Igor Pavličić izabran za novog gradonačelnika Novog Sada!

• Začetnik teme Začetnik teme 1234
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mene fascinirate vi Srbii z novog sada i uopste iz severne srbije koji ste za DS

tamo su vam u vrhu stranke sve neki hrvati.

ivana dulic, oliver dulic, sad ovaj pavlicic . kako dopustate da vas prepisavaju i jasu ovi hrvati u rodjenoj zemlji tamo gde ste vi vecina?

ja bih bio frustriran zbog toga da sam na vasem mestu....
a mi smo u Novom Sadu ipak na nekom visem civilizacijskom nivou i niko nas ne "prpisava " ili "jase":) ,sto jel to vama rade vasi vlastodrzci , neki gorstacki obicaj ,tradicija ili sta ?:think:

Mislim da poredjenje nije na mestu, kada se zna da je Vojvodina višenacionalna sredina. Srbi su u većini, al' to nije razlog da ostale isključimo iz političkog života, zar ne? Dovoljno smo podeljeni radi političkih ideja, još kad počnemo po nacionalnoj osnovi...Ako je novi gradonačelnik lojalan interesu svih gradjana bez obzira na ideju i nacionalnost, OK, a ako nije, saznaćemo. Bar smo specijalisti za nove izbore i promene kadrova na ključnim mestima ako ništa drugo...

Što se tiče tradicije, neće je Hrvat ,,pomeriti,,. Odgovornost na očuvanju leži u svim gradjanima, a ne na jednom čoveku.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6820504&postcount=49

Nema mesta frustraciji. Mi smo navikli na različitosti. Nije sve crno-belo.

Sećam se, nekada, na autobuskoj stanici u N.Sadu, dok ona teta izredja redosled polazaka sa perona na svim jezicima, ode autobus...;)

Šta bi tek rekli za Beograd, koga sve tamo nema, pa ako hoćeš, cela Srbija je šarena. Nekada nisi moga čuti ijekavski, a sad...Ko kaže da je čovek bolji ako je došao iz nekih krajina, od nekog Hrvata, Slovaka ili Madjara koji je tu generacijama?

Je l' istina da je Šešelj Hrvat? Nešto me nisu ubedili da nije...A?

pa ok razlicitosti . al da vam u strankama vedre i oblace hrvati kojih ima u vojvodini mozda 1% mislim to je stvarno skandal.

kako to da u hrvatskoj nema u vrhu nijednog srbina? kako tamo nije srbin gradonacelnik osijeka, vukovara, karlovca, zagreba?

Nema mesta frustraciji. Mi smo navikli na različitosti. Nije sve crno-belo.

Sećam se, nekada, na autobuskoj stanici u N.Sadu, dok ona teta izredja redosled polazaka sa perona na svim jezicima, ode autobus...;)

Šta bi tek rekli za Beograd, koga sve tamo nema, pa ako hoćeš, cela Srbija je šarena. Nekada nisi moga čuti ijekavski, a sad...Ko kaže da je čovek bolji ako je došao iz nekih krajina, od nekog Hrvata, Slovaka ili Madjara koji je tu generacijama?

Je l' istina da je Šešelj Hrvat? Nešto me nisu ubedili da nije...A?

Хех, па кад су те убедили да постоје ванземаљци шта има да те неко убеђује....

20f3sxs.jpg

Ти верујеш да је Шешељ Србин! Муахахаха... :rotf:

a mi smo u Novom Sadu ipak na nekom visem civilizacijskom nivou i niko nas ne "prpisava " ili "jase":) ,sto jel to vama rade vasi vlastodrzci , neki gorstacki obicaj ,tradicija ili sta ?:think:

pa brate ako u okviru tvoje stranke dolazi na celo neki lik koji je pripadnik neprijateljske nacije srbima, tj hrvat, i to , vrhunac svega, pored toga sto hrvata u vojvodini nema vise od 1% i ti to prihvatas kao normalno onda ti treba da se zapitas za svoje mentalno zdravlje.

yebote ovo bolje biti hrvat u vojvodini nego ne znam ti sta. ima li jos koji hrvat u vojvodini da je ostao a da nema neku funkciju ? :lol:

Матица српска је научно, књижевно и културно друштво са седиштем у Новом Саду. Матица српска
популарише и развија уметност, науку и књижевност.

Мисао о оснивању једног таквог удружења дао је Лукијан Мушицки Милошу Светићу, који ју је и
основао 1826. у Пешти.

П.С. Не пише се Матица Српска, већ Матица српска.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Па видим ја да се сада од Србије да се прави шугославија и да ће сви њени народи и народности имати
већа права од Срба...

Жив је Тито умро није док је Срба и Србије!
Stvarno visokouman komentar nema sta , mislim nije ti smetao hercegovacki Hrvat Seselj na celu Zemuna iz koga si potekla ,a sad ti smeta "Hrvat" Pavlicic na celu Novog Sada :confused:

Retkost danas čuti - nestranačka ličnost. Neka tako i ostane, ako je tačno...Treba ceniti po delu čoveka, a ne po krštenici.

Ех ћеро, мани се тих бајки са ТВ о цењењу некога по делима, то у реалном животу не постоји. Цењена си по припадности била то партијска, национална... небитно... не бих волео нико да је тако, али тако је и научи с тиме да живиш!

pa od onih koje predstavnici vlasti zapisavaju i jasu, mislim nisam znao da se taj obicaj jos uvek praktikuje al izgleda da i dalje postoji po nekim planinskim zabitima :sad2:

С тим мозгом ћеш умрети сам, без пријатеља, без икога... А знаш шта једино није тужно у томе? То што ћеш такав крај апсолутно заслужити, морална олупино!

Stvarno visokouman komentar nema sta , mislim nije ti smetao hercegovacki Hrvat Seselj na celu Zemuna iz koga si potekla ,a sad ti smeta "Hrvat" Pavlicic na celu Novog Sada :confused:

Па јесте, "хрват" Шешељ седи 5 година у Хагу због вербалног деликта и великосрпског шовинизма и хегемонизма...

Па видим ја да се сада од Србије да се прави шугославија и да ће сви њени народи и народности имати већа права од Срба...

Жив је Тито умро није док је Срба и Србије!

Хех, па кад су те убедили да постоје ванземаљци шта има да те неко убеђује....

Ти верујеш да је Шешељ Србин! Муахахаха... :rotf:

Banalizuješ. Slogan ,,želim da verujem,, ne odnosi se na verovanje u postojanje vanzemaljaca, valjda se ne mora objašnjavati simbolika avatara i slične stvari. Pusti ti Skali i Moldera, ovo je Srbija.

A što se tiče Šešelja, ne znam šta je smešno, čovek se ubi od dokazivanja da nije Hrvat. Tebi je dokazao, možda?

С тим мозгом ћеш умрети сам, без пријатеља, без икога... А знаш шта једино није тужно у томе? То што ћеш такав крај апсолутно заслужити, морална олупино!
ti si genije definitivno -napisao si celu autobiografiju u samo dve recenice ,to je nesto :super:

Ех ћеро, мани се тих бајки са ТВ о цењењу некога по делима, то у реалном животу не постоји. Цењена си по припадности била то партијска, национална... небитно... не бих волео нико да је тако, али тако је и научи с тиме да живиш!

Yebi ga, onda primi moje saučešćče, s obzirom da ti je gradonačelnik nestranačka ličnost...Nema tu sreće, po tvojoj teoriji...Pa još Srbin.

Back