- Poruka
- 3.083
Kriziranju je sklon onaj koji sebe posmatra kroz prizmu raznoraznih zivotnih uloga. Gubitak identiteta je, po meni, odricanje od Boga. Iz razloga sto je On jedina konstanta i srz svakog zivog bica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kriziranju je sklon onaj koji sebe posmatra kroz prizmu raznoraznih zivotnih uloga. Gubitak identiteta je, po meni, odricanje od Boga. Iz razloga sto je On jedina konstanta i srz svakog zivog bica.
Tačno...Ja nisam niko (niko uspješan u nečemu niti bitan) i ništa (nisam čak nikome ni majka, mada to je moj izbor)Kriziranju je sklon onaj koji sebe posmatra kroz prizmu raznoraznih zivotnih uloga.

....više ne živim ni u Beogradu jer konačno imam stan u Kragujevcu i tu živim, ali ni za Kragujevcane nisam Kragujevcanka jer sam "juče došla"
....
Tako je u svakoj sredini medju ljudima koji bi da imaju veca prava nego drugi. problem dodjosa je sto zele pripadnost, a zasto, bog cega znati. Cemu davati razlog budalama da te ucenjuju, zasto se izlagati neprijatnostima od budala?Za Kragujevčane niko nije dovoljno Kragujevčanin!
Sama ptica Kraguj da uzme LK sa prebivalištem u KG-u, ne bi bila dovoljno Kragujevčanin, odmah bi dobio pridev dodjoša, te dal je doleteo sa Prokletija, dal sa Dinare ili sa Peštera.
Nikome i nikoga, nego mene ceo zivot zbunjivalo pitanje "Odakle si?"A не знам, нисам размишљала о томе. Коме треба да се похвалим тим идентитетом или кога треба да импресионирам?
kome ne valja? Kao da sam mogla da biram sa kim ću da komuniciram...Sta znaci ne valja?kome ne valja?
Ne mogu da verujem da sa takvim ljudima komuniciras....
A pa evo zamislio...i sednem na kamenu ogradu i pitam se " kud sam poso, gde sam kreno"Kao da sam mogla da biram sa kim ću da komuniciram...
Zamisli da ti napustiš kuću (da ne kažem "svoju", ali jedinu za koju znaš) sa 14godina i kreneš
Dogovoreno, ja ti i nisam za neku komunikaciju...Koja sprdačina sa mojim životom c, c, c
Ko te yebe što je tebi teško, taj rad.
Sram te, bre bilo, podsmevaš mi se što su moji roditelji 90ih ostali na ulici jer su bili podstanari i pošteni ljudi pa se nisu snašli.
Za jedno si u pravu, mogu da biram sa kim ću da komuniciram, sa tobom više ne, barem ovde i o ovome.
Pa malopre reče na onoj temi da si zatrudnela iz čistog takmičenja sa drugaricom mada ja još uvek mislim da je to bila šala, jebi.ga ako se tako postaje roditelj smhИмала сам кризу идентитета кад сам (први пут) била у другом стању. Нисам знала како себе да доживљавам тада.
Pa malopre reče na onoj temi da si zatrudnela iz čistog takmičenja sa drugaricom mada ja još uvek mislim da je to bila šala, jebi.ga ako se tako postaje roditelj smh
Imam dete, sad je već velika, ima 12 i poРодитељем је важно постати, што и теби желим.
Зашто криза идентитета? Зато што више нисам знала да ли сам дерле или тетка.