Meowy
Domaćin
- Poruka
- 3.363
Leto ofc
Omiljena klopa?

Omiljena klopa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne znam...ja ih dobijam gratis od musterijeTisina mi je najdraza.
Koliko kosta 10 jaja u Srbiji?
Ne.. i po danu retko...jedino kad mozda vozim ili bas sam na udaru svetlostiSvjetliju
Nosis li suncane naocale po noci?

Ja isto gorim ko rak pa se i ne suncamCrvenjenje, crnilo je znak siromastva. Mi aristokrati smo stalno bijeli
Znas li plivati?
Wow,respekt.Rekao bi da da. Zato se i upustam hodati neobiljezenim stazama kojima vjerojatno niko osim zivotinja i mene nije prosao.
Da li si bio/la u izviđacima?
Ne bojim se.Mislim da se one boje nas jer svakako smo mi njima uzurpirali mesto gde zive i lanac ishrane.Svakako bih bila oprezna ali i sa velikim respektom i divljenjemAko mislis pod predatore vuka ili risa, njih nisam vidio. Vidio sam davnih dana medvjeda izdaleka, a i kod kuce. Srne, jeleni, kosute, jazavca. Obicno oni mene prije primjete.
Bojis li se divljih zivotinja s nasih prostora?
Potpuno istoIskreno ne znam kako bi postupio u takvoj situaciji i o kojoj bi se to zivotinji radilo. Jedino sta sam 100% siguran je to da bi mi je bilo zao.
imas li domace zivotinje kod kuce?
Cini se kao jednostavno pitanje, ali nije. Da bi se zakljucilo kako treba, trebao bi napisati skoro pa traktat. Ukratko smucilo mi se s obzirom koliko imam radnog staza da bolje prolaze neradnici i narkosi. Nsam podstanar i zivim u svome pa bi se moglo napisati da sam taj cilj ostvario.Potpuno isto
Imam ljubimce razne a moj deda je cuvao dosta njih i kao mala sam obozavala da provodim vreme sa njima
Da li puno radis i imas konstantno ciljeve iznova i iznova?