- Poruka
- 50.263
..kad tako postavis stvari, meni to izgleda sasvim moguce...Hoćeš reći da iz mladih generacija koje su idioti, a koje moraju naslediti ove inteligentne, učiniće da svaka sledeća vlada bude gluplja?
..bas kao u filmu...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..kad tako postavis stvari, meni to izgleda sasvim moguce...Hoćeš reći da iz mladih generacija koje su idioti, a koje moraju naslediti ove inteligentne, učiniće da svaka sledeća vlada bude gluplja?
..bas kao u filmu...Ali vladajuća elita će uvek imati inteligentne ljude koji neće biti zatupljeni kao ogromna većina ljudi. Upravo zato što vladaju i znaju kako otupeti ljude, neće dozvoliti da takvi dođu na vlast. Uvek će imati svoje predstavnike...kad tako postavis stvari, meni to izgleda sasvim moguce.....bas kao u filmu...
Nije oboleo, prosto ne vidi svoju svrhu..ocekivano je da obrazovan covek vidi svoju svrhu, nadje svoju svrhu,A zašto bi obrazovanje bilo krivo za nečiju genetsku predispoziciju, sposoban ili nesposoban? Ima li analize, da li je dečko možda oboleo, kakvo mu je stanje psihe, motivacije, okruženja...? Ne možemo na osnovu pojedinačnih i izdvojenih slučajeva da okarakterišemo obrazovanje kao krivca za nečiji mentalni sklop.
Spavao....sta bi prvo uradio?![]()
hm.. pa i neki veliki umovi nisu vidjeli svrhu, nazivali su je apsurdom.Nije oboleo, prosto ne vidi svoju svrhu..ocekivano je da obrazovan covek vidi svoju svrhu, nadje svoju svrhu,
prenese znanje...njega a i mnoge je obrazovanje zaustavilo u vremenu i prostoru...
Velika zabluda mislecih ljudi je da je misljenje izvor zivota a ne obrnuto..
na krstiU svetu slepih, onaj ko vidi biva razapet na krst.![]()
Idiokratija nije nastala iz demokratije, već iz idiokratije, koja je vladala pre demokratije, Pa je demokratija danas samo čerka one ranije idiokratije. I kad ova sadašnja demokratija porastedo kraja i poćne okolo da se sa svakim seksa, pa ostane trudna i dobije čerku i njena ćerka će takođe da bude neka vrsta idiokratije. To je prirodno pravilo "sa oca na sina i sa majke na čerku". Pa tako uvek iznova, sa mog robovlasništva na moj feudalizam, pa sa mog feudalizma na moj kapitalizam, pa sa mog kapitalizma na moj fašizam, pa sa mog fašizma ponovo na moj kapitalizam i tako dalje, sve po prirodnom principu "sa mojega na mojega". tj. iz jedne idiotarije u drugu. I tako će uvek sve nove i nove idiotarije jedna iz druge da se rađaju, dok genetika ne uznapreduje do stupnja da otkrije ZAKON POSTOJANJa i pomoću njga ne izvrši genetski inženjering na idiotariji koja tada bude vladalia, tj. oplodi je za TAKONOM PODTOJANJA , pa će tada idiotarije da prestanu da prroizilaze jedna iz druge i svet će posle toga doveka da nastavi da živi u zdravlju, veselju, ljubavi, miru i duhovnom i materijalnom blagostanju.Mislite li da je Idiokratija naslednica Demokratije i zasto se to desava?
...o tome se i radi, upravo odgajamo cetvrti stalez po neboderima...
Jos uvek smo treci stalez i mozda imamo sanse da se izvucemo..mozda...
..Sam si sebe oterao nepotpunim izlaganjima..ocekujes da svi znaju ono sto ti znas a to se
Misticni zove nadobudnost i uobrazenost a ko to moze da trpi...

, кога интересује политикологија и политичка филозофија, ....
... добро је Крстарици и политикантство, само ви развијајте 4ти сталеж... 

NIsi rekla na koga se ovo odnosi?...ccc pazi kad mi je simpa tvoj entuzijazam da uticaj na SISTEM
izvršiš preko foruma..koji, uzgred budi rečeno, nije stručnog već zabavnog karaktera...![]()

genijalci budu dijabole, a propaliteti iz skola uspesni porodicni ljudiIdiokratija -najpribliznija definicija termina -vladavina gluposti nad pamecu...
..a ustvari je rec o SF komediji iz 2006. god. koja je u ovo neko vreme postala, svojevremeno nezapazeno a danas genijalno ostvarenje
u smislu, ni manje ni vise nego, prorocanstva...kad ga gledas ne znas dal da places il da se smejes jer jasno vidis kuda ovaj svet ide...
Kratak opis filma...
..."prosecan momak koji se nakon neuspelog eksperimenta s hibernacijom probudio u dalekoj budućnosti 2505. i shvatio da je ceo svet zaglupeo zbog masovne komercijalizacije i besmislenog TV programa. Tako je postao najpametnija osoba na planeti. Sada "prosečni Džo" ima zadatak da evoluciju ljudi vrati na pravi put. Pun oštrog sarkazma i neverovatnih gegova, „Idioti budućnosti“ će vas zasmejati bilo da ste genije ili idiot!"
Svedoci smo ovog modernog " demokratskog" doba gde nam deca postaju, iz nekog razloga a po opseznim istrazivanjima, sve gluplja i gluplja...
Dakle, sa novim narastajima idiota, sto je "Idiokratija" ocitija, manje ce biti shvacena, a i to se trenutno dogadja. Idiot ne zna da je idiot
i niko mu ne moze objasniti da gresi, on jednostavno ne kapira a ima sva prava ovog sveta na svojoj strani..
Ono malo preostalih inteligentnih ocajnicki pokusava da ocuva "kolektivni razum" vrste i naravno ne uspeva jer jedan pametan
na deset glupih nista ne moze da uradi...glupost pobedjuje..
Mislite li da je Idiokratija naslednica Demokratije i zasto se to desava?
Da!A Ljubo se ponadao da si njemu..
Dobra ti tema......ccc pazi kad mi je simpa tvoj entuzijazam da uticaj na SISTEM
izvršiš preko foruma..koji, uzgred budi rečeno, nije stručnog već zabavnog karaktera...
A igra se zove damin gambit, žrtvuješ nevažnog klona da otvoriš figure za napad...