pitanje za moderatore foruma koji to dozvoljavaju.

A pošto pitanje nije ni postavljeno, onda da ga ja postavim:

Koja vam je salata za danas?

Kami, sada se osećam kao da se mešam u Tvoj i Brankov privatni razgovor.
Pitanje je za sve pa ko naleti.
Mislim da je Branko korektno i konkretno postavio pitanje.
Drugi su se, u međuvremenu, nadovezali na temu, i mislim da smo svi ovde pisali o višestrukim istovremeno aktivnim nalozima, mislim da je to bila suština Brankovog pitanja. Ili se varam?
No, meni ne smetaju nalozi ni pojedinačni ni višestruki, niti me opterećuju :)
Sve je ok. Svi mi ovde imamo korektan odnos i neka tako i ostane. Ako je došlo do malog nesporazuma neka se zaboravi.
A privatni razgovori se obavljaju na pp tako da je sve u redu i niko se nikom nije umešao :p

Normalno!
Nalog, otvoren na nekom forumu, ne predstavlja ličnu kartu forumaša. Nalog se otvara pod pseudonimom, i niko ne može ograničiti forumašu da zatvori jedan nalog, i otvori drugi, i da nastavi pisati sa tog naloga.
E, sad, to što je je dozvoljeno da istovremeno i paralelno jedan forumaš ima dva aktivna naloga, valjda je pitanje za moderatore foruma koji to dozvoljavaju.

A pošto pitanje nije ni postavljeno, onda da ga ja postavim:

Koja vam je salata za danas?
Zelena, sveža

Šta kuvate za ručak?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back