gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
i kako se zove ..obruc koji se vrti oko struka..))
To sam isto obožavala, pa kad sam kasnije u životu gledala film, ja se rasplakala na ovu scenu:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i kako se zove ..obruc koji se vrti oko struka..))
jaooo daa)))
e tih mi knjiga najzalije bilo kad su moji izbegli moje sve knjige i ploce ostale(
da, ja sam tako podelila igracke moje dece..i knjige i sve.Те су књиге завршиле код ујакове и стричеве деце и губи им се сваки траг. Кад нисам била паметна да задржим.
pa pored lastisa, to je jedna od omiljenihTo sam isto obožavala, pa kad sam kasnije u životu gledala film, ja se rasplakala na ovu scenu:

da, ja sam tako podelila igracke moje dece..i knjige i sve.
- - - - - - - - - -
pa pored lastisa, to je jedna od omiljenih![]()
Те су књиге завршиле код ујакове и стричеве деце и губи им се сваки траг. Кад нисам била паметна да задржим.
А клик клак, а?!?
Летњи дан, идем на баскет и једном руком водим лопту по асфалту, другом клик клакам у 4 после подне, свима пореметим сан.

A inače, kod nas su svi na rođendane donisili knjige iz edicije Plava ptica
![]()
. Badminton se igrao.
Samo sto tada pojma nismo imali sta je to.
Takodje,teniska loptica je udarana mnogo puta.
Za oba stanemo na ulicu i udri.Nije bilo terena,to je privilegija imucnih bila.
))))da da, to su ona djeca sto su imala kucu sa velikim dvoristem
- - - - - - - - - -
buahahahaha badminton privilegija bogartih))))

ja sam ove gutao:
http://frame.goglasi.com/frame?eid=117374834&q= BUFALO BIL 9 KNJIGA
bufalo bil iliti vilijam kodi.. tvrd povez, puno stranica, ali se to gutalo u dahu...
e, moram ovo da ispricam... udarila kriza, inflacija, dete malo.. ja zapucam na buvljak u n. beograd da uzmem nesto za kucu i naletim na jednog cigu koji je na tezgi imao sve knjige o bufalu bilu.. o ebo te, vise nisam mogao od tezge da se odlepim.. krenem, pa se vratim.. i ebi ga, na kraju pridjem i kupim jednu knjigu.. odem kuci i, naravno, dobijem po piiiip sto nisam sve kupio i sto sam dao pare na tu glupost.. jedva da sam uspeo da je procitam, zena ju je zafrljacila jer je bila prljava i neugledna
- - - - - - - - - -
da, pricao sam to Borcici (Borac za prava....).. pitala me jel izdavac taj i taj (sad ne mogu da se setim).. jeestee, kazem ja.. kaze: imam ih sve... uh, mrzim te Borcice