Ideje i predlozi za forum

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Буди конкретнији. Зар немамо сви право да изнесемо свој став?
pa ne znam kako bih bolje objasnio prosto ne znam zasto moram da citam sta neko misli o nekom biznisu, poslu, autu, koji mu je hobi itd samo zato sto je moderator? pisite vi sta god hocete al po meni treba da imam izbor da ne citam nesto ako nije vezano za neka pravila na forumu, kao sto imam mogucnost da ignorisem ove koji nemaju nikakvu funkciju
ako su neke stvari tipa opomene, izmene i sta vec moze da bude to onda treba da vide svi, a ako neko pise o tome sta je danas jeo i koje mu je rase pas ne znam sto bih ja to morao da citam samo zato sto je moderator kad smo na takvim stvarima svi isti zar ne?

Ако се не варам, таб ће ме исправити, таква опција не постоји. Не може систем евалуирати шта је опомена, а шта стандардан разговор. И мени се не допада када ме неко цитира са ким не желим комуникацију, али игноришем ту особу у смислу не одговорим и наставим даље.

da nema nikova vec da svi nose brojeve
davno predlozio ali tek se sada vidi koliko bi to bilo od koristi

i onda jednom nedeljno da se generatorom slucajnih brojeva izvrsi refres i svi da dobiju neke druge da zabuna bude kompletna... svi bi se onda skoncentrisali samo na postove a ne na nik koji pise i gde stvoris prekognitivnu anksioznost spram nekolicine smaraca i bolesnika.

da nema nikova vec da svi nose brojeve
davno predlozio ali tek se sada vidi koliko bi to bilo od koristi

i onda jednom nedeljno da se generatorom slucajnih brojeva izvrsi refres i svi da dobiju neke druge da zabuna bude kompletna... svi bi se onda skoncentrisali samo na postove a ne na nik koji pise i gde stvoris prekognitivnu anksioznost spram nekolicine smaraca i bolesnika.
Ne gledamo svi nick

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back