Иги Поп Лазић, напала Вучића

mecko, naprdujes, sledeci put "svaka budala" vazice stvarno za budale, a pogodi gde ih ima najvise

Pa ako treba da pogađam....Moram priznati da su se u poslednjim epizodama radikali prilično istakli....raspade im se stranka od tolikog isticanja u skupštini. Mogli su nešto da ostave i za kuću.

princip koliko rezultata tolilo para se kosi sa ovim i ovakvim rezmom, on je direktan nastavak i sukcesor socijalistickog, ili da budem jasniji trose drzavne pare bez obaveze da ih zarade ili da omoguce zaradu, sede u organima pare stizu oni rasporedjuju i ostvaruju licnu i partijsku korist, deo naraoda im se ulizuje sto mora... jel treba jos
To što ti misliš da bi kombinacija nekih drugih partija bila nastavak nečeg drugog ili začetnik nečeg novog u tom shvatanju vlasti, plašim se da pokazuje samo tvoju naivnost.

a to sto nisi poslanik niti vlast dobro je i za tebe i za sve ostale, imas kratak demokratski fitilj kada ne ide kako si zamislio i kako hoces, cekaju te brojne gorke pilule u buducnosti, navikavaj se,ili meditiraj
:dontunderstand: Opet neka kvazipsihološka analiza? Nikad nisam shvatala potrebu nekih ljudi da se bave životom i budućnošću nepoznatih im osoba... A jel' radiš i horoskop?

mecko,
pod 1. napredak ti je spor i bolan, vidis samo radikale, ali iza njih je (ne uz vas) vise od pola srba
pod 2. naivan jesam, valjda mi je to kvalitet
pod 3. zbog loseg rezima vec se stvara zametak novog, pogotovo kod mladih, menjaj stranu dok je vreme, mnogo su uzeli ovi
pod 4. opet isto, palis se, u politici dobro gledaj oko sebe i dobro razmisli kad nesto kazes, moze ti sutra trebati bas taj koga si opalio

a horoskop, posto sam naivan, ja samo vidim kako bi trebalo, a ne sta ce biti

mecko,
pod 1. napredak ti je spor i bolan, vidis samo radikale, ali iza njih je (ne uz vas) vise od pola srba
pod 2. naivan jesam, valjda mi je to kvalitet
pod 3. zbog loseg rezima vec se stvara zametak novog, pogotovo kod mladih, menjaj stranu dok je vreme, mnogo su uzeli ovi
pod 4. opet isto, palis se, u politici dobro gledaj oko sebe i dobro razmisli kad nesto kazes, moze ti sutra trebati bas taj koga si opalio

a horoskop, posto sam naivan, ja samo vidim kako bi trebalo, a ne sta ce biti

Džaba ja pokušavam da komuniciram sa isključivim čovekom koji samo sebe čuje ....
pod 1. Zaebi te pokušaje pripisivanja generalizovanja glasača na osnovu ponašanja izbljuvaka partije. Zapitaj se da li ti možda imaš problema sa tim.
pod 2. Tvoj izbor, neću da se mešam
pod 3. Ja ti ponavljam da bi i druga kombinacija na isti način funkcionisala. Upoznala sam na raznim lokalima dovoljno i ovakvih i onakvih, iz obe opcije, a obrazac ponašanje ostaje isti, u najboljem slučaju je promenjen nedovoljno ili na kratko.
pod 4. tako treba da se ponaša onaj ko od politike 'leb jede. Puno značaja pripisuješ ovim diskusijama po forumu, zamisli kad bih se tako palila, pa ne bi mi ostalo energije za stvaran život.

Potpredednica Srpske radikalne stranke (SRS) Gordana Pop-Lazić izjavila je danas da to što se Aleksandar Vučić još nije oglasio po pitanju sukoba u stranci pokazuje da nije dorastao situaciji u toj partiji i državi. "Ne znam gde se on nalazi, valjda njegova majka zna, ja mu nisam majka i ne interesuje me gde je", rekla je potpredednica SRS-a.

Pop-Lazić je optužila doskorašnjeg zamenika predsednika stranke
Tomislava Nikolića da je sukob u stranci dugo planirao i da su u to
bile umešane strane i domaće tajne službe bezbednosti.

Sve po malo.

Back