cvetni vrt
Domaćin
- Poruka
- 4.658
to tesko, uvek cu mu ostati pitanje iz pesme : "zasto sve sto je lepo ima kraj?"
"Sve je u zivotuu, prolazno moj druze"....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to tesko, uvek cu mu ostati pitanje iz pesme : "zasto sve sto je lepo ima kraj?"

"Sve je u zivotuu, prolazno moj druze"....![]()
To je nesumnjivo. I dodala bih vrhunski je ukoliko igru ne zavrsi tako sto je slomio Saigraca, u suprotnom je ludak.
sta ti smeta u svemu tome?
samima smo sebi najvece psihopate chesto
Kazu ljudi: Nista zenu ne moze vozati bolje od njenog sopstvenog ludila.![]()
Nije ovo tema o psihopatama, nego o tom fascinatnom načinu na koji možemo druge da vodimo kroz fantazije i iluzije..
Link sam postavila zbog fasciniranosti metodama koje se koriste, i u jednom i u drugom slučaju. Ima nekih istih principa što ne znači da je Igrač psiho.
Ne budi bukvalista, i jasno sam to naglasila u tom postu. Očekivati je da će mnogo ljudi da nešto shvati bukvalno, pa unapred pojašnjavam.
Da. Ima ludih žena. A ima i žena koje zanima ljudski um jednostavno.Možda je tema zaista više za psihologiju.

Ja ovde nisam mislila na lude zene u bolesnom smislu.Prosto je, svaka zena ima neko svoje ludilo.
Imam ga i ja i znam kako me voza.![]()
da super si cica
ok
Znam i ja kako mene moje voza. Zato sam i otvorila temu.
Igrači samo daju energiju da se igramo sami onoga čega se i igramo inače, često nesvesni.
Znas kako, ja sam sve to (odavno) svela u jednu rec, a ta rec je Inspiracija.Koliko god razmisljala, na kraju ces se svesti u jednu tacku.Naravno, onaj kome inspiracija nije potrebna i onaj koji ne zna gde nas i kako ona dotice i budi...taj i ne tezi ka njoj, ne zna o cemu govoris ti na ovoj temi.

neke imaju vezu neke imaju svog psiha a ok imam slobodu i komfori ne znam sta ocu da kazem

Kazu ljudi: Nista zenu ne moze vozati bolje od njenog sopstvenog ludila.![]()