Prelistala sam sve stranice, ali prelistaću opet, pošto ne mogu da se sjetim gdje si pisao
hvala na lijepim željama 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Miroslave, ja baš i strahujem od toga da se, kako kažeš, ne uljuljkam, pošto godinama gledam i slušam vijesti, filmove, muziku na engleskom i godinama ćaskam i pišem po forumima na engleskom. Tu mi je doduše dobra strana što sam svjesna da u internet komunikaciji kratim riječi i što sam u svakom formalnom pismu koje sam dosad slala u inostranstvo obraćala pažnju na gramatička pravila.
Ja sam samo taj tip da uvijek imam fobiju od ispita, zamišljam ih ne znam kakvim pa se sva istripujem, u tom smislu značilo bi mi da se saberem i da ne smatram ovo nemogućom misijom. Opet, kao što rekoh, treba mi minimum 6.0 pa strahujem i da to ne shvatim kao nešto baš lako pa da omanem. Starci već kukaju da ću da ih raskućim
Isčitaću sve što treba, vježbati speaking i writing, a listening imam gotovo svaki dan, s obzirom da mi tv stalno priča engleskiprebaciću se samo sa serija na vijesti.
ja treći put polažem,jbg.
Imao sam 5,a trebalo mi je 5,5 ili više.Najveći mi je problem speaking,jer sam imao pasivno znanje engleskog,čak ga nisam imao ni u školi, osim na faxu.Mislim da imam više psihološku barijeru,a da ti nepričam da moram na dan polagabnja da krenem u 5 ujutro,da bi stigao na polaganje.Celo jutro voziš,pa 3 sata polaganja,i onda ti zakažu speaking kao ovog puta u 15.30.Šta da se radi kada sam u provinciji?Šta ti je do sada bilo problematično? Koje su ti ocene potrebne?
pitanjce: ukupna ocjena IELTS testa je zaokruženi prosjek sve četiri ocjene?
npr. 6.5+7+7.5+8=7.25 -> 7
šta ti znači ocjena 4?Pozdrav. Interesuje me sa nekim srednjim nivoom znanja eng. jezika (svakodnevno koriscenje na poslu - citanje dokumenata i korespodencija, povremena komunikacija, gledanje bbc-ja itd) koliko je odprilike potrebno vremena da se spremi ispit za ocenu min 4 za sva cetiri dela testa. Hvala unapred na informacijama :-)