aleksa ndar
Elita
- Poruka
- 17.732
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije se desio ni hot ni wet ni sa kakvim igračem jer Igrača nisam upoznala nikad.

Naravno da ne može ultra da utiče, svi negde budu provaljeni, ali ipak utiču onako kako 99% ljudi ne bi moglo nikad.
To nije sve prirodno i urodjeno, ima tu i debelog truda da se dodje na taj nivo.
Ko bi se toliko time zanimao i sta bi moralo da ga na to navodi?
Neko ko je lud i genijalan u istom trenutku, (verovatno i isfrustriran na nekim poljima) ima slobodnog vremena ili mu je posao vezan za kompjuter.
Daje sebi odusak kroz igru, uzivajuci kako nekome pomera granice

Neko ko je lud i genijalan u istom trenutku, (verovatno i isfrustriran na nekim poljima) ima slobodnog vremena ili mu je posao vezan za kompjuter.
Daje sebi odusak kroz igru, uzivajuci kako nekome pomera granice
Prosta si!nije te poebo a nadala si se
Prosta si!
Nemam nikad seks sa ljudima sa kojima nisam bliska, naročito kad sumnjam da nešto debelo nije u redu, ako hipotetički zamislimo da bih mogla biti neka vrsta Saigrača.
Tema nije manipulator koji hoće seks. Takvih ima koliko hoćeš i tu ništa nije nejasno.
Ne delim ni sa kim nalog. Samo je moj, moj, moj.........el ti delis nalog sa shojkom, ovo je vec blesavo
vi ste par koji se javno pravi da nije, filmovi noar hickok etc dosli u srbiju
ne znam tacno da i imam te shavove sramota je nastavite mislim idite na svoj forum de je fejttt
pa ok erotizam zla, neki je zao ali ti je privlacan pa radish sra.nja ok to je jasno
a taj tvoj je neki maglovit
nervira me da dominiram ko enmachki zamak
shojka zasto miizigravas psihica