Igra istine IV

Rekao bi da da. Zato se i upustam hodati neobiljezenim stazama kojima vjerojatno niko osim zivotinja i mene nije prosao.

Da li si bio/la u izviđacima?
Wow,respekt.

Nisam ali imala sam obicaj sa jednom grupom da istrazujem...verujem ne tako kao ti a volela bih.

Da li si se susreo sa nekim divljim predatorom do sada?

Ako mislis pod predatore vuka ili risa, njih nisam vidio. Vidio sam davnih dana medvjeda izdaleka, a i kod kuce. Srne, jeleni, kosute, jazavca. Obicno oni mene prije primjete. E da, nedavno sam ponovo vidio lisicu iako je rijetko vidam

Bojis li se divljih zivotinja s nasih prostora?

Ako mislis pod predatore vuka ili risa, njih nisam vidio. Vidio sam davnih dana medvjeda izdaleka, a i kod kuce. Srne, jeleni, kosute, jazavca. Obicno oni mene prije primjete.

Bojis li se divljih zivotinja s nasih prostora?
Ne bojim se.Mislim da se one boje nas jer svakako smo mi njima uzurpirali mesto gde zive i lanac ishrane.Svakako bih bila oprezna ali i sa velikim respektom i divljenjem❤️

Da li bi nasao nacin da pomognes nekoj zivotinji ako je u klopci ( nevolji)ili bar pokusao koliko god da je divlja ili velika...ako naidjes na takvu situaciju?

Iskreno ne znam kako bi postupio u takvoj situaciji i o kojoj bi se to zivotinji radilo. Jedino sta sam 100% siguran je to da bi mi je bilo zao.

imas li domace zivotinje kod kuce?
Potpuno isto💜
Imam ljubimce razne a moj deda je cuvao dosta njih i kao mala sam obozavala da provodim vreme sa njima

Da li puno radis i imas konstantno ciljeve iznova i iznova?

Potpuno isto💜
Imam ljubimce razne a moj deda je cuvao dosta njih i kao mala sam obozavala da provodim vreme sa njima

Da li puno radis i imas konstantno ciljeve iznova i iznova?
Cini se kao jednostavno pitanje, ali nije. Da bi se zakljucilo kako treba, trebao bi napisati skoro pa traktat. Ukratko smucilo mi se s obzirom koliko imam radnog staza da bolje prolaze neradnici i narkosi. Nsam podstanar i zivim u svome pa bi se moglo napisati da sam taj cilj ostvario.

Koja vrsta muzike ti najvise odgovara?

Back