Igrač

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa recimo da pravi kolekciju osoba kao figura... tako da mu ta neka osoba dodje ko josh jedna figura
al bazicno ima oblacic koji je zamislja seksualno mmmm

Besmislca.

Prežvakani horror plot.

Ne bi Igrač nikada robovao nekom holivudskom stereotipu.

Ali mislim da bi ozbiljan Igrač mogao da sluša Vivaldija....

Neko ko je lud i genijalan u istom trenutku, (verovatno i isfrustriran na nekim poljima) ima slobodnog vremena ili mu je posao vezan za kompjuter.
Daje sebi odusak kroz igru, uzivajuci kako nekome pomera granice

Niko nikom ne može da pomeri granice ako taj neko ne želi da budu pomerene.

A te priče o ludosti, genijalnosti i slobodnom vremenu, mislim da su neutemeljene.

Po mom uverenju na ovoj temi nije odgonetnut ni jedan procenat onog o čemu govori i niko do sada nije ni izbliza naslutio o čemu je reč.

A odgovor je vrlo jednostavan zapravo.

Poslednja izmena:
Niko nikom ne može da pomeri granice ako taj neko ne želi da budu pomerene.

A te priče o ludosti, genijalnosti i slobodnom vremenu su neutemeljene.

Granice se menjaju i pomeraju dok smo zivi. Nekada nismo ni svesni sta treba da promenimo, ali nas nesto potakne, prvo na razmisljanje, pa na promene.
A ovo drugo je moja pretpostavka i neutemeljena je kao i svaka druga dok se ne dokaze suprotno :)

Granice se menjaju i pomeraju dok smo zivi. Nekada nismo ni svesni sta treba da promenimo, ali nas nesto potakne, prvo na razmisljanje, pa na promene.
A ovo drugo je moja pretpostavka i neutemeljena je kao i svaka druga dok se ne dokaze suprotno :)

Suštinska razlika između onog što se ovde naziva igračem i onog što se naziva saigračem je u tome što saigrač mašta o pomeranju granica, pomera ih u svojoj glavi, teoretiše o promenama dok igrač živi to pomeranje granica ili kako god da se to ovde naziva.

jer ja kad odem na onaj Cam, tasmo devojke samo pricaju : I wanna play bb, can you make me wet and cum ? :zper: i tipa , celog dana nisam svrsila, mozes mi pomoci na PVT :flert:

lick me bb mm i wanna feel your toungue deep inside my wet tight sweet pussy , plzz hun i need 2 cum lick my pussy ahhh come bb mmmmm yess don't stop ah oh uh yeah :heart:

Wet ih pokrece na igru :lol:

ja sam odgovorio al necete javno da priznate forumasice :mrgreen:

Znam da devojke obozavaju da se igraju svojim igrackama sa muskarcima sto na Net sto u RL i to im je najbolja zabava na svetu - zato rade na Cam nas kake ribe koje bi ovde ozenili svi bogatasi kad bi dosle na tren :rotf:

i one to rade iz zadovoljstva jer uzivaju u tome stvarno :heart:

i nebi menjale taj posao za nijedan na svetu :lol:

Suštinska razlika između onog što se ovde naziva igračem i onog što se naziva saigračem je u tome što saigrač mašta o pomeranju granica, pomera ih u svojoj glavi, teoretiše o promenama dok igrač živi to pomeranje granica ili kako god da se to ovde naziva.

Ok, Bergie, samo zar ne primecujes da je svaki tvoj post samouveren i "cvrsto utemeljen"?
Ima raznih Igraca, ima psihopata, ima ih koji se zezaju u dokolici, a ima i onih koji istinski uzivaju. Ima ih podlih, a neke pak krase i ljudski kvaliteti.
Isto tako ima i raznih Saigraca. S obzirom da svakom nije isti cilj igre, ne moze znaci ni svaka igra biti ista i ja mislim da se nakon svega ne moze napraviti neki rezime u kojem cemo reci -e, on je takav i takav!
Mozemo samo reci koje su im zajednicke karakteristike i mozemo konstatovati da je neki vrhunski, neki osrednji, a neki najobicnija jajara. Ali za mene su Igraci.

Svako igra svoju igru koja mu pase ;)

Ne mozes nekoga terati da voli neku igru koju sam ne zeli ili mu ona ne predstavlja zadovoljstvo :)

Trazis slicne igrace za neku igru, igara ima puno ali su ukusi za igru razliciti :D

ne smem :sad2:

pa jedno vreme sam volela straivnskog jako me je pogadjao a i vivaldi shta znam, juce su ga pominjali
da li me on vidi

moram nazad nisam dorasla nekim tim igrama nisam za igrache :I a mogu da budem opaka

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back