Ideje i predlozi za forum

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne razumem,,..zasto bi imao listu svojih poruka?..nju imas u svom profilu.

Postoji u Vaš sadržaj

Screenshot_9.png

..taj forum je izbacen iz novih poruka jer su se ljudi bunili posto stalno iskacu poruke sa tog foruma jer se tamo stalno nesto pise.

Na Politici se mnogo više piše i ja sad treba da tražim da se isključi Politika?

Samo je jedan član to tražio koliko vidim, i odmah se želje ispunjavaju? 🤔

Evo ja tražim da se LJiS izbaci iz novih poruka, stvarno me ne zanima čiji je duži ili širi,
da li se "ona stvar" troši kao sapun, koliko puta ste se danas"šamarali"...i ostale nebulozne teme sa tog pdf-a.

Na Politici se mnogo više piše i ja sad treba da tražim da se isključi Politika?

na igricama je specifican tip postova koji ne zanimaju ostale koji ne igraju igrice..
poenta novih poruka je da ljudi vide nesto zanimljivo van foruma koje uobicajeno prate..igrice izlaze iz tog kalupa jer su one iste i ko zeli da ih igra ici ce na te foruma..sigurno nema svrhe da u novim postovima stoje rimski brojevi jedan iza drugog na primer :)

na igricama je specifican tip postova koji ne zanimaju ostale koji ne igraju igrice..
poenta novih poruka je da ljudi vide nesto zanimljivo van foruma koje uobicajeno prate..igrice izlaze iz tog kalupa jer su one iste i ko zeli da ih igra ici ce na te foruma..sigurno nema svrhe da u novim postovima stoje rimski brojevi jedan iza drugog na primer :)

I na LjiS-u je ista situacija tabe.
Šta to ima novo uopšte da se vidi na tom pdf-u osim prežvakavanja istih tema već 15 godina?
Ko želi da ide na LjIS ide tamo, isto kao i kod Igrica.

Nemoj da potcenjuješ igrice kao i ostali koji ih ne poznaju.
Na igricama se lepo može videti ko koliko zna/ne zna, šta je zapamtio/zaboravio iz osnovne škole...itd...itd.
Rimski brojevi i nisu baš mačji kašalj, mnogi sa tog LJiS-a bi se sapleli o prvu gredu :rotf:
Nema mnogo nas koji igramo tu igru pa teško da bi se to desilo.

Evo drugog predloga.
Mislim da bi trebalo izbaciti Nove poruke na profilima.
Profili nisu teme, zašto je ovo vidljivo svima, čak i posetiocima koji nisu ulogovani?
Šta je neko stavio prijatelju na zid tiče se samo te 2 osobe, nikoga više, ovako je sve na izvol'te. :ceka:

Ako sam dobro razumela, Igre bez granica se ne prikazuju u novim porukama da ne zatrpavaju važne poruke :mrgreen:
Mene, na primer, pf Politika ič ne zanima!
Teme na LjiS-u imaju interesantne naslove, ali ne i sadržaj. Koga još zanima diskriminacija žena (koja je Pravilnikom zabranjena)od pojedinih članova?!

Na priloženom linku usmerenom ka ovoj temi, zapazila sam da je samo jedan član dao predlog za ukidanje Igara.
Ako su nevažne, zašto radi brojač postova na Igrama bez granica?

Ili vratite Igre na opciju 'nove poruke', ili ukinite brojač postova.
I ja mislim da su teme i Igrama edukativnije od mnogih tema koje se prikazuju u Novim porukama.

I na LjiS-u je ista situacija tabe.
Šta to ima novo uopšte da se vidi na tom pdf-u osim prežvakavanja istih tema već 15 godina?
Ko želi da ide na LjIS ide tamo, isto kao i kod Igrica.

Nemoj da potcenjuješ igrice kao i ostali koji ih ne poznaju.
Na igricama se lepo može videti ko koliko zna/ne zna, šta je zapamtio/zaboravio iz osnovne škole...itd...itd.
Rimski brojevi i nisu baš mačji kašalj, mnogi sa tog LJiS-a bi se sapleli o prvu gredu :rotf:
Nema mnogo nas koji igramo tu igru pa teško da bi se to desilo.

Evo drugog predloga.
Mislim da bi trebalo izbaciti Nove poruke na profilima.
Profili nisu teme, zašto je ovo vidljivo svima, čak i posetiocima koji nisu ulogovani?
Šta je neko stavio prijatelju na zid tiče se samo te 2 osobe, nikoga više, ovako je sve na izvol'te. :ceka:
Omda to ne bi imalo smisla jer bi zid bio isto sto i pp ako ga vide samo te dve osobe

Зашто се понашате као деца? ПДФ игрице има за циљ да се људи опусте од стреса, забаве, који год то начин био. ЉИС има своју сврху коју и не знам јер не залазим тамо, тако да не бих то коментарисао. Али да се препуцавате око овако небитних ствари, дечија посла.

Нисте ме вас две ништа разумеле. Ја не критикујем продуктивност на љису. Кажем само да ја, само ја и ја, као индивидуа не волим кад изнедри пет страна док ја напишем један пост (претерујем али капирате). Нисам поредио ништа.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back