hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.252
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda mi ovo sve nije trebalo, ovo forumashenje
nije zvaka za seljaka
ne bih da se femkam mislim se
Igrac taj, valjda bi trebalo da nema osjecanja ljubavi i mrznje, ali opet da zna da se koristi i jednim i drugim i da njegova djela, postupci budu djela ljubavi i (ili) mrznje. Empatija je jako vazna u svemu tome i prilagodljivost ..
Da, pravi Igrač bi trebalo da bude ravnodušan. Moguće da pada u zanose, ne zbog Saigrača već zbog same igre.
Zanos koji je surogat prvog istinskog zanosa koji osećamo kad nam neko znači.
pa empatija i jeste procjenjivanje i prepoznavanje osjecaja ... nije empatija ako i mi sve to isto osjecamo ...
svejedno treba da sedis kazes medju budalama
koja ti je taktika onda
Možeš da naučiš da procenjuješ tudje emocije ali da te to ne dodiruje, da si potpuno ravnodušan.
Prava empatija podrazumeva iskren osećaj koji te ipak dirne.
pa empatija i jeste procjenjivanje i prepoznavanje osjecaja ... nije empatija ako i mi sve to isto osjecamo ...
Ne odvija se empatija samo na emotivnom nivou.
Pored emocija empatiju čine i stavovi koji omogućavaju razumevanje nečijih osećanja.
da i ? ja mislim da je empatija samo razumjevanj ...
to tvoje, barem po vikipediji je nazvano simpatija, a empatija je samo saznavanje osjecaja i njihovo razumjevanje ...
Prepoznavanje i procenjivanje ne znači automastsko buđenje saosećanja. Empatija nije samo analitika kao što si naveo.
Koliko znam pod empatijom se ipak podrazumeva emocionalno povezivanje sa drugim bićem ,a ne prosto racionalno shvatanje o nečijim osećanjima.
Psihopate odlično čitaju tudje emocije ali se smatraju bićima bez trunke empatije na primer.
не морају уопште нечија осјећања да у нама буде било шта, могу да нас оставе равнодушним, емпатија ту, барем мени, служи само да знам како је, па да могу глумити оно што мислим да у том тренутку треба.
хахха дођошмо онда до тога да сам психопатаа јел мора психопата нужно бити лош човјек ?
![]()
хахха дођошмо онда до тога да сам психопатаа јел мора психопата нужно бити лош човјек ?
![]()
Ne znam da li si psihopata.Ne verujem. Ne znam mnogo o njima osim iz filmova i tek po nešto kad naletim, po nekim knjigama..
Oni su ledeni bezdan, ravnodušnost potpuna.
Ne znam da li si psihopata.Ne verujem. Ne znam mnogo o njima osim iz filmova i tek po nešto kad naletim, po nekim knjigama..
Oni su ledeni bezdan, ravnodušnost potpuna.
pa ono i ne mora, al mož lakše da dođe do nesporazuma da se tako duhovito izrazim, ako imaš ortaka koji je bolestan pa mu onda sretneš tako devojku na ulici i odvališ nešto a ona se pokida od smeha a upravo u tom momentu odnekle izbije taj ortak i snimi tu scenu pa te onda sačeka sa bajonetom sutradan u ulazu kad se pjan ujutru vraćaš kući