Igrač

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kolekcionar. Odlično. Nisam sigurna da skuplja ljubav. Da, kao sekundarni dobitak. Primarno je nešto drugo. Cilj je ogoljavanje drugog ljudskog bića i prodor u njegovu suštinu.
Zašto? Jel Igrač odlično poznaje svoju, ako je spretan u ogoljavanju tudje ili upravo suprotno? Da li je skidanje tudjih maski beg od suočavanja sa svojim?

Pre mislim se skidanjem tudje maske , lakse suocava sa svojom sustinom. I opravdava sebi ono zbog cega je mozda bio u nedoumici.

Kolekcionar. Odlično. Nisam sigurna da skuplja ljubav. Da, kao sekundarni dobitak. Primarno je nešto drugo. Cilj je ogoljavanje drugog ljudskog bića i prodor u njegovu suštinu.
Zašto? Jel Igrač odlično poznaje svoju, ako je spretan u ogoljavanju tudje ili upravo suprotno? Da li je skidanje tudjih maski beg od suočavanja sa svojim?

ipak ova priča meni naginje ka psihopatskom ili sociopatskomporemećaju ličnosti.
glad koju po svaku cenu treba utoliti, manipulacija, odsustvo empatije, narcisoidnost (igrača), iskorištavanje drugog ljudskog bića u svrhu sopstvenog zadovoljstva (kakvog god)...

Pre mislim se skidanjem tudje maske , lakse suocava sa svojom sustinom. I opravdava sebi ono zbog cega je mozda bio u nedoumici.
Zanimljivo.
Kakva može da bude nečija suština da tako snažno želi da otkrije tudju?

Moja pitanja nisu zlonamerna, možda Igrač mnogo bolje ima uvid u sebe nego ja recimo koja otvaram temu o takvim igračima.

ipak ova priča meni naginje ka psihopatskom ili sociopatskomporemećaju ličnosti.
glad koju po svaku cenu treba utoliti, manipulacija, odsustvo empatije, narcisoidnost (igrača), iskorištavanje drugog ljudskog bića u svrhu sopstvenog zadovoljstva (kakvog god)...

a pa dobro nismo to sporili mada forumashi to drze pod kontrolom ipak, danju dzekil, uvece hajd, manje vishe, mada neki nemaju to danju, al mora se preziveti ipak
i imati za net

pa jedino ako ga taj drugi ugrozava, ako bi npr hteo da se muva s tim drugim ne bi to radio
a ovako ga hakuje jer ga taj ugrozava

Ko koga ugrožava?
Inače svi mi manipulišemo, neko spretno neko bezvezno.
Kako ti Hiri manipulišeš?
Ja bih mogla da budem ovaj emocionalni koji i sebe hipnotiše. Da ipak budem i samokritična.

Ko koga ugrožava?
Inače svi mi manipulišemo, neko spretno neko bezvezno.
Kako ti Hiri manipulišeš?
Ja bih mogla da budem ovaj emocionalni koji i sebe hipnotiše. Da ipak budem i samokritična.

sto bih nekog istrazivala osim ako me nesto ne vuce ka njemu... ima nekih ljudi koji su mi privlacni u tom psiho smislu, ne nuzno seksi jer su i zene u pitanju, cak mogu i da ih mrzim
ali sam ih "istrazivala" obicno tako sto ih citam ili obracam paznju ako smo u drustvu koliko mogu
valjda sam inferiorna pa ne bih ih uvlacila u neke igre
pa malo sam ko shefica neka dosadna i mushtram momke s kojima to moze, ali to mi je najnovija pojava, mada ni ne mustram nego zamisljam
ili pisem tako gluposti koje deluju da su pametne ako neko cita vise emotivno a manje sta stvarno pise, pa misle da sam pametna

Nisam. Mislim.. takva manipulacija od koje nema koristi tipa - izrabljivanje radi pranja carapa ili bolje pozicije na poslu.. me podsica na profile serijskih ubojica. Cisto da utazi glad svoje bolesne gljive na vratu.

ugrozava, pa ako mi je stalo do nekog zasto bih prelazila neke granice, taj zli eroticar prelazi neke podrazumevane granice ali na svoj nacin, tako da nevidljivim nitima zeli da veze tog svog mikija.
a ako ti je stalo do nekog neces to raditi, neces da ga diras. a ovde ga provaljujes vise da te ne bi ugrozio, imas ga na oku

Nisam. Mislim.. takva manipulacija od koje nema koristi tipa - izrabljivanje radi pranja carapa ili bolje pozicije na poslu.. me podsica na profile serijskih ubojica. Cisto da utazi glad svoje bolesne gljive na vratu.

e ali kako ga izrabljuje, pa nece taj da pere carape ako mu se ne peru? u nekim brakovima jedan radi jedno, drugi drugo, ali tako hoce, ne prave pitanje, bar u nekom periodu
mada ima da si neodlucan kao da li da peres ili ne peres, ali opet taj izrabljivani moze da odbije

ugrozava, pa ako mi je stalo do nekog zasto bih prelazila neke granice, taj zli eroticar prelazi neke podrazumevane granice ali na svoj nacin, tako da nevidljivim nitima zeli da veze tog svog mikija.
a ako ti je stalo do nekog neces to raditi, neces da ga diras. a ovde ga provaljujes vise da te ne bi ugrozio, imas ga na oku
Zaista sam upotrebila grublji naslov i tražila sam da se promeni u Igrač kako je Bili lepo predložio.

evo razmisljam zasto bih nekog uvlacila u neku igru...
pa mozda ako zelim tako ok : )
ali taj odnos nije neki, ima ljudi s kojima lakse ostvaris odnos i drugarski veroatno i ljubavni... a ti zapnes za tamo nekog

npr vidis neciju slabost i ciljas na nju, mozda je to manipulacija, ali opet ovaj je svestan valjda?
ili nije svestan... kako je moguce da nije, posle nekog vremena

Saigrač oseća nešto ali ne ume sebi da objasni. Istovremeno ima zadršku prema Igraču ali je neodoljivo privučen njime.
Upravo jer je u pitanju Savršena vrhunska igra osećaš da ludiš i da gubiš osećaj šta je stvarnost a šta iluzija.
Diže te i osećaš se kao nikad do tad. To je potpuno novo osećanje tako snažno da te parališe. Ti ne možeš da odeš jednostavno. Ne na vreme, ne odmah.

aha, to je kao kad sedim na krsti iako ima pametnije nesto da radim, a vec je preslo neke granice sedenja : ))
pa dobro sta fali svemu tome, ne fali nistha, igrac saigrac, druze se, sta je tu lose?
preterano mi to deluje u opisu, malo ko shpanska serija... kakav je obican odnos u odnosu na igracki

pa dize te, neki kontakti imaju to svojstvo, tako ste se nashli, sto ne znaci da nemaju i neke mane, shtavise cini mi se da su mirniji odnosi laksi, ovi imaju neke gore-dole u grafiku : ))

u stvari taj igrac se vishe trudi oko saigraca, postavi sebi taj odnos za prioritet, umesto npr da postavi sebi prioritet posao i da drustvo ravna prema tome
pa cak i to ne znam sta je loshe

a onda ce da ga uvuce u zamku i saigrac ce dilovati drogu za njega : )) el to? : ))

Poslednja izmena:

Mislim da grešiš.

Ta sklonost postavljanju paušalnih dijagnoza nije ozbiljna.

Ono što ja mislim da igrači kako to Shojo veli traže samo ljude slične sebi.

Lucidne sagovornike na primer.

Kultivisanu misao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back