- Poruka
- 5.005
Kakva je razlika izmedju Srpkinje i Ruskinje:
CECA
Maria Sharapova
Jeste li i dalje braca po krvi sa rusima
CECA
Maria Sharapova
Jeste li i dalje braca po krvi sa rusima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kakva je razlika izmedju Srpkinje i Ruskinje:
CECA
![]()
Maria Sharapova
![]()
Jeste li i dalje braca po krvi sa rusima![]()
Велика, Цеца је припадница динарског типа а Шарапова припадница источнобалтијског типа коме припада само петина Руса. Иначе петина Руса припада и динарском типу. Највећи део норичком, а један мањи понтском типу. Има и малобројна косоока популација.
Да ли си ти некад видео Руса?

Znaci i rusi su srbi
Srba vise ima garavih nego plavih,a kod rusa je obrnuto.
.
kad smo vec kod baltida......
![]()
tu spadaju pribalticke republike, severosistocna Nemacka, Rusija, i finska.
ovo je njihova istocna varijanta
![]()
(severozapadna Rusija i Pribaltika)
a ovo je zapadna....
![]()
sve prethodne zemlje plus Poljska i Skandinavija.
Pa sad... za ljubitelje plavusa mislim da je izbor vise nego ocigledan
Dobro ti je rekao Lesandar, nisi ti u zivotu video Rusa.
75% Rusa su tamnokosi.

Ja ovde samo vidim plave i svetlo smedje osobe,tipicno Germanski i Slavenski.
da ne spada i ceca u ovu grupu,ili mozda ganci mladen sa svojom ganci anabelom (da ne nabrajam ostalu estradu jer skoro svi su garavi tj. ''ganci'')...
Bog da ti pomogne![]()
da ne spada i ceca u ovu grupu,ili mozda ganci mladen sa svojom ganci anabelom (da ne nabrajam ostalu estradu jer skoro svi su garavi tj. ''ganci'')...
Гараво бусенче?Samo za tvoju informaciju, Julija Timoshenko je vestacka plavusa. U stvari je gara.
Opet ja ovde vidim smedje osobe,tacnije tamno smedje.koji si ti mutant, covece... znas li ti da citas sta je napisano ispod fotografija?
jedan veliki deo rusa ti izgleda ovako.....
![]()
ili ovako.....
\![]()
ili ovako.....
![]()
ili ovako......
![]()
Samo za tvoju informaciju, Julija Timoshenko je vestacka plavusa. U stvari je gara.

Opet ja ovde vidim smedje osobe,tacnije tamno smedje.
nidje nema gara ko sto je ceca,ili eto Dragana Mirkovic.
daj covece jednom si se obruko sa tvojim znanjem ne moras vise,dovoljno je jednom![]()
A ja te opet pitam, kako to da ja nisam garava, a cistokrvna Srpkinja sam?

Pa ni ja nisam garav.
Plav sam i imam zelene oci.
I nisam srbin da vam kazem unapred![]()

ti jednostavno ne vidis posto pojma nemas o antropologiji.a jos vise pojma nemas o genetici. Za tebe je iluzorno govoriti o geografskom faktoru i formiranju lokalnih fenotipova.
Da dopunim spisak....
![]()
Jug Rusije, ukljucujuci delove Kavkaza..... Tip se zove Kavkazion i ne treba ga mesati sa nekim drugim Kavkaskim antropoloskim tipovima.
Inace, ovaj drugi na slici ti je bivsi mudzahedin a sada je predsednik Cecenije, republike u sastavu RF. i ratuje protiv mudzaheda.. (fuuu..... koji izdajnik)

Драгана Мирковић је из влашког краја и могуће је да има цинцарске корене.Opet ja ovde vidim smedje osobe,tacnije tamno smedje.
nidje nema gara ko sto je ceca,ili eto Dragana Mirkovic.
daj covece jednom si se obruko sa tvojim znanjem ne moras vise,dovoljno je jednom![]()