IGRA ISTINE

• Začetnik teme Začetnik teme Suzy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bas se toga i plasim, niceg i nikoga drugog, samo sebe.Znam na primer da nikad necu pristati na kompromis, znam na primer koliko sam dominantna, znam kako ce sta da ide, zato placem na primer cesto, cesto kad nekome kazem "nemoj to da radis, ako to uradis sjebaces se", u fazonu, "moracu da te sjebem", sa jedne strane vrlo sam emotivna i zao mi je na primer kad znam da cu morati da ubijem ljubav ili prijateljstvo,ali moram tako bih nahranila svoju jaku potrebu da budem dominantna."Mase su gomile neuke stoke koju treba stalno drzati na ivici gladi i svakodnevno dobro tuci bicem.Mase se ne smeju postovati, nego stalno kontroliosati.Sve one koji se izdvoje iz reda, treba na mestu streljati".To je zakon moci, to je zakon jacega.ONI KOJI OD MACA ZIVE OD MACA CE I UMRETI, tu se zatvara krug, zbog toga se plasim samo sebe.

Volis li ili mrzis rastanke i zasto?

Cupavka:
O da, imam tih mracnih trenutaka.
A, ti?

Meni je to sklop licnosti. Trenuci mracni u mom zivotu se odnose na nesto drugo, na roditelje i neke njihove tripove kad se odrazavaju u mojoj svakodnevnici, to su moji mracni trenuci.A ovo o plasenju od same sebe, to je sustinski sklop moje licnosti.Zbog toga ja mrzim strasno rastanke, znam da se nikad necu vratiti i znam da ce svaki moj rastanak mnogo bola i tragedije da napravi.Toliko moci i lepote i jacine i emocija koliko ima u meni, mora da izazove mnogo tragicnih dogadjaja.JA SAM TAKVA KADA VOLIM ZEMLJA SE ZAUSTAVLJA PRAVIM STALNO CUDA MENE NIKO NE ZABORAVLJA.Sva sreca da sam sam se najzad i konacno navikla na svoj temperament, na svoju moc, tako da mozda mogu da priznam da ce ovakvi trenuci u kojima se plasim sebe same zaista postati samo retki mracni trenuci, u pravu si mozda.

Ne bre.Nemam taj osecaj bre.Miso me je naucio to da mene svi razumeju. :D Sad vise ne uproscavam svoja izlaganja.

Jesi li imao/imala nekad decka devojku koji/koja te je ucio/ucila da treba da uprostis stvari koje pricas?

pa i nisam sigurna ko mi je najbolji prijatelj.... ono.... kapiram da mi to dodje tata... ili kao neka drugarica.... ali i drushtvo ume da ti ne misli dobro.... tako da onda tata.... a opet to je porodica.... ne mogu to da rachunam.... a i nije mi on neko drushtvo da ja sad kao izlazim s njim i blejim i pricham..... nemam najboljeg prijatelja.....
da li nekad impulsivno donosish velike odluke o kojima i ne razmislish mnogo ali ih se drzhish do kraja??? :shock:

Evo mislim...........onako ružnjikave,većeg nosa, krivonoge........ozbiljna sam, baš prebirem po glavi moje bivše ljubavi i svi su takvi........:-D

Šta je presudno za vas kad se zaljubljujete?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back