Igra istine IV

Cini se kao jednostavno pitanje, ali nije. Da bi se zakljucilo kako treba, trebao bi napisati skoro pa traktat. Ukratko smucilo mi se s obzirom koliko imam radnog staza da bolje prolaze neradnici i narkosi. Nsam podstanar i zivim u svome pa bi se moglo napisati da sam taj cilj ostvario.

Koja vrsta muzike ti najvise odgovara?
Razumem te.
A muzika meni lezi jako dinamicna,energicna,ona koja pokrene( mi) telo odmah...zato mi najvise lezi elektronska u kombinaciji sa jos nekom( carl cox,prodigy,chemical brothers i taj fazon)

A tebi?

Razumem te.
A muzika meni lezi jako dinamicna,energicna,ona koja pokrene( mi) telo odmah...zato mi najvise lezi elektronska u kombinaciji sa jos nekom( carl cox,prodigy,chemical brothers i taj fazon)

A tebi?
Poznato mi je sve sta si napisala. Kod mene igra najvise ulogu kakvog sam raspolozenja. Blues mi je vrh samo kada sam u deprsiji cu primjerice slusat minimal techno ili nesto sta izbija i blues koliko god da mi je top u tom trenutku mi ne treba. Za analiziranje slusam Brazilski hip hop ili rap. Uglavnom je po osjecaju.

Jesi li kad plesao/la po kafanskim stolovima?

Poznato mi je sve sta si napisala. Kod mene igra najvise ulogu kakvog sam raspolozenja. Blues mi je vrh samo kada sam u deprsiji cu primjerice slusat minimal techno ili nesto sta izbija i blues koliko god da mi je top u tom trenutku mi ne treba. Za analiziranje slusam Brazilski hip hop ili rap. Uglavnom je po osjecaju.

Jesi li kad plesao/la po kafanskim stolovima?
Eeee,kul🦾😎✅
Ja sam jednom se popela na sto kad su bili trubaci ali bilo je privatno slavlje,😁Realno ti trubaci dobro voze :zkez:

Da li sviras neki instrument?

Jesam i to sa dosta velike visine dok sam bio mali. Osim crvenila i boli odlicno sam prosao.

Gledas li koju seriju?
Auhhh...pa dobro si prosao.

Gledala Igre prestola,lost,fascinantan mi je stari Tvin piks,skorije gledala sa onim profesorom sto krece da pravi drogu na kraju sa studentom,ne mogu da se setim kako se zove...

Ti...preporuka?

Nisam se ni ja mogao sjetit odmah, ali sam se sjetio. Odlicna je serija i uloga profesora i njegova transformacija kroz seriju je odlicna. Zove se Breaking bad
Ne znam koji te zanr interesira. Evo par razlicitih iz moje tekice pa ti se mozda nesto svidi.
Od animiranih: South Park, Futurama i Disenchantement.
Slow Horses, Playing nice, Romanzo criminale The glass dome, Banshee, Heroes

Koji filmski zanr najradije gledas?

Nisam se ni ja mogao sjetit odmah, ali sam se sjetio. Odlicna je serija i uloga profesora i njegova transformacija kroz seriju je odlicna. Zove se Breaking bad
Ne znam koji te zanr interesira. Evo par razlicitih iz moje tekice pa ti se mozda nesto svidi.
Od animiranih: South Park, Futurama i Disenchantement.
Slow Horses, Playing nice, Romanzo criminale The glass dome, Banshee, Heroes

Koji filmski zanr najradije gledas?

Eee daaa Breaking bad.Nisam skoro gledala ali ostalo mi je memorisano.Od predlozenog,gledala sam jos South Park.
Zanr koji volim je dinamicna kombinacija psiho triler, SF-a ...uvrnute nelinearne price koje ce mi drzati fokus.Tako da je kombinacija tih zanrova...
Laganica one limunade romanticne i taj fazon ne obozavam ...

Bas me zanima sta ti volis?

