iGENEA , ДНК резултати

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakva je razlika izmedju Srpkinje i Ruskinje:

CECA

Ceca-svetlana-ceca-raznatovic-1037367_457_604.jpg

Maria Sharapova

maria-sharapova-1.jpg

Jeste li i dalje braca po krvi sa rusima :hahaha:

ti si stvarno covek sa niskim IQ.
Svi su ti dokazi epohalniji od epohalnijeg.....
Uostalom, mogao si da se malo potrudis da nadjes srpkinukoja lici na Sarapovu i Ruskinju koja lici na Cecu. Medjutim, to je malo dalje od tvog IQ dometa.

Ali.... sta da se radi kada je rahmetli Alija brat po krvi sa Rusima a Ceca sa Ilirima.

Kakva je razlika izmedju Srpkinje i Ruskinje:

CECA

Ceca-svetlana-ceca-raznatovic-1037367_457_604.jpg

Maria Sharapova

maria-sharapova-1.jpg

Jeste li i dalje braca po krvi sa rusima :hahaha:

Велика, Цеца је припадница динарског типа а Шарапова припадница источнобалтијског типа коме припада само петина Руса. Иначе петина Руса припада и динарском типу. Највећи део норичком, а један мањи понтском типу. Има и малобројна косоока популација.

Да ли си ти некад видео Руса?

Велика, Цеца је припадница динарског типа а Шарапова припадница источнобалтијског типа коме припада само петина Руса. Иначе петина Руса припада и динарском типу. Највећи део норичком, а један мањи понтском типу. Има и малобројна косоока популација.

Да ли си ти некад видео Руса?

Znaci i rusi su srbi :klap:

Rusi su Slaveni i bar 80% njih je svetlog profila,tipicno slavenski.

ostavite se sad dinarskog ili nedinarsakog tipa,ja vas pitam : jestel' braca po krvi sa rusima ko sto pricate?
Srba vise ima garavih nego plavih,a kod rusa je obrnuto.
Ovakve vase izjave ne priznajem,hocu konkretan odgovor.

kad smo vec kod baltida......

85e056118743.jpg

tu spadaju pribalticke republike, severosistocna Nemacka, Rusija, i finska.

ovo je njihova istocna varijanta
c95810732b7e.jpg

(severozapadna Rusija i Pribaltika)

a ovo je zapadna....
f843fe1b494e.jpg

sve prethodne zemlje plus Poljska i Skandinavija.

Pa sad... za ljubitelje plavusa mislim da je izbor vise nego ocigledan

kad smo vec kod baltida......

85e056118743.jpg

tu spadaju pribalticke republike, severosistocna Nemacka, Rusija, i finska.

ovo je njihova istocna varijanta
c95810732b7e.jpg

(severozapadna Rusija i Pribaltika)

a ovo je zapadna....
f843fe1b494e.jpg

sve prethodne zemlje plus Poljska i Skandinavija.

Pa sad... za ljubitelje plavusa mislim da je izbor vise nego ocigledan

Ja ovde samo vidim plave i svetlo smedje osobe,tipicno Germanski i Slavenski.
da ne spada i ceca u ovu grupu,ili mozda ganci mladen sa svojom ganci anabelom (da ne nabrajam ostalu estradu jer skoro svi su garavi tj. ''ganci'')...

da ne spada i ceca u ovu grupu,ili mozda ganci mladen sa svojom ganci anabelom (da ne nabrajam ostalu estradu jer skoro svi su garavi tj. ''ganci'')...

Тачно, естрада у Србији је препуна Цигана. То је опште позната ствар. Добро певају, и не само у Србији него и у Целој Европи су оставили траг у музици.
А у антропологију се разумеш ко Марица у кривак.

koji si ti mutant, covece... znas li ti da citas sta je napisano ispod fotografija?

jedan veliki deo rusa ti izgleda ovako.....
c398ed62efff.jpg

ili ovako.....

\
027542c4c54e.jpg

ili ovako.....

de63167bbbb4.jpg

ili ovako......

41a15557991a.jpg

Samo za tvoju informaciju, Julija Timoshenko je vestacka plavusa. U stvari je gara.

koji si ti mutant, covece... znas li ti da citas sta je napisano ispod fotografija?

jedan veliki deo rusa ti izgleda ovako.....
c398ed62efff.jpg

ili ovako.....

\
027542c4c54e.jpg

ili ovako.....

de63167bbbb4.jpg

ili ovako......

41a15557991a.jpg

Samo za tvoju informaciju, Julija Timoshenko je vestacka plavusa. U stvari je gara.
Opet ja ovde vidim smedje osobe,tacnije tamno smedje.
nidje nema gara ko sto je ceca,ili eto Dragana Mirkovic.
daj covece jednom si se obruko sa tvojim znanjem ne moras vise,dovoljno je jednom :bye:

ti jednostavno ne vidis posto pojma nemas o antropologiji.a jos vise pojma nemas o genetici. Za tebe je iluzorno govoriti o geografskom faktoru i formiranju lokalnih fenotipova.

Da dopunim spisak....
781778244985.jpg

Jug Rusije, ukljucujuci delove Kavkaza..... Tip se zove Kavkazion i ne treba ga mesati sa nekim drugim Kavkaskim antropoloskim tipovima.

Inace, ovaj drugi na slici ti je bivsi mudzahedin a sada je predsednik Cecenije, republike u sastavu RF. i ratuje protiv mudzaheda.. (fuuu..... koji izdajnik)

ti jednostavno ne vidis posto pojma nemas o antropologiji.a jos vise pojma nemas o genetici. Za tebe je iluzorno govoriti o geografskom faktoru i formiranju lokalnih fenotipova.

Da dopunim spisak....
781778244985.jpg

Jug Rusije, ukljucujuci delove Kavkaza..... Tip se zove Kavkazion i ne treba ga mesati sa nekim drugim Kavkaskim antropoloskim tipovima.

Inace, ovaj drugi na slici ti je bivsi mudzahedin a sada je predsednik Cecenije, republike u sastavu RF. i ratuje protiv mudzaheda.. (fuuu..... koji izdajnik)

Da nemaju mozda malo siptarske face ovi na slici? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back