IGRACKE i accessories...

• Začetnik teme Začetnik teme alal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:super:eee mi bili coporativno u fisherman and friends radnji i ja sam odusevljena!!! ako nicim drugim onda cinjenicom da je kucnim ljubimcima dozvoljen ulaz i da imaju svoj pet restorancic sa malim boxevima i klopom:). docekao nas je beba snaucer koji je odmah poceo da laje ali gile je bio za svaku pohvalu-malo pogubljen, malo je lickao neke ponudjene proizvode:oops: ali je bio dobar i dobio puuuno dziza. evo sad se upravo igra sa nekom bockavom lopticom od tvrde gume sa 2 rupe i zvoncem u sredini-nju nece lako pojesti... a nece ni da nam je donese:)

davilica za nekih 120din!!! (zbog dresure) igracaka koliko volite...poslastice su jeftinije-sve one koskice i sl, ali pedigre sosici su nesto malo skuplji nego u tempu, ali bas malo. cini mi se da je rc na dzak skuplji nego u pet shopovima...

igracaka koliko volite, jastuka i kreveta...

:thumbdown: jedino bas ruzno mi je mini zoo :( jadna ona juznoamericka storenjca i silne cincile u malim kavezima:(:( nadam se da ce to bataliti...

Kupovala sam ranije mojoj maci dosta igračaka, miševa, loptica sa zvoncima i ostalih čuda, ali sve joj to drži pažnju po pola sata i posle ćao! Omiljena igračka joj je improvizovana od pertle, onog kotura od toalet papira (to je posebna strast, da joj daš taj kotur a na njemu još uvek ima malo papira, onda ga iščupka i izgricka...) + neka stara gumica za kosu sa dve bućkice! Voli da se igra i sa imaginarnim stvarima tipa senka od sunca ili laser itd. :)
Ima korpu za spavanje u koju je 2x ušla u životu, voli da spava u kartonskim kutijama od cipela, kesama itd. A i zašto bi kad je njena cela kuća :D Ima još i četku i ne znam šta još :)

Moji psi nikako ne vole loptice i nikako im nije jasno sto ja bacam lopticu ako mi treba.
Najvise vole igracke sa kojima mogu da se natezu,pa im ja stalno kupujem one kanape sa cvorovima,jer oni svi odjednom uhvate taj kanap i vuku svako na svoju stranu.

danas sam od vlasnice pet shopa, inace veterinara, saznala da dobro pazite ako kupujete plasticne igracke da nisu od poliuretana, razlozi se u zelucu kao zvaka i zalepi se i mnogo je stetan!!!

Tema je super....
Za plasticne igracke znam koliko su stetne,jos prvi put kad smo kucu vodili kod veta on nam je rekao da pazimo....

Inace Alal,i ovaj moj je "stetocina" svih loptica,falasa,cerkinih plisanih igracaka....ma bre sto god mu kupimo kratkog je vijeka,ali opet nije mi zao,jer namjestaj zna da ne smije da dira i za to nikad nismo imali problema...nekad se desi da ga uhvati to njegovo kopanje laminata u nekom cosku,ja kazem NE,a on samo legne pogleda me onako ispod oka,i pocne da lize to mjesto,ono kao pravi se blesav :lol:...tad mi je tako sladak...:lol:

Bas mi se svidjaju ogrlice sa maramom...moram vidjeti u pet-shopu ako ih nemaju da naruce ako mogu....:)

evo jos jednog noviteta bas me zanima da li ima kod nas da se uzme. marama koja RASHLADJUJE psa. ima objasnjenje kako radi http://www.petstreetmall.com/Cooling-Bandanas/4233/1659/

CoolITBandana_sm.jpg

nije nesto bas modni detalj, ali ako stvarno radi kako kazu, za ove vrucine, duza pesacenja, voznju kolima i slicne aktivnosti ovo je super stvar.

Back