Igrač

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
On ili ona imaju snažnu potrebu da manipulišu većim brojem muškaraca tj. žena, da ih osvajaju i iscrpljuju psihološkim igricama a jedini cilj je nadmoć.

Tema nije o sitnim manipulacijama kojima su svi podložni manje ili više, svesno ili ne, već o ozbiljnim vrhunskim igračima,
kojima je jedini cilj Igra bez ikakvog drugog interesa i kod kojih ne postoji stvarna želja da se bilo šta dobije pa ni seks.
Sve je samo igra moći koja može da traje mesecima, dok se žrtva potpuno iscrpljena ne osvesti.
Svaki potez je hladno i proračunato brižljivo isplaniran. To upravo takve ljude odvaja od sitnih manipulatora
koji hrane ego, žele seks ili nešto treće i uzimaju na dnevnoj bazi šta mogu.
Ovi prvi su upravo opasni jer prosečnom čoveku neće pasti na pamet da je moguće do te mere imati razradjen svaki potez.

Da li ste susretali takve osobe ili i sami bili uvučeni u taj začarani krug gde gubite osećaj šta je stvarno a šta iluzija?

...................................

da, samo shto to provalish tek kasnije...ili bar ne zelish odmah da vidish...

e skontao sam da zato sto sam psihopata nisam zavrsio fakultet :neutral:

Psihopate često imaju lošu samo-disciplinu kod potpunog izvođenja zadataka, zato što im brzo postaje dosadno. Na primjer, nisu sposobni da obavljaju isti posao duže vremena, ili da obavljaju zadatke koje oni smatraju glupim ili rutinskim.

Onda i jesam, evo sada nesto citam o njima, samo su tamo svi svrstani pod zle :( ja mislim da on to i ne mora biti i da to zavisi od ideala kojima tezi, ja imam neki kodeks da ne povredjujem ljude, da pomognoem kad mogu itd, ne bi me pogodilo da nekog povrijedim niti bi osjecao neko zaljenje da nekom ne pomognem, ali znam da to treba i da je tako dobro ... izabrao sam da podjem putem ljubavi ... ali ne onom slijepom ljubavlju koja se osjeca, takva koliko vidim samo donosi stete, nego proracunatom ljubavi koja ce onom na koga je usmjerim donijeti samo dobro ...

Ma kakva proračunata ljubav? Šta je to tačno?

Možeš da provališ odmah da i pored sve veličanstvenosti nešto tu nije kako treba. Nešto štrči i bode oči. Naravno, ne možeš da objasniš sebi ali si distanciran i pored ludačke privlačnosti koju osećaš.

tako ja nanjušim triper
ozb bez zebancije, vidim loži me riba oću da je rasparčam i bretelice pregrizem al me nešto koči , kao neko volšebno polje sila da ima oko sebe
a ono riba bolesna u cupiku

živa istina ovo, malo ljudi to zna

Možeš da provališ odmah da i pored sve veličanstvenosti nešto tu nije kako treba. Nešto štrči i bode oči. Naravno, ne možeš da objasniš sebi ali si distanciran i pored ludačke privlačnosti koju osećaš.

upravo to...vidish i sve ti je jasno , ali zazmurish i idesh dok se ne osvestish...

da se dopunim..zato shto to zelish u tom trenutku, prija ti , odgovara iz raznih razloga da se obmanjujesh.. zabluda je nekad potrebna da bi kasnije shvatio ko si zapravo...
etc..
mogla bih dalje... al bolje ne ..

Poslednja izmena:

A mozda samo plashish da se otvorish i enromnu sretju koja nadire ka tebi m?
Sta kaze cika Jung u toj knjizici jos

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back