Igrač

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je nesumnjivo. I dodala bih vrhunski je ukoliko igru ne zavrsi tako sto je slomio Saigraca, u suprotnom je ludak.

Tako je. Mada i Saigrač koji nije slomljen može da bude u Igri sa prilično opakim Igračem. Nije Igrač poguban po svakog, da li će biti slomljen ili ne zavisi i od samog Saigrača.

Ova zanimljiva priča o psihopatama koju sam postavila nema veze sa Igračima, mada ima puno paralela koje se mogu povuči kad je u pitanju način manipulacije i igre gde se gubi osećaj šta je stvarno a šta iluzija.

Svi imamo poneku crtu od onih koje se nabrajaju, razlika je u intezitetu i razvijenosti tih karakteristika.

Zanima me šta misliš o metodama koje koriste a koje su opisane u ovom snimku i koliko se to primenjuje u Igri o kojoj je tema i kad je neko samo Igrač.

Od 25. minuta je vrlo precizno objašnjen način i na koji Igrač skenira a onda utiče na Saigrača i ako je tema sasvim druga.

Poslednja izmena:
samima smo sebi najvece psihopate chesto

Nije ovo tema o psihopatama, nego o tom fascinatnom načinu na koji možemo druge da vodimo kroz fantazije i iluzije..
Link sam postavila zbog fasciniranosti metodama koje se koriste, i u jednom i u drugom slučaju. Ima nekih istih principa što ne znači da je Igrač psiho.
Ne budi bukvalista, i jasno sam to naglasila u tom postu. Očekivati je da će mnogo ljudi da nešto shvati bukvalno, pa unapred pojašnjavam.

Nije ovo tema o psihopatama, nego o tom fascinatnom načinu na koji možemo druge da vodimo kroz fantazije i iluzije..
Link sam postavila zbog fasciniranosti metodama koje se koriste, i u jednom i u drugom slučaju. Ima nekih istih principa što ne znači da je Igrač psiho.
Ne budi bukvalista, i jasno sam to naglasila u tom postu. Očekivati je da će mnogo ljudi da nešto shvati bukvalno, pa unapred pojašnjavam.

da bi ih vodio moras biti vesht... nekad ce oni da pomognu da te poguraju
pa ok to rade i mediji, reklame...
ok valjda ces uspeti u tome

Znam i ja kako mene moje voza. Zato sam i otvorila temu.
Igrači samo daju energiju da se igramo sami onoga čega se i igramo inače, često nesvesni.

Znas kako, ja sam sve to (odavno) svela u jednu rec, a ta rec je Inspiracija.Koliko god razmisljala, na kraju ces se svesti u jednu tacku.Naravno, onaj kome inspiracija nije potrebna i onaj koji ne zna gde nas i kako ona dotice i budi...taj i ne tezi ka njoj, ne zna o cemu govoris ti na ovoj temi.

Odgledala sam sa zanimanjem celu pricu, jasno da su to Igraci na najvisem mogucem nivou, koji nas doticu indirektno.
Ali da se vratimo ovim nasim. Mislim da imaju zajednickih elemenata u strategiji, ali sam sigurna da vecina ovih "obicnih" (u poredjenju sa ovima) nije operisana od empatije.
Ako pricamo o forumskim semama, poznanstvima sa neta i sl.. to su zaista igre gde moze da se naleti na psihopatu, ali NE mora svaki od Igraca to i biti. (mora biti malo kvrcnut, to sam vec rekla, ali ne i psihopata).
Ako je prvo pravilo odbrane -znanje o njihovom postojanju-onda je Saigrac na dobrom putu. Jeste, nije ih lako otkriti, ali ni pametan Saigrac se ne otkriva u celini i odjednom. U svakom slucaju, ako imate srece da niste naletili/le na psihica sledi vam bozanstven let u Wonderlaaaaand!:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back