Igrač

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači Igra ide od:

- teške manipulacije zlog psihopate nad nežnom žrtvom koja pojma nema šta je snašlo,

- preko susreta Igrača i svesnog Saigrača koji usput igrajući se oseti snažnu vezanost za Igrača koji opija,
dok Saigrač potpuno ne izgubi razum i ako je racio vrištao sve vreme: Nešto nije u redu, beži, beži i ne okreći se....

- treća varijanta: susret dva psiho lika koja se igraju.

- četvrta: Igrač filozof koji iskreno ne vidi ništa zlo u svom delanju, već duma o životu, dubokim odnosima medju bićima i to proučava,
pa ako zamorče kljokne negde usput šta da se radi...
Ovo poslednje je podvarijanta prvog tipa, samo nije zao nego malo otkačen i ludast.

meni se desila ta cetvrta, ali u svoju odbranu, stvarno nisam znala sta me je snaslo
nego me mrzi da pisem sta se i kako tacno desavalo

I nema emocija niti to neko smatra, pitanje je bilo da li je Saigrač koji se igra, ne da pristaje na igru drugog nego je sam po sebi Igrač, manje zao ako se igra samo kad oseti iskrene emocije
od ovog koji se igra hirurški ledenim potezima?

manje je zao jer nije dao inicijativu... mada je sve ti duskutabilno...mozda i jeste, nesvesno, ili je njemu znanom igrarijom on u stvari pravi igrach? manipulacije :lol:

par buva u slamarici i doci cemo do odgovora, ha...

meni se desila ta cetvrta, ali u svoju odbranu, stvarno nisam znala sta me je snaslo
nego me mrzi da pisem sta se i kako tacno desavalo
Meni druga sa malo treće. i Puno četvrte. I saigrač igrač varijanta. hahah

Drugim rečima podelu sam izvršila prema sastojcima Igre o kojoj je reč.
Ko zna kakvih podela ima sa tačke gledišta nekih drugih koji su to doživeli.

Poslednja izmena:
Igrač je premoćan jer daje ono šta želimo. Naizgled daje.
Moj Igrač je sve ono šta želim i o čemu sanjam u mentalnom smislu kad je muškarac u pitanju ali ne u emocionalnom.Emocija nema. Led i mrak!

Igra je kompromis.Pomirenje dve suprotne težnje neostvarive u svakodnevnom životu!
Igrač ima svoj razlog, Saigrač svoj.Oboje dobijaju kroz Igru ono što nemaju!
Ovo važi za Saigrače svesne igre.

Jesmo. Tenzija je došao na žurku. Šteta što nisi bila.

Nego zamislimo život sa Igračem koji nas fascinira. Kako je buditi se sa njim? A piti kafu? A tucati se?
Ne možete 24 časa da mentalno orgazmirate u nekom polusnu.

Ali imate ljubav, toplinu, ušukanost.
Šta je važnije?

Igru igraju oni koji ne žele da nešto od ta dva bude mlako ili da ne postoji! Negde je potreban kompromis.
Mislim da bi najlepši način da se Igra završi bio da Saigrač potuca Igrača.

Jesmo. Tenzija je došao na žurku. Šteta što nisi bila.

Nego zamislimo život sa Igračem koji nas fascinira. Kako je buditi se sa njim? A piti kafu? A tucati se?
Ne možete 24 časa da mentalno orgazmirate u nekom polusnu.

Ali imate ljubav, toplinu, ušukanost.
Šta je važnije?

Igru igraju oni koji ne žele da nešto od ta dva bude mlako ili da ne postoji! Negde je potreban kompromis.
Mislim da bi najlepši način da se Igra završi bio da Saigrač potuca Igrača.
ahahahah
sad si me nasmejala

Hirajgo, nemoj ovo da shvatiš kao lično već kao recimo nagradno pitanje.

Služiš li se ti ponekad vaginalnim manipulacijama iz čiste obesti?

Zapravo me zanima šta neke žene tera u takvu obest?

uglavnom teza da muškarci najčešće razmišljaju donjom glavom te da se preko nje (dg) može postići željeni cilj.
fenomen najčešće prati i neki oblik emotivne ucene.

uglavnom teza da muškarci najčešće razmišljaju donjom glavom te da se preko nje (dg) može postići željeni cilj.
fenomen najčešće prati i neki oblik emotivne ucene.

Da, ali u tom slučaju osoba koja praktikuje takve okrutne manevre nije u stanju da igra to što se ovde naziva igrom.

Njen je jedini cilj u tom slučaju apsolutno posedovanje što je uzurpacija na neki način.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back