Igra - sastavi priču

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
taj plemeniti vitez kaa uzima u zastitu jos jednu princezu od strashnoga bundeve...malo mi je muka...

146vfi3.jpg

bundeva:
taj plemeniti vitez kaa uzima u zastitu jos jednu princezu od strashnoga bundeve...malo mi je muka...

Ooo, nemoj zezati.
Jedinu zamerku imam na tvoje konstantno zaboravljanje reči, čime kočiš dalji literarni rad forumaša koji bi hteli, ili imaju potrebu, da nešto lepo napišu...Uostalom, igra i ide tako.
Ne ljuti se.. :p
P.S. Kaa, plemeniti vitez? Pa, jeste.. ;)

-pečat,
-krv,
-pacov,
-sat,
-uzbudjenje,
-vetar,
breskva;

Ni pacova da sam tad videla, uzbudjenje mi ne bi bilo veće. Krv mi se ledila u telu dok sam slušala tvoje nežno šaputanje. I želja za vrištanjem ostala je zaledjena na mojim pustim usnama. Kome li si sad šaputao, srećo moja, nisam morala da pitam. Još jednoj zaljubljenoj glupačici, nežno priljubljenoj uz tvoje telo.Gutala je svaku tvoju reč, očiju sklopljenih od srece, ne sluteći da će i ona jednog dana biti samo odbačena krpa. Lepa glavica, lica boje breskve, nije znala da sluša dobro uvežban tekst. Laži, koje si po ko zna koji put, ko zna već kojoj ženi, govorio. Rame na koje je tako bezbrižno spustila glavu, do skora je bilo moje.Skrenula sam pogled. Njena sreća me je bolela. Potpuno neopažena, sa bolnim pečatom na duši, prošla sam pored vas. Znam da joj je blagi vetar mrsio kosu, znam da si je ti poljupcima češljao. Drhtalo je moje žedno telo od lepote tvog dodira, lepote tvog poljupca. Da li moj sat još uvek otkucava, ili je vreme stalo za mene...

Ups..zbrka... :p Nisam videla Limunadine reči.

Kaa:
@Smrznuti...ovaj dolazi zbog tebe ovde?
Ne verujem..al i vama ostalima je pristup pogreshan....ponashate se ko neki zatvoren klub...jel ostavio rechi?-jeste...pa yebiga ako vam se ne svidjaju nek napishe neko drugi na te reci ma kakve bile.....ovo je vishe dobronamerno zapazanje:D,no offense:D,Buki je OK.......da razbije monotoniju:D

aha! ima i bundeva svog princa..nije ni bundeva tikva bez korena...u pravu si frozen, upravo si rekao ono sto sam i sam mislio.. po cemu su moje reci spam? i koja koja rec je tu spam (pronadjite rec koja je spam u sledecim recima): put, trn, opanak, gace, zivot, rakija..?

Gresis @Smrznuti,nije zatvoren klub...Ti si temu poceo kao zahebanciju - u medjuvremenu se malo promenila...Prebroj koliko je ljudi ovde pisalo ... i dobrodosao je apsolutno svako... ko zeli da nastavi u tom fazonu - a ako mu je stalo da se izdrkava - onda...jeb` ga - jednom sam ti je izvukao od toga da ljudi prestanu da dolaze - a ako toliko insistiras na bundevi...tvoja tema - tvoja volja...

ljuljaska
orah
flomaster
planina
cilim
sjeta
bor

Njise se lagano ljuljska na starom orahu...njena laka skripa seca me na detiljstvo...vetar tiho pevusi pesme mladosti. Cini se isti onaj planinski vetar koji je rosnu travu milovao pod borom u samu zoru..secas se prvi put si me tada poljubio. Bio je to onaj mracni trenutak pre no sto prvi zrak granu i obasja tvoj umorni osmeh. Celu noc ostavili smo za sobom...Flomasrterom sam ispisivala svoje ime na tvojim ledjima,osecala sam se kao na letecem cilimu dok si mi saputao. Mnogo puta sam kasnije cula iste reci ali nikada,nikada isti sapat...otuzno zvuci sve to. Cini mi se ipak dusa otvorena kroz tu sjetu sto mi u oku srecu govori vise...

magnovenje
metamorfoza
polazak
sapat
zvizduk

Ananke:
magnovenje
metamorfoza
polazak
sapat
zvizduk

Dobro, dobro, idemo dalje...

