Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
okupi svoje prijatelje u neku grupu pa nam se smejte, mislim gde ti je tu problem? :I
sajber prijatelje mislim...
samo je to tesko jer dok on ne prelazi u kriminal pa dobro shta toliko strasno radi?... a ako predje u kriminal tamo ima policija plus obicna mafija
pa mislim ako takav postoji ne znam
Ne bojim se, radoznala sam. Ne pričam o psihopatama koji se šunjaju po mraku nego upravo o takvima koje si sad opisao.
Što nasedaš na Pusikine LMO provokacije?
Ona je bez veze mada je ubeđena da je nešto posebno...
Tema i nije postavljena kao zgrazavanje i moralisanje, više kao radoznalost šta je to što pokreće takve ljude da svoj fascinatni um koriste na taj način?
Jer njihov um jeste fascinatan. Kao jedna šahovska tabla gde on/ona vuku sve poteze i znaju tačno koja figura je u kakvoj korelaciji sa kojom i čemu vodi svaki od tih poteza.
Sposobnost da sve to drži u glavi i da predvidi.
pa ako se ta krije u umu, onda u umu, gde je uglavnom nedodirljiv. ako mu je snaga negde drugde udarices na to, ali nekako mu dajesh mirror
jer ovaj funkcionise ko mirror
npr
Ima i takvih ali tema nije o njima, možda sam ih nespretno provukla kroz temu što mi nije bio cilj jer time skrećem sa suštine i sa priče o pravim Igračima.Ne ali si pominjala uhođenja i slične stvari.
To nije objektivno sagledavanje.
Ne sumnjam da ima takvih ali to nisu manipulatori već nesrećnici.
dobro a taj igrach od cega zivi
pa dobro recimo mislis ima neka igra, a u stvari nema nego je zrtva neshto prsla pa joj se pricinjava
u stvari uopste nije zrtva nego projektuje
ali gde se oni nalaze fizicki gde imaju kontakt
uopste ne treba sa mnom da pricas
onda mu dodje i bolje da si taj prvi, ovaj drugi misli da ga je zaebo???
zvuči kao bujna mašta
dženi, jesi ti kad imala iskustva sa takvim jednim monstrumom opisanim u temi i da li bi volela?
Tema nije o mostrumima nego o ljudima specifičnog uma koji odudaraju od velike većine. Nije ni moralistička tema niti je cilj da se sada razglaba da li je neko loš ili dobar ili neutralan.
eh pa zavisi i gde je gledash
e kad sam filozof sve je ok ali onda mi niko i ne treba :_)
Ima i takvih ali tema nije o njima, možda sam ih nespretno provukla kroz temu što mi nije bio cilj jer time skrećem sa suštine i sa priče o pravim Igračima.
Svako konkretizovanje koje inače pojašnjava priču u ovom slučaju je banalizuje. Tako izdvojeni delići sami za sebe ne znače ništa.dobro
u redu
ajde daj malo empirije, primer neki
ovako ti je tema čista teorija, da ne kažem fantazija
Slažem se ali imam potrebu da diskutujem o tome. Valjda neko može da shvati o kom nivou manipulacije se radi i da da svoje mišljenje.Kao što rekoh, oni su do te mere izuzetak da se mogu tretirati kao statistička greška.
Ujedno ih prepoznaje tako mali broj ljudi što onemogućava širu diskusiju.
Ne možeš da očekuješ odgovore od ljudi koji su te pojave samo posredno svesni i imaju vrlo grubu sliku o svemu tome.