Igrajmo se pitanjima

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako mi nismo u stanju da ostavimo svetu nešto originalno, zašto bismo to očekivali od mlađih generacija?
Nije stvar u kockicama i slagalici.. Stvar je u ideji i talentu za stvaranjem, ili u krajnjoj destruktivnosti (zlikovci se duže pamte nego dobročinitelji.)

Jeste li talentovani da nešto lepo i korisno stvorite?

Ako mi nismo u stanju da ostavimo svetu nešto originalno, zašto bismo to očekivali od mlađih generacija?
Nije stvar u kockicama i slagalici.. Stvar je u ideji i talentu za stvaranjem, ili u krajnjoj destruktivnosti (zlikovci se duže pamte nego dobročinitelji.)

Jeste li talentovani da nešto lepo i korisno stvorite?
prvo ko kaze da mi to ocekujemo od mladjih generacija? drugo ni u jednoj generaciji ne mogu svi da ostave traga pa tako ni sad ni u generacijama koje dolaze, ne mogu svi da se istaknu jer da bi se istakao to znaci da ljudi za tebe znaju a za druge ne znaju, prosto nije moguce da se zna za sve a ne postoji ni dovoljno oblasti da bi svako mogao da ostavi neki veliki trag
A sad ono sto se odnosilo na tvoje pitanje odozgo, moze neko da bude upamcen u svom kraju gde je ziveo po nekoj svojoj osobini dogadjaju itd a neko je upamcen kao Nikola Tesla zbog stvari koje su izmenile zivot svih ljudi i ceo dalji tok covecanstva, tako da na ovaj drugi nacin sigurno ne mogu svi da budu upamceni zbog razloga koji sam vec naveo
Svakako da mora nesto da se poklopi jel mislis recimo da oni koji sad vaze za najbolje glumce, sportiste, muzicare itd su stvarno najbolji? pa nisu samo je nekima drugima zapao drugi splet okolnosti koji ih je odveo na neku totalno desetu stranu

Najbolje je raditi s ljubavlju, bez obaziranja na bilo čiju ocenu. No, kad te za maksimalno angažovanje minimalo plate, onda moraš sama da istražiš tu matematičku jednačinu... ili da je zanemariš, i daš celu sebe - besplatno. Ostaje ti bar zadovoljstvo.

Da li biste radili nešto besplatno, osam sati dvevno?

Ma, verovatno jeste tako. Eto, znam mnoge koji volontiraju za svoje poslodavce. :D

Nisam protiv ljudskosti. I sam spadam u one koji očekuju ljudskost, u vidu realne plate. E, kad sebe namirim, onda mogu da izaberem da li ću biti dobrotvor ili škrtac.
No, nikako se ne bih poklanjao, tek tako, zaĐabe. Valjda zato što nemam motivaciju.

Pitanje:
Šta je to što ste učinili za nekoga u poslednjih mesec dana?

Šta je to što ste učinili za nekoga u poslednjih mesec dana?
udostojio sam je svojim prisustvom, ha ha...
al ozbiljno, uvek gledam da pomognem ako vidim da treba, to mi je svakodnevica tako da ne pamtim ni jedan specifičan slučaj. Često me podsete da sam nešto uradio a ja se ne sećam.

Da li ste zlopamtilo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back