Игра истине III

• Začetnik teme Začetnik teme Vlado
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad treba da vam ga opisujem, dobro onda saznacete musku verziju mene, malo stabilniju verziju mene. Malo visi od mene, par cm. Kosa tamno smedja malo duza od ramena, obrijane brade, puniji od mene :hahaha: da slusamo istu muziku [emoji813] da imamo ista razmisljanja, slicna, da me podrzava u onome sto zelim, motivise kao i ja njega. a vi se sad pravite da vam nisam opisala nekog. :rumenko:

Kako ste? Kako ste u prevodu pitajte nesto zanimljivo dok se ja ne smislim [emoji38]

Sad treba da vam ga opisujem, dobro onda saznacete musku verziju mene, malo stabilniju verziju mene. Malo visi od mene, par cm. Kosa tamno smedja malo duza od ramena, obrijane brade, puniji od mene :hahaha: da slusamo istu muziku [emoji813] da imamo ista razmisljanja, slicna, da me podrzava u onome sto zelim, motivise kao i ja njega. a vi se sad pravite da vam nisam opisala nekog. :rumenko:

Kako ste? Kako ste u prevodu pitajte nesto zanimljivo dok se ja ne smislim [emoji38]

Daj ti neku sliku ovoga sto si opisala, puniji od mene, visi od mene...? A koliko si ti visoka i koliko imas kg to niko ne zna :lol:

Dobro sam, sta ima?

Za partnersku ljubav jeste rekla bih.. sta vi mislite?

@La Loba ja sam 163, 41kg :hahaha: osoba X je slatko popunjena i mozda 5cm visa, mada shhhh!!! :rumenko:

Ha, pa ti si bas sitna :):heart:

Mislim da je zaljubljenost jako precenjena. Negde sam procitala da traje godinu dana, negde pise da traje dok se vrte leptirici...u svakom slucaju mrzim zaljubljenost! :evil:

Ovaj barisca je preskocio fizicku komponentu, samo karakter :lol:

Enivej, pitanje:

Da li ste monogamni ili vam svrlja pogled, ruka ili nesto trece okolo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back