Игра истине III

• Začetnik teme Začetnik teme Vlado
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da sve tece u prirodi, vreme, voda, civilizacija ciklicno napreduje i stagnira, istorija se ponavlja, zivot se obnavlja, umiranje i radjanje, evolucija...sve se menja, zivot je fluidan - u tom smislu je zivot vecan (do sledeceg ledenog doba :mrgreen:)

Da li je zivot za mene kao jedinku ili moju dusu vecan-ne. Jednostavno se ne plasim smrti pa nemam potrebu za takvim verovanjem.

Koji savet biste voleli da ste culi i prihvatili pre desetak godina?

Jesam... jednom pre sedam-osam godina jednom decku poklonila ruzu. Sedeli smo u kaficu i naisla je ona zena koja prodaje cvece noseci pletenu korpu. Taj decko je poceo da se zali kako je to silovanje zdravog razuma, da se ti osecas lose ako ne kupis nekom ruzu, pa on ce to kao da uradi kad oseti potrebu, i to cvece je samo manipulacija...i onda ja onako revoltirana pozovem zenu da pridje nasem stolu i kupim mu ruzu. I kazem mu da je prijatnije mirisati cvet nego filozofirati pola sata o necemu sto treba da bude lep gest i nista vise.

To bas i nije bilo udvaranje vise priznavanje razocarenja jer je jedan od onih koji ne razumeju sustinu zenske emancipacije.

Ja volim cvece i kad mi poklanjaju prijateljice, rodjake ili muz, decko, svejedno...imam i sobne biljke po stanu.

Volite li vise da poklanjate ili da dobijate poklone?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back