Igrač

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da ne može ultra da utiče, svi negde budu provaljeni, ali ipak utiču onako kako 99% ljudi ne bi moglo nikad.
To nije sve prirodno i urodjeno, ima tu i debelog truda da se dodje na taj nivo.
Ko bi se toliko time zanimao i sta bi moralo da ga na to navodi?

Neko ko je lud i genijalan u istom trenutku, (verovatno i isfrustriran na nekim poljima) ima slobodnog vremena ili mu je posao vezan za kompjuter.
Daje sebi odusak kroz igru, uzivajuci kako nekome pomera granice

Neko ko je lud i genijalan u istom trenutku, (verovatno i isfrustriran na nekim poljima) ima slobodnog vremena ili mu je posao vezan za kompjuter.
Daje sebi odusak kroz igru, uzivajuci kako nekome pomera granice

Morao bi dosta energije da ulaze u to.
Svaki dobar Igrač je perfekcionista, greške su svedene na minimum kad je otkrivanje i ispaljivanje sebe u pitanju.

nije te poebo a nadala si se
Prosta si!
Nemam nikad seks sa ljudima sa kojima nisam bliska, naročito kad sumnjam da nešto debelo nije u redu, ako hipotetički zamislimo da bih mogla biti neka vrsta Saigrača.

Tema nije manipulator koji hoće seks. Takvih ima koliko hoćeš i tu ništa nije nejasno.

el ti delis nalog sa shojkom, ovo je vec blesavo
vi ste par koji se javno pravi da nije, filmovi noar hickok etc dosli u srbiju
ne znam tacno da i imam te shavove sramota je nastavite mislim idite na svoj forum de je fejttt

Prosta si!
Nemam nikad seks sa ljudima sa kojima nisam bliska, naročito kad sumnjam da nešto debelo nije u redu, ako hipotetički zamislimo da bih mogla biti neka vrsta Saigrača.

Tema nije manipulator koji hoće seks. Takvih ima koliko hoćeš i tu ništa nije nejasno.

pa ok erotizam zla, neki je zao ali ti je privlacan pa radish sra.nja ok to je jasno
a taj tvoj je neki maglovit
nervira me da dominiram ko enmachki zamak

el ti delis nalog sa shojkom, ovo je vec blesavo
vi ste par koji se javno pravi da nije, filmovi noar hickok etc dosli u srbiju
ne znam tacno da i imam te shavove sramota je nastavite mislim idite na svoj forum de je fejttt
Ne delim ni sa kim nalog. Samo je moj, moj, moj.........

O boze, odakle ti takve maštovite ideje? Sigurno bi joj bilo drago da zna kako je lepo vidiš.

Poslednja izmena:
Hey hey hey, who wants to play with me? Anyone?

tumblr_mdfoh4t1In1r4bzsno1_400.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back