Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.560
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to jako plitko i brzinski urađeno. Zato i idemo u ideokratiju, ne primećujući gde smo šuplji. Džabe ja pričam deci, budi častan, plemenit, hrabar ako ga društvene mreže i okruženje uče , budi budala i glup, dobićeš lajkove...primer.Duhovnost je iz škola proterana. Ne mislim na religije, nego baš na duhovnost.
Tu je zastupljen strogo materijalistički pogled na svet. Kako ćeš da progledaš
kada sve vreme učiš naopako?
Eto još jednog dokaza da je taj fim idijot i napravio. Ne znam da li je nekoZanimljivost vezana za film Idiokratija, likovi u filmu uglavnom nose Crocs papuče, jer su autori filma mislili da iste izgledaju retardirano i samo idiot može da ih nosi![]()
Ne razumem šta me pitaš.Кога?
Децу?
I to jako plitko i brzinski urađeno. Zato i idemo u ideokratiju, ne primećujući gde smo šuplji. Džabe ja pričam deci, budi častan, plemenit, hrabar ako ga društvene mreže i okruženje uče , budi budala i glup, dobićeš lajkove...primer.
Nisu deca sve gluplja i gluplja, vec je komparativna prednost opsteg obrazovanja snizena, i onda logicno deca biraju nesto drugo.
Kada vide da su vam pare i drustveni status bitniji od opsteg obrazovanja, na svim nivoima, deca ce logicno da biraju to sto vide kod vas.
To je cak i inteligentan izbor inteligentnih bica.
Dobro bre Mysti, nisam mogla da nabrajam sve vrline kojima ih učimo, amanУчи их способности, снази, онда вреди храброст и част.
Не разумете дефект

Ne razumem šta me pitaš.
Radi se o tome da ne moraš ni da ih učiš vrlinama, ako se sve obrne. UmestoI to jako plitko i brzinski urađeno. Zato i idemo u ideokratiju, ne primećujući gde smo šuplji. Džabe ja pričam deci, budi častan, plemenit, hrabar ako ga društvene mreže i okruženje uče , budi budala i glup, dobićeš lajkove...primer.
Radi se o tome da ne moraš ni da ih učiš vrlinama, ako se sve obrne. Umesto
da svest nastaje iz materije, materija nastaje iz svesti. Dalje se sve samo posloži.
To su samo dva potpuno različita pogleda na svet i ne mogu se kombinovati.
Kao, malo jednog, malo drugog. Ne biva..
Ne brini, ni on sam sebe ne razume.Ne razumem šta me pitaš.
Hoćeš da se sama prikucam na krst, da se ne mučiš?Шта је ово сад?
Па какве су ово њу-ејџ чарламе??

Hoćeš da se sama prikucam na krst, da se ne mučiš?
A ti si se baš potrudio da objasniš šta misliš. Sad bih ja tebala da pitamЗашто то да урадиш.?!?
Цинизам као добар почетак декаденције

Nije. Demokratija pruža jako podmuklim i inteligentnim ljudima da upravljaju ovcama. Oni će te ovce održavati glupim kako bi mogli trajno da glasaju za njih. Idioti nikada neće steći mesto vladajućeg i samim tim idiokratija je neostvariva.Mislite li da je Idiokratija naslednica Demokratije i zasto se to desava?
Nije. Demokratija pruža jako podmuklim i inteligentnim ljudima da upravljaju ovcama. Oni će te ovce održavati glupim kako bi mogli trajno da glasaju za njih. Idioti nikada neće steći mesto vladajućeg i samim tim idiokratija je neostvariva.
Oni koji "vladaju" - "upravljaju" njama nisu nimalo glupi. Narod jeste.Мислиш на дијаболике.?!?
Искварено друштво кретенизује и регресира становништво из генерације у генерацију.
Oni koji "vladaju" - "upravljaju" njama nisu nimalo glupi. Narod jeste.
Hoćeš reći da iz mladih generacija koje su idioti, a koje moraju naslediti ove inteligentne, učiniće da svaka sledeća vlada bude gluplja?Прочитај поново.
Трансгенерацијски процес
...o tome se i radi, upravo odgajamo cetvrti stalez po neboderima...Кретенизовано цивилно друштво у које се улази неприметно...вауу, четврти сталеж
Због тога си ме протерала са филозофије
Или због надируће идиократије на крстарици...
![]()

...nije samo Srbija...Glupi pobeđuju pametne iz tri razloga:
1) Mnogo ih je više
2) I da ih je manje, mnogo su glasniji i agresivniji od pametnih tako da u svakom sukobu odnose pobedu širenjem straha i panike svojom agresijom. Da stvar bude još gora, Srbi imaju jednu užasnu i glupu izreku koja glasi ''Pametniji popušta'' i koja dodatno doprinosi pobedi glupih
3) Mnogo su skloniji grupisanju i organizovanju u klanove, za razliku od pametnih koji su individualci. Tako organizovani lako pobeđuju jednog po jednog pametnog individualca, dok ostali pametni stoje okolo i gledaju, ne znajući da li da pomognu ovom nesretniku ili da se drže tradicije i ne ulaze ni u kakve grupe.
Srbija je pravi primer pobede gluposti nad pameću, s tim što je ovde glupost oduvek imala izdašnu podršku vlasti, kojoj je u interesu da njeni podanici budu slabije inteligencije.