Igrajmo se pitanjima

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Štite samo od onoga protiv čega si vakcinisan (ako si vakcinisan).
Ako nisi, sve je stvar trefa i sreće. Pojma nemaš da li si otporan, da li si imun na to protiv čega postoji vakcina, (a nisi je primio), dok ne dođeš u kontakt sa uzročnikom. Ako fasuješ, onda drugačije pričaš... Ako preživiš, onda možeš da se busaš u grudi.

Meni je imunitet veoma narušen. Neka zla genetika... ali to više ne zavisi od moje volje.

Isto pitanje: Mislite li da su vakcine dobar zaštitnik imuniteta?

Slažem se da štite samo onog za čega su namenjene.
Ja se svake godine vakcinisem protiv gripa iako mi je doktorica prošla jeseni rekla da se neki vakcinišu a ipak se razbole, jer ima više tipova gripa.
Ja (hvala Bogu ) imam dobar imunitet,malo genetika a malo moj način ishrane.

Da li se vi trudite da ishranom održite imunitet?

Ipak ću ja morati da odgovorim na ovo pitanje, htela sam da ga izbegenem jer ne mogu u dve reči da kažem šta mislim.
Imam prijateljica, i sada upravo razmišljam koja mi je najbolja.
Nemam je, nemam je u onom smislu šta ja podrazumevam pod 'najbolja prijateljica', i kakva bi mi trebala.

Možemo da popijemo kafu, prošetamo, sednemo u kafić, otputujemo, ali ne mogu sa njom/njima da pričam o svom emotivnom stanju, na primer.
Uopšte, interesovanja su nam različita, počevši od muzike, načina života pa nadalje.
Prijateljici ne mogu da kažem da svoje emocije ostavljam na nekom tamo forumu, ili blogu, ne bi razumela, a meni ne pada na pamet da objašnjavam bilo šta
S druge strane, mene tračevi i prazne priče ne zanimaju, nisam u toku, i kao takva, verovatno, nisam aktuelna za druženje :mrgreen:

Isto pitanje i za vas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back