Igrač X vs Igrač Y

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam se igrac vise dopada?

• Lionel Messi

• Cristiano Ronaldo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Messi ili C. Ronaldo?
Koji od ova dva igraca vam se vise dopada i zasto?
Meni licno Messi, jer je, po mom misljenju, bolji igrac i ne pravi se vazan, za razliku od Ronalda z:)

Ronaldo mi je dosta kompletniji igrac od Messija. Navescu neke prednosti Ronalda u odnosu na Messija.

1. Ronaldo moze jednako dobro sutati loptu i sa desnom i sa lijevom nogom, dok Messi iskljucivo lijevom.
2. Ronaldo vrhunski izvodi slobodnjake, dok Messiju to dosta slabije ide.
3. Ronaldo moze dati gol i sa 30 metara, dok Messi daje golove pretezno iz sesnaesterca.

Ronaldo mi je dosta kompletniji igrac od Messija. Navescu neke prednosti Ronalda u odnosu na Messija.

1. Ronaldo moze jednako dobro sutati loptu i sa desnom i sa lijevom nogom, dok Messi iskljucivo lijevom.
2. Ronaldo vrhunski izvodi slobodnjake, dok Messiju to dosta slabije ide.
3. Ronaldo moze dati gol i sa 30 metara, dok Messi daje golove pretezno iz sesnaesterca.

Sve je to ok ali Mesi je mnogo pokretljiviji od Ronalda i timski je igrac dok je Ronaldo sebican i voli da solira sto je neisplativo. Da ne pricam o fer pleju kakav je Ronaldo folirant na terenu i zasto ga mnogi zbog toga mrze i ne cene. Kada bi imao manire kao Mesi pa da se kaze da je bolji ali ovako je samo narcisoidni maneken kojem je stalo samo do sopstvene promocije. On uvek zeli da bude glavna zvezda na terenu stavljajuci sebe ispred ekipe dok se Mesi trudi da njegova ekipa pobedi bez obzira da li ce zabeleziti gol ili asistenciju. .

Back