Pretvarala sam se da mi zvižduk voza ne znači ništa. Ne, nije on meni nagoveštavao rastanak, ni tvoj odlazak. Razgledala sam ostale putnike u žurbi, njihove kofere, pratioce.. Sve drugo me je zanimalo, samo ne ti. Stajao si ispred mene i pokušavao da mi prodreš ispod kože. Udješ u oko, u srce, i saznaš koliko boli ovaj tvoj odlazak. Neki proces, sličan metamorfozi, odvijao se u meni pod dejstvom ponosa. Nisam ti htela pokazati koliko me košta tvoje zbogom. Još jednom se začuo zvižduk. Huk voza označio je polazak i polako je stena počela da popušta. Suze su krenule dok sam te pogledom pratila, i kao kroz magnovenje videla tvoj dragi lik kako mi se smeši. Šapatom sam ti poželela svu sreću u životu, dok se čvrsta stena pretvarala u pihtijastu masu, preteći da se svakog časa prospe ispred tebe i voza, i drekne poslednjim atomom snage ono žensko, nemoćno...molim te, ne idi !
- sunce,
- barka,
- haljina,
- plavo,
- misli;

U osvit, pojavilo se sunce na plavom nebu a na moru se pojavio brod.Na barci spavala je devojka.Chekala ga je danima i nocima, stalno joj je bio u mislima, a sad je doshao.Kad se probudila mislila je da i dalje sanja.Zaleprshala je njena haljina na povetarcu i ona je pochela da mashe putnicima, pre nego shto ce se ukrcati i zauvek napustiti barku i malo skrovito mesto.

Led
Sjaj
Tetrapak
Grb
Boje

ccccc...nisam dugo bila ovde kad ono dodjoh i ova tema sepretvori u ratiste.... :)

ledom sam pokusala da ti ublazim tu masnicu koju si zaradio nacionalnim bojama i mahanjem tim grbom tamo gde nije trebalo.toliko su te isprebijali da licis na zgazeni tetrapak.verujem da si negde izgubio sjaj sopstvene zemlje.i sta ja radim uopste tu pored tebe...tako povrsnog i glupog!glupog da osetis...da ozivis..glupog da pogledas i vidis zaboravljeno.ja necu takvoga!necu!ja zelim nekoga ko je spreman da polomi zid...nekoga ko je spreman da otme lepotu i dodir.zelim nekoga ko je dovoljno mudar da me zavede iako ima oziljak na celu...konacno znam!

med
lav
oluja
tiket
groblje

svake noci lutam grobljem u potrazi za njom. sibila, ljubavi jedina! otisla si prerano. moja dusa je napola ziva. moj duh je nemiran i zverski kao lav, a u isto vreme obamro poput mog sprzenog levog oka. nocas te trazim prateci slabasan trag tvog miomirisa koji podseca na lavandu i med.
vidim grobnicu sa tvojim andjeoskim imenom i fotografijom tvog vilinskog belog lica i prelepih dubokih crvenih ociju. tu si, konacno. kopam, kopam... jos malo...
tvoje telo dizem iz crne zemlje. ljubim tvoje skorele usne. osecam toplinu i sjaj unutar samog sebe. nesto me zove. oluja siba i nosi moje zadnje krike pre nego sto napustih ovaj svet...zajedno sa tobom.
one noci kad si otisla, kupio sam tiket za pakao.

usud
rogovi
debeli amerikanac
note
kontrabas
galerija

Polutama nepoznatog kafića prikrivala je svoje goste. Toplo sam se nadala da je obuhvatala i mene. Momak koji je sedeo sam u dnu sale glumio je živu svirku, prebirajući žice na gitari kao po kontrabasu.U jednom trenutku htela sam odem do njega i priupitam ga da li je ikad čuo za note. Još jedan dubok dim, još jedan gutljaj pića učinili su da ga istisnem iz glave. Pred očima priviknutim na tamu, odjednom su počeli da izranjaju likovi gostiju kao izloženi eksponati u nekoj galeriji. Njih dvoje nisam mogla da ne primetim. Slatka plavušica privijala se, i uvijala, oko njega kao zmija. Sve što je on govorio bilo joj je jako zanimljivo i smešno. Napadno je gledala samo u njega, i slušala samo njega. Mene je podsećao na debelog Amerikanca, punog keša, a nju na centar sveta. Mladom rukom, otežalom od nepotrebnog nakita, milovala ga je po kosi. Pokušavao je da izbegne njeno napadno maženje. Bila mu je očigledno dosadna. Gledala sam u njih dvoje zabavljajući se. Ok, to je njen usud. Sama je izabrala tako. Sutra, kad za promenu ona bude nosila rogove, pitaću je oko koga će se tad savijati i uvijati ovako mazno. Njena uloga u ovom filmu biće izuzetno nezapažena. I kratka. U njegovom životu,.draga moja,bićeš samo jedna od zaboravljenih statista. Ostalo mi je još toliko pića da pozovem onog ljubaznog dečka. Da platim i odem u svoju samoću.
- miris,
- nemir,
- poziv,
- daljina,
- sreća;

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back