Eee daaa Breaking bad.Nisam skoro gledala ali ostalo mi je memorisano.Od predlozenog,gledala sam jos South Park.
Zanr koji volim je dinamicna kombinacija psiho triler, SF-a ...uvrnute nelinearne price koje ce mi drzati fokus.Tako da je kombinacija tih zanrova...
Laganica one limunade romanticne i taj fazon ne obozavam ...

Bas me zanima sta ti volis?
Razlicito ukratko kao sta se moze vidjet po gore napisanom. Na listu bi jos ubacio i Black Mirror. Ne vezane epizode s istom tematikom.

Da li si gledao/la Black Mirror ?

Ovo?https://m.imdb.com/video/vi308201753/?playlistId=tt2085059&ref_=tt_ov_pr_ov_vi

Nisam.Cini mi se da trebam.

Jesi li ti gledao https://m.imdb.com/title/tt1375666/
Verujem da jesi...Bliska meni tematika zbog snova.Preporucujem
Na gornjem linku ima vise toga. Ako si mislila na Hotel R- nekako to sam gledao. To je ono ako se dobro sjecam kada se glavna glumica ubaci u crno bijeli film.S drugog linka se ne sjecam. To je valjda posljedica toga jer puno toga gledam pa mi sve ne ostane u glavi koja je ionako napola suplja :mrgreen:

Skijas li?

Na gornjem linku ima vise toga. Ako si mislila na Hotel R- nekako to sam gledao. To je ono ako se dobro sjecam kada se glavna glumica ubaci u crno bijeli film.S drugog linka se ne sjecam. To je valjda posljedica toga jer puno toga gledam pa mi sve ne ostane u glavi koja je ionako napola suplja :mrgreen:

Skijas li?
To je isto i kod mene slucaj :mrgreen:
Ovo drugo Inception(2010) preporucujem

Skijam,umem,ali se plasim visine:zkez:

Da li bi skakao padobranom i slicne paraglajding akrobacije?

Skakao bi samo u tandemu, a najvjerojatnije bi izginuo da pokusam solo skok s padobranom ili da probam paraglajding.

Zanima li te speleologija?
Ja bih izginula i na pomisao skakanja :mrgreen:

Da zanima me,veoma impresivno i mislim da treba i znanja da istrazujes pecine i sve vezano za njih🔥✅

Da li bi imao paniku da se privremeno zaglavis u nekom skucenom pecinskom prostoru?

Ja bih izginula i na pomisao skakanja :mrgreen:

Da zanima me,veoma impresivno i mislim da treba i znanja da istrazujes pecine i sve vezano za njih🔥✅

Da li bi imao paniku da se privremeno zaglavis u nekom skucenom pecinskom prostoru?
Najvjerojatnije bi Dosta mi je bilo kada mi je rodak pokazivao svoje slike. Ne treba mi takvo iskustvo.

Da li si kad vozio/la quad?

Ne. Rekrativno veslam u sit-in kajaku po moru. Na zalost iz godine u godinu sve manje i manje :(

Svidaju li vam se mrkva hlace? (one koje idu iz sireg prema uzem i do iznad gleznja se nose)

Ne. Rekrativno veslam u sit-in kajaku po moru. Na zalost iz godine u godinu sve manje i manje :(

Svidaju li vam se mrkva hlace? (one koje idu iz sireg prema uzem i do iznad gleznja se nose)
Ehhh...steta onda :/
Ako mislimo na iste pantalone i ne.Nekako su katastrofa za proporciju celog tela.
Vidjam ih i na zenama i muskarcima?

Koji je tvoj regularni stil odevanja?

Зависи од догађаја. Од спортског, преко кежуал, па до панталона на ивицу. Највише ми прија кежуал, а помало сам и старомодан, не волим уске панталоне, и тај неки модерни стил.

Како је код тебе стање по том питању?

Зависи од догађаја. Од спортског, преко кежуал, па до панталона на ивицу. Највише ми прија кежуал, а помало сам и старомодан, не волим уске панталоне, и тај неки модерни стил.
И ја као Хелсинг.
Да ли сте зимогрожљиви?

Back