Igračke koje smo volele

Те су књиге завршиле код ујакове и стричеве деце и губи им се сваки траг. Кад нисам била паметна да задржим.
da, ja sam tako podelila igracke moje dece..i knjige i sve.

- - - - - - - - - -

To sam isto obožavala, pa kad sam kasnije u životu gledala film, ja se rasplakala na ovu scenu:

pa pored lastisa, to je jedna od omiljenih:)

da, ja sam tako podelila igracke moje dece..i knjige i sve.

- - - - - - - - - -

pa pored lastisa, to je jedna od omiljenih:)

E, koliko smo vremena kao deca provodili u pokretu ...

A inače, kod nas su svi na rođendane donisili knjige iz edicije Plava ptica
originalslika_Edicija-plava-ptica-10-knjiga-Prosveta-1985-108851025.jpg

Те су књиге завршиле код ујакове и стричеве деце и губи им се сваки траг. Кад нисам била паметна да задржим.

nemoj da ti bude zao.. meni je jedna teka iz kikinde kad god bismo isli kod njih poklonila po jednu, dve lastavicine knjige.. sve sam ih sa uzivanjem procitao i kad god naletim na njih setim se nje

- - - - - - - - - -

А клик клак, а?!?
Летњи дан, идем на баскет и једном руком водим лопту по асфалту, другом клик клакам у 4 после подне, свима пореметим сан.

pomenuli smo :)

ja sam ove gutao:

http://frame.goglasi.com/frame?eid=117374834&q= BUFALO BIL 9 KNJIGA

bufalo bil iliti vilijam kodi.. tvrd povez, puno stranica, ali se to gutalo u dahu...
e, moram ovo da ispricam... udarila kriza, inflacija, dete malo.. ja zapucam na buvljak u n. beograd da uzmem nesto za kucu i naletim na jednog cigu koji je na tezgi imao sve knjige o bufalu bilu.. o ebo te, vise nisam mogao od tezge da se odlepim.. krenem, pa se vratim.. i ebi ga, na kraju pridjem i kupim jednu knjigu.. odem kuci i, naravno, dobijem po piiiip sto nisam sve kupio i sto sam dao pare na tu glupost.. jedva da sam uspeo da je procitam, zena ju je zafrljacila jer je bila prljava i neugledna :(

- - - - - - - - - -

da, pricao sam to Borcici (Borac za prava....).. pitala me jel izdavac taj i taj (sad ne mogu da se setim).. jeestee, kazem ja.. kaze: imam ih sve... uh, mrzim te Borcice

ja sam ove gutao:

http://frame.goglasi.com/frame?eid=117374834&q= BUFALO BIL 9 KNJIGA

bufalo bil iliti vilijam kodi.. tvrd povez, puno stranica, ali se to gutalo u dahu...
e, moram ovo da ispricam... udarila kriza, inflacija, dete malo.. ja zapucam na buvljak u n. beograd da uzmem nesto za kucu i naletim na jednog cigu koji je na tezgi imao sve knjige o bufalu bilu.. o ebo te, vise nisam mogao od tezge da se odlepim.. krenem, pa se vratim.. i ebi ga, na kraju pridjem i kupim jednu knjigu.. odem kuci i, naravno, dobijem po piiiip sto nisam sve kupio i sto sam dao pare na tu glupost.. jedva da sam uspeo da je procitam, zena ju je zafrljacila jer je bila prljava i neugledna :(

- - - - - - - - - -

da, pricao sam to Borcici (Borac za prava....).. pitala me jel izdavac taj i taj (sad ne mogu da se setim).. jeestee, kazem ja.. kaze: imam ih sve... uh, mrzim te Borcice

Имала сам две књиге о Буфало Билу:

- Буфало Бил против одметника запада
- У протунападу

:mrgreen:

Карл Мај је био откриће - имала сам и имам три књиге (Дворац Родриганда, Каравана робова, Јуда и Искариот) а остале сам узимала из библиотеке Дома пионира у Таковској.

Poslednja izmena od moderatora:

